VAC: Mangrove JobDate 2.0

27 augustus 2007, 04:24

Mangrove JobDate 2.0Webbureau Mangrove thinks ahead is op zoek naar ‘hongerig’ talent in verschillende disciplines. Net als vorig jaar staat daarom vrijdag 7 september a.s. een nieuwe JobDate op de agenda. Kom – onder het genot van tapa’s, bier en wijn – letterlijk sfeerproeven in een bijzonder inspirerende werkomgeving in het centrum van Rotterdam.

Vorig jaar bezocht een dertigtal enthousiaste werkzoekenden de eerste officiële Jobdate. Voor enkelen van hen was dit niet alleen een culinair verantwoorde happening, maar direct aanleiding tot een vaste aanstelling bij Mangrove.

Interesse? Meld je dan hier aan voor de Mangrove JobDate 2.0.

Over Mangrove

Mangrove maakt als full service internet bureau een gestage groei door en is ook dit jaar opnieuw genomineerd voor de Technology Fast 50. Sinds 1997 denkt Mangrove vooruit in een interactieve wereld. Naast effectieve webbased bedrijfsoplossingen verzorgt Mangrove toonaangevende én innovatieve online marketingcampagnes voor opdrachtgevers als Fortis, Liebherr, ENECO, Q8 en de Gemeente Rotterdam.

Openstaande vacatures:

Project Manager

Account Manager

Web developer (programmeur)

Front-End Developer

System Engineer Hosting Facilities

Open sollicitaties zijn uiteraard ook welkom.

Categorie

3 Reacties

  Hielko

  Leuke campagne, wel erg vergelijkbaar met het verhaal dat AXA heeft ingezet onder het motto: “We willen graag een broodje eten met ambitieuze mensen”. En de grote zakenlunch die gepland is op 26 oktober. Een beetje potential krijgt komende periode genoeg te eten.


  28 augustus 2007 om 05:50
  Mrbngle

  “Uitdagende potjes tennis op de Nintendo Wii schrikken je niet af;”

  Moet dit nou in een vacature-advertentie? Dat vind ik zoooo jaren negentig.


  28 augustus 2007 om 08:37
  ADSL

  Interessante campagne van Mangrove, moet je ook eens op de site kijken. De wii is nu hip toch 😉


  28 augustus 2007 om 13:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!