Viral Friday: Elf Yourself

7 december 2007, 08:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor OfficeMax met Elf Yourself. Na het megasucces van vorig jaar, heeft OfficeMax deze feestdagen wederom het populaire Elf Yourself gelanceerd. ElfYourself.com ontving vorig jaar in slechts 5 weken tijd 36 miljoen hits. Ook dit jaar is de kerstgroet hard op weg om de kersthit van dit jaar te gaan worden. Op plek 2, L.A.A.F. (Liberation Army Against Freedom). Na de waarschuwingen vorig jaar van dè Chinese vuurwerkmaker Li-Kung Lee die enkel Mandarijn sprak, zijn het nu de ‘terroristen’ van het Liberation Army Against Freedom (L.A.A.F.) die waarschuwen voor de gevaren van het afsteken van siervuurwerk. Here Comes Another Bubble van The Richter Scales maakt de top 3 deze week compleet. De band uit San Francisco voelt een nieuwe internet bubble aankomen en heeft er een hilarische muziekvideo over gemaakt met diverse bekenden uit de Web 2.0 wereld.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

1 Reactie

    Niek Postema

    ElfYourself.com is echt geniaal. Iedereen die ik spreek hoor je erover! Mooi werk.


    9 december 2007 om 07:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!