Who the fuck is Alice?

Who the fuck is Alice?

Vanmorgen schreven we al over Alice, een nieuwe Nederlandse internetprovider dat in de markt wordt gezet door Telecom Italia en Bbned. Wat mij het meest opviel was het boegbeeld van Alice, het Italiaanse supermodel Vanessa Hessler.

Nu is Alice al een tijdje op de markt in een aantal Europese landen dus even zoeken op YouTube levert dan ook hele aardige Alice-commercials op uit bijvoorbeld Duitsland en Frankrijk. Maar wellicht nog aardiger zijn de parodieën die met name in Frankrijk zijn gemaakt (sommige zijn 18+).

 

 

 

 

Iemand nog andere parodieën gespot?


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ben overigens ook benieuwd naar de Nederlandse campagne. Zijn er al commercials ergens te zien? En gaan die ook leiden tot parodieën?

  geplaatst op

 • Zou deze lijn ook in Nederland voortgezet worden?

  geplaatst op
 • Het begon met 'Ben', toen kregen we 'Jaap', 'Joost' en nu 'Alice'? Kan ik me kinderen straks met goed fatsoen nog 'n naam geven zonder dat deze direct verbonden is aan 'n merk?

  geplaatst op
 • Vergeet ik 'Ilse' toch bijna ;)

  geplaatst op
 • Inmiddels staat de eerste commercial van Alice live, ook te vinden onder Ontdek Alice.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.