• Mobile
    wordt gesponsord door

NPS brengt micromovies op mobiel

NPS brengt micromovies op mobiel
, Upstream
@marcoderksen

De NPS heeft filmmakers gevraagd een korte film te maken voor de mobiele telefoon, de zogenaamde Micromovies. David Lammers maakte de korte film Coupé, een film over een mobiel bellende zakenjongen die de omgeving totaal uit het oog verliest. Dick Tuinder heeft met zijn bekende figuur Sally Dewinter een nieuwe film gecomponeerd. Hein de Kort bewerkte zijn personages Dirk & Desiree speciaal tot animaties voor de mobiel. Eerder maakte Joke Liberge de animatie I love you in samenwerking met letterleggers.

Tijdens het Nederlands Film Festival is de NPS Micromovies in premiere. SMS ‘micromovies’ naar 5566 (0,25 eurocent) en ontvang het Micromovies Mobile Magazine (Mobi Concepts). Zodra je een sms verstuurd hebt ontvang je een tekstlink. Als je op deze link klikt ontvang je vanzelf het Micromovies magazine op je mobiel.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.