Inside the Coca Cola Happiness Factory

Inside the Coca Cola Happiness Factory

We kennen allemaal die schitterende commercial van Coca Cola met de wondere wereld in de frisdrankautomaat. Nu is er een e-documentary gemaakt over het filmpje met in de hoofdrol de geanimeerde karakters zelf. En allemaal hebben ze hun eigen verhaal. Kijken!


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Had deze door Psyop geproduceerde e-documentary al voorbij zien komen, inderdaad prachtig!

  geplaatst op
 • Briljante commercial.

  @David: Misschiens is het handig om de tekst boven het filmpje te zetten. Ik dacht nu eerst: 'hey, deze heb ik allang gezien. What's new?' Weet niet of dat mag volgens de lay-out regels.... ;-)

  geplaatst op
 • @Matthijs: die had ik nu juist weer omgedraaid ;-)

  geplaatst op
 • Deze docu kende ik nog niet, bedankt!

  geplaatst op
 • De stijl van deze commercial doet me denken aan de Honda commercialuit 2005, prijswinnaar van de Grand Prix Cannes/Lion.
  Zie: http://www.youtube.com/watch?v=VwRCBHhyrAA

  geplaatst op
 • Grappig... Had 'm een paar weken terug ook op FC gepost. De voornaamste inspiratiebron lijkt toch wel Creature Comforts te zijn van Nick Park.

  geplaatst op
 • Ik heb op kantoor een kanvas foto hangen van deze reclame, ik kende deze doc ook nog niet, erg grappig en leuk gedaan!

  geplaatst op
 • Coca Cola blijft een magisch drankje. Heerlijk deze docu. Paar weken terug inderdaad ook op YouTube tegen gekomen. Prima mee vermaakt.

  geplaatst op
 • @david: Op zich goed dat je deze plaatst, maar een week geleden stond deze ook al op MF in de viral top10. Aangezien de viral daarnaast al weer een paar weken de ronde doet, zou het wel handig zijn om eerst te checken of deze nog niet is geplaatst. Of we moeten de viral top10 beter/anders onder het voetlicht brengen.

  Het filmpje is overigens absoluut mooie doorvertaling van de commercial.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.