VAC: Account Manager Media Agencies

17 juli 2007, 06:31

TradeDoubler is Europa’s grootste aanbieder van online marketing en advertising oplossingen. TradeDoubler is opgericht in 1999 en is sinds november 2005 beursgenoteerd. TradeDoubler is momenteel actief in 18 Europese landen (HQ in Stockholm) met 400 medewerkers en heeft meer dan 1.200 advertisers (150 in NL) en ruim 118.000 (11.500 in NL) actieve publishers in haar netwerk. Om onze relatie met mediabureaus verder te versterken zoeken we per direct een Account Manager Media Agencies.

Ben jij die mediaplanner:

– met commerciële kwaliteiten die het als een uitdaging ziet om online campagnes juist aan je ex-collega’s te verkopen?

– die met alle aspecten van online advertising te maken wil hebben?

– die in een echte dynamische werkomgeving wil werken, waarin doorlopend nieuwe producten worden geïntroduceerd en doorlopend nieuwe markten worden aangeboord?

– die bij een superleuke, hardwerkende, jonge en vooral gezellige organisatie wil werken met misschien wel het laagste personeelsverloop van Nederland?

– die uiteindelijk directiedeuren opent die voor anderen gesloten blijven?

– die ook de zekerheid van een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een solide beursgenoteerde, maar toch juist flexibele organisatie wil hebben?

– die graag unieke, uitdagende maar ook gekke activiteiten wil organiseren in het kader van relationship building met je klanten?

Kom dan werken bij TradeDoubler!

Wij werken vooral voor grote (inter)nationale A-merken in alle mogelijke branches. Er werken weliswaar meer dan 400 mensen bij TradeDoubler Europe, maar zelf kom je in een klein dynamisch team van 4 personen te werken met veel speelruimte. Je belangrijkste doel is dat mediabureaus jou niet meer durven te passeren als zij weer een online campagne in de aanbieding hebben. En je hebt heel veel vrijheid om dat doel te bereiken!

Wil je meer weten over deze functie en ons bedrijf?

Surf dan naar www.tradedoubler.nl en bekijk dan ook de uitgebreidere omschrijving van deze functie. En neem vooral ook in kijkje in onze keuken en ontdek de grote diversiteit aan producten die wij aanbieden.

Contactgegevens (voor informatie of solliciteren)

TradeDoubler BV

T.a.v. Aldo Carta, Campaign Director

Marten Meesweg 143

3068 AV Rotterdam

aldo.carta@tradedoubler.com

Tel: 010-286 3973

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!