Gadget weblog aanleiding voor ‘pop-up’ winkel

Gadget weblog aanleiding voor ‘pop-up’ winkel

Steeds meer winkels starten een website en sluiten hun fysieke deuren. Maar het kan ook andersom. Een zeer luxe warenhuis in Manhattan - Henri Bendel op 5th avenue - gaat een deel van haar winkel inrichten met gadgets die op een bekende weblog besproken worden. Alleen exclusieve gadgets die worden goedgekeurd door de schrijvers van de blog, komen terug in de winkel. Van online naar offline dus. De winkel is tijdelijk, en wordt omschreven als “pop-up” winkel.

De weblog Popgadget - geschreven door vrouwelijke lezers en gebruikers van gadgets die stijl en functionaliteit waarderen - selecteren samen 20 gadgets die exclusief in de winkel verkocht zullen worden. De winkel opent aanstaande maandag zijn fysieke deuren.

Het is niet bekend hoe de financiele details van de samenwerking eruit zien. Een gok: gratis aandacht op de weblog in ruil voor een (klein) percentage van de omzet in de winkel. Voor beide partijen een goede deal. Wanneer zien we de eerste “pop-up” winkel in Nederland?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.