InterRail start open source marketingexperiment

11 juli 2007, 05:38

InterRail Open Source MarketingSinds 1972 bestaat InterRail als mogelijkheid voor jongeren (16 tot 26 jaar) om zwervend per trein Europa te leren kennen. Hoewel InterRail als merk het tot een werkwoord als ‘InterRailen’ heeft weten te schoppen, zijn bij mij geen voorbeelden bekend van campagnes die deze positie bewust hebben opgebouwd of gehandhaafd. Wanneer je op YouTube zoekt naar wat er zoal te vinden is over InterRail, dan zie je dat veel klanten hier spontaan hun InterRail ervaringen plaatsen. De doelgroep blijkt ondanks de afwezigheid van actieve marketing toch sterk ‘engaged’ te zijn met de InterRail ervaring.

Vanaf april dit jaar is InterRailNet.com, van oudsher de centrale informatieportal voor InterRailers, op de markt als officiëel online verkoopkanaal van InterRailpassen voor de pan-Europese markt. De verwachtte omzet voor het resterende deel van 2007 bedraagt voor deze site 2,5 miljoen Euro. De verwachting is dat o.b.v. van een uitbreiding met 6 vertalingen naast de huidige Engelse site en een sterke verbreding met nationaal bekende betaalmogelijkheden, de omzet nog sterk zal stijgen.

Eurail.com b.v. heeft als organisatie nog beperkte ervaring heeft met online marketing en heeft in zijn huidige vorm beperkte capaciteit voor het verder vorm geven van een recent gelanceerde campagne. Dit in combinatie met een, voor een pan-Europese markt, beperkt mediabudget vormt de aanleiding voor het zoeken naar een innovatieve manier om met deze situatie om te gaan. Een Open Source Marketing aanpak waarbij we de Marketingfacts community vragen om mee te denken lijkt ons mooi experiment om hier invulling aan te geven. Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk bruikbare feedback aantoonbaar in de campagne te verwerken en daarbij zo goed als mogelijk hier op marketingfacts inzicht te geven in onze bevindingen en geboekte resultaten.

Ter viering van de lancering van de vernieuwde InterRailNet.com site, is sinds 3 weken een online game beschikbaar onder de naam RailDance Express. De game zal tot eind september beschikbaar blijven en keert wekelijks en maandelijks gratis InterRailpassen uit aan winnende deelnemers. De enige vorm van directe promotie die tot nu toe heeft plaatsgevonden, is een reeks van verwijzingen van de homepage en andere pagina’s via een banner.

InterRailNet.com trok in juni 2007 ruim 220.000 unieke bezoekers met 1.120.000 pageviews. De 12 speldagen hebben tot nu toe geleid tot ruim 19.000 spelsessies, 1350 highscore entries en 460 verzamelde emailadressen. De verdeling van het aantal gamesessies sinds de start is hieronder weergegeven.

Alle tot dusver geplande promotie activiteiten worden momenteel bijgehouden in een publieke Tada List. In deze lijst is te volgen welke acties zijn ondernomen en wat er nog staat te gebeuren. Voor geleverde feedback zullen we per aangeleverd idee onderbouwd aangeven of dit wel of niet past voor InterRailNet.com. Bruikbare ideeën worden opgenomen in de Tada List. Voor geïnteresseerden is er een RSS feed beschikbaar voor het volgen van updates. Voor opgevolgde acties zullen we zo goed als mogelijk inzicht geven in de geboekte resultaten die hieruit volgen.

Informatie over RailDance Express

In samenwerking met Little Chicken Game Company is, geïnspireerd door onderstaande YouTube video van Spaanse InterRailers, een hoogwaardige online game ontwikkeld met de naam RailDance Express. In het spel worden de spelers uitgenodigd om in 15 speldagen zo ver mogelijk te reizen door Europa met hun InterRail pas. Onderweg kunnen extra bonus punten gescoord worden door bevriende InterRailers op de route te bezoeken en met hen te RailDancen. Per week wordt aan de hoogste score een gratis InterRail pas uitgekeerd en maandelijks vindt er een trekking plaats van 4 prijswinnaars uit de maandelijkse top 100.

Oproep

De vraag van Eurail.com b.v. aan jullie, de MarketingFacts community, is om met ons van gedachten te wisselen over het aantrekken van zo veel mogelijk spelers in de leeftijdscategorie 16 t/m 26 uit geheel Europa. We hopen met jullie hulp twee dingen te bereiken:

1. Het maximaliseren van het virale effect van de campagne voor een Pan-Europese markt ondanks een beperkt mediabudget.

2. Feedback op de game als middel om de verbinding te leggen met de doelgroep en zoveel mogelijk relevante emailadressen te verzamelen.

We zijn erg benieuwd of jullie het leuk vinden om met ons mee te denken en promotiemiddelen uit te proberen.

Tot slot

Vanuit Eurail.com b.v. hopen we dat de Marketingfacts community dit experiment met enthousiasme onvangt. We realiseren ons dat deze open vorm van communicatie niet geheel zonder risico is. Wat dit betreft zullen wij proberen ons zo transparant mogelijk op te stellen in de hoop dat jullie je feedback altijd constructief in zullen steken. Potentiële leveranciers van Eurail.com b.v. willen we er wel graag op wijzen dat we niet in zullen gaan op directe acquisitie naar aanleiding van deze post. Ten slotte nog een woord van dank aan Frank Meeuwsen en Mark Hissink Muller voor het reviewen van de eerste draft van deze post via Twitter en Google Docs.

Disclosure: Auteur Stephan Verveen is werkzaam als Head of Business Innovation bij Eurail.com b.v.

Categorie
Tags

121 Reacties

  Raimo

  @Stephan, kijk er nu overheen of is er geen wiki voor de feedback? Of wil je alles hier in de comments hebben?


  11 juli 2007 om 05:50
  StephanV

  @Raimo ik had nog geen wiki opgetuigd, doe dat nu snel alsnog ff. Dat zou inderdaad van pas kunnen komen. Dat had @FrankMeeuwsen ook gezegd, maar ik ben nog niet zo’n GTDer als hij 🙂


  11 juli 2007 om 05:58
  JdB

  Leuke opzet inderdaad. Kom er nog graag op terug.


  11 juli 2007 om 06:06
  media

  Ah, ik zie nu dat je de wiki al hebt opgezet Stephan. Ben benieuwd of daar veel input komt van de lezers en/of twitteraars. Ik vermoed eerlijk gezegd van niet. Denk eerder dat jij de persoon bent die de input her en der moet verzamelen en ze zelf in deze wiki moet plaatsen. De vraag is dan of je daar een wiki voor nodig hebt.


  11 juli 2007 om 06:16
  StephanV

  @marco op zich met je eens dat dit nu niet ineens vol zal gaan lopen, ik denk dat ik in de wiki relevante statistieken kan gaan delen. Dit zou voor sommigen interessant genoeg kunnen zijn om af en toe te komen kijken en evt. wat bij te dragen. Ik kan het in de komende periode in ieder geval voor mijzelf gebruiken als kladblok voor dit experiment.


  11 juli 2007 om 06:20
  media

  @Stephan: zou ook leuk zijn om tzt eens terug te kijken naar het hele proces van open source marketing. Welke aanpak en welke instrumenten zijn daarbij van nut geweest.

  Maar nu terug naar het onderwerp, we dwalen af 😉


  11 juli 2007 om 06:22
  Raimo

  Inderdaad goed initiatief..

  Ik vraag me af of er nu een hoogwaardige game ontwikkeld dient te worden. Als je iedereen die interrailt uitnodigt om van die dansclipjes te maken heb je volgens mij ook al een leuke trekker. Om verder door te borduren op Marco’s info: Maak een Mash-up van Flickr, YouTube en Google maps van interrailers.

  Ik geloof dat Interrail leuk genoeg is. Ook zonder game..

  Bytheway heb de game nog niet kunnen bekijken(dramatische internet verbinding hier op KPN HQ)


  11 juli 2007 om 06:28
  Annet

  Ik vind een game eerder aanvullend dan verbindend in deze, maar het is ontzettend leuk uitgevoerd door Little Chicken, klasse!

  Elementen?

  A. Steden, perron en het spoor ertussen vormen het platform.

  B. Mobiele telefoon en web zijn het medium.

  C. Eurail is host.

  D. Reizigers zijn publiek.

  Waar gaat het over?

  A. Global experience / meaning

  B. Connectivity

  C. Reputation

  D. Audience / recognition

  Interrail freestyling. RailRap.

  Ik zou me meer concentreren op de RAP en het freestylen in de promotionele acties. Kijk goed naar de input van de doelgroep, en focus je daarmee op de output van Eurail. Wat DOEN interrailers op hun trip en wat willen ze DELEN met elkaar?

  Deel de experience op locatie bv. met behulp van bigsceens op de stations in de hoofdsteden. Denk aan sequences. Interrailer in Brussel kan iets (message/gift/question) achterlaten voor een Interrailer in Barcelona en die kan vervolgens weer … What’s in it for me/them?

  Kan nog wel even doorgaan, leuke opdracht!


  11 juli 2007 om 07:12
  mangold

  Leuk en vooruitstrevend idee, om je marketing zo open en bloot het net op te gooien. Maar tegelijkertijd jammer dat ’t een beetje bij ‘losse flodder’ werk blijft.

  Zoals Annet hierboven al opmerkt, mist het ‘What’s in it for me’ nogal. Zowel in het marketeers- als het publieksonderdeel. Waarom zouden marketeers willen meewerken? En waarom zou het publiek willen meewerken?

  Als je het op een brandgagement manier zou hebben aangepakt, zou je begonnen zijn met het identificeren van de doelen en/of problemen van je klanten. In dit voorbeeld ga je ervan uit dat het enige doel (van het publiek) het ‘zo vér mogelijk reizen, het zoveel mogelijk plaatsen aandoen’ is. En dat is natuurlijk nogal ernstig beperkt. En voor het marketeersdeel zie ik nog helemaal geen dankzij InterRail te behalen ‘What’s in it for me’-doel.

  De tweede stap in een brandgagement aanpak is altijd het identificeren, werven en selecteren van drie soorten speerconsumenten, die je proces op gang gaan helpen: co-experts, co-docenten en co-creators.

  Co-experts zijn (semi-)professionals die haast nog méér over je merk weten dan jij zelf, en jou dolgraag willen helpen met het delen van hun kennis en kunde. Deze mensen halen hun trots uit het feit dat ze op gelijke voet met jouw top-innovators mogen samenwerken -> deze mogelijkheid moet je ze dus bieden. (Op dit moment bied je deze mogelijkheid aan marketeers aan, maar eh: behoren die wel tot jouw doelgroep?)

  Co-docenten zijn consumenten die graag hun kennis en informatie van jouw merk verder verspreiden, onder mede-consumenten. En deze ‘connectors’ halen hun trots uit de hoeveelheid (nieuwe) connecties die ze dankzij jouw merk en met jouw hulp kunnen leggen. (Op dit moment gebeurt er blijkbaar vanalles op Hyves enzo, zonder dat Interrail er echt bij betrokken is.)

  Co-creators tot slot, zijn consumenten die graag de handen uit de mouwen steken. En allerlei leuke dingen maken, door jouw merk, je producten en je diensten hierbij als ‘LEGO blokjes’ te gebruiken. Je noemt deze soort consumenten ook wel de ‘See & Be Seens’; zij halen hun trots immers uit het feit dat hun creaties in online galleries te bewonderen zijn, en beoordeeld worden. (Dit heb je met een wedstrijdje opgelost -> je kunt daarin nog veel verder gaan.)

  Kortom, het is op dit moment dus nog een beetje teveel ‘losse flodder’ werk, wat bij betreft. Maar tja, zo’n professioneel brandgagement traject kost natuurlijk een hoop geld 😉

  Toch veel succes toegewenst, en veel complimenten voor het zo open en eerlijk delen van je ideën en ervaringen!


  11 juli 2007 om 07:46
  StephanV

  @allen bedankt voor jullie enthousiaste reacties en nuttige commentaar tot dusver. Het aantal mogelijkheden om met de actieve InterRail community te communiceren zijn soms overweldigend veel. Voor een hypertaskende organisatie als Eurail.com met een kleine, maar groeiende bezetting (4 vast en 2 inhuur) is het sterk zoeken naar de hoeveelheid tijd en geld die we op dit moment kunnen/zouden moeten investeren. Deze week is Sheena van der Ree bij ons aan boord gekomen voor i.i.g. 1,5 maand en is in principe beschikbaar om community zaken op te volgen, waaronder de blog.

  Morgen zal ik meer gericht op jullie individuele reacties ingaan, ik hoop dat jullie de reactie mails ontvangen. Ik zal mijn best doen overal gericht op te reageren.

  Alvast @carl wegens prikkelende woorden: bedankt voor je uitgebreide commentaar. Hoewel ik je ‘losse flodder’ opmerking kan plaatsen heeft het verhaal uiteraard wat meer dimensies dan hierboven te lezen zijn. Ik kom hier graag nog even op terug.

  Wat ik voor actief mee-discussierende mensen in de aanbieding heb is een gedeelde leerervaring in het benaderen van een Pan-Europese markt. Mijn kennis van partijen die hier sterk bedreven in zijn is momenteel nogal beperkt. Het is mijn aanname dat dit voor een aantal lezers en schrijvers van MarketingFacts een interessant onderzoek zou kunnen zijn, als wat het maar vanwege de werkvorm. Mocht je een goede partij weten die geschikt zou zijn voor het verhogen van awareness op Europees niveau (Met name UK, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, enz…) die dit voor een bescheiden budget weet te realiseren, dan hou ik me daar warm voor aanbevolen.

  Morgen meer reacties mijnerzijnds. Vandaag moet ik nu even papa en huisman spelen, want open source zaken gaan bij ons nog maar deels onder werktijd. 🙂


  11 juli 2007 om 09:30
  StephanV

  @allen (wederom), geweldig om jullie input binnen te zien komen. Later vandaag zet ik jullie feedback ‘ns goed op een rij en kom ik weer terug.


  12 juli 2007 om 09:37
  media

  @Stephan: ben benieuwd naar de volgende stap. Al enig idee hoe en wanneer?


  12 juli 2007 om 11:28
  StephanV

  Zo, dat was een interessante dag. N.a.v. deze post heb ik inmiddels een telefonisch interview met Emerce achter de rug. Jullie reacties en dit interview bevestigen absoluut de mogelijkheden die er liggen.

  In een volgende reactie ga ik in op elk van jullie reacties, vooraf eerst nog een stukje achtergrond.

  De reden voor Eurail.com b.v. om open source te gaan met de online marketing voor InterRail is juist het grote scala aan mogelijkheden en onze gelimiteerde capaciteit om hier wat mee te doen. In mijn gesprek met Emerce realiseerde ik mij al pratende dat de term open source wat dat betreft echt de lading dekt van de aanpak die wij zoeken.

  Binnen Open Source software ontwikkeling is het, afhankelijk van de toegepaste licentievorm, toegestaan om broncode her te gebruiken en hier een zogenaamde ‘fork’ van te maken. Een fork is een eigen versie van de source die is afgesplitst van de hoofdstroom. In marketing termen zou dit kunnen betekenen dat partijen buiten Eurail.com b.v. onze basismaterialen pakken en daar InterRail gerelateerde campagnes mee kunnen ontwikkelen.

  Als voorbeeld: we zijn momenteel niet van plan om van InterRailNet.com of gerelateerde sites een dating-site te maken. Wanneer iemand nu het idee opvat om InterRail-dating.eu te gaan maken, conflicteert dit niet met de kern-activiteit van InterRailNet.com. De rol van ‘BrandHost’ die wij willen spelen zit hem dan in het aanmoedigen van initiatieven die synergetisch werken met de richting die wij met InterRail op internet voor ogen hebben. Dit past ook erg goed bij de rol die InterRailNet.com in een vorige verschijning heeft gespeeld in de InterRail community. Vandaag heb ik nog gesproken met een Duits weblog (BerlinPolis.de) die een videowedstrijd wil organiseren en daarbij samenwerking zoekt. We zijn in gesprek om dit wederzijds versterkend te maken, ook al zou dit qua timing samenvallen met een videoreeks die we met EuroPocket.tv o.b.v. YouTube willen hosten.

  De gevolgde aanpak bij het schrijven van deze post is tot nu toe behoorlijk ‘los’ van aard geweest in de zin dat er niet een strak plan gepresenteerd is. De feedback van Carl heeft me vandaag in gedachten goed bezig gehouden, maar ik moet zeggen dat ik geen spijt heb van deze aanpak. Op basis van de reacties hier op MF, de wiki en vanuit Emerce is de vervolg richting juist een stuk helderder geworden. Het is geen geheidm dat ik zoekende ben naar de juist vorm.

  Het vervolgplan verder uitwerken zal nog wat dagen nodig hebben. Wel kan ik al beloven dat er minstens een handvol interessante concrete acties zullen komen waarvan ik bereid ben de resultaten te delen. De wiki zal hier een goede omgeving voor vormen om dit te beschrijven. Mogelijk dat een tussentijdse update hier op MF de verder uitgewerkte plannen beter over de bühne brengen.

  Nu in een aparte reactie meer gericht naar iedereen individueel.


  12 juli 2007 om 18:14
  media

  @Stephan: goed om te horen en ik zou zeker de tussentijdse resultaten een keer presenteren in een aparte posting!


  12 juli 2007 om 18:19
  StephanV

  @Raimo Ik ben met je eens dat een game niet noodzakelijk is. De keuze voor een game was reeds genomen voordat ik bij Eurail kwam in januari dit jaar. Ik zie het als een prima asset om momentum mee te creeëren en vind het een geweldig leuk en leerzaam traject. Je idee van dansfilmpjes heeft bij ons ook gespeeld en is tot nu toe wegens tijdgebrek niet verder ingevuld. Door recente ontwikkelingen zullen hier naar verwachting zowel vanuit berlinpolis.de als europocket.tv invulling aan worden gegeven. Het zou mooi zijn om dit nog Pan-Europeser te maken, vraag is wel: hoe?! Ik zit iig te denken aan wat simpele materialen vanuit InterRailNet.com (badge voor op sites, korte pitch) en dat te seeden bij fora/blogs.

  @Marco er is inderdaad een heleboel te vinden ‘out there’, veel basismateriaal waar je erg leuke dingen mee kan doen. Ik zie het met name als leuke input voor brand-evangelists (hoop niet dat ik nu een grove terminologie verhaspeling maak) die hier iets creatiefs mee willen doen. Het is uiteraard zaak om deze mensen te identificeren en te activeren. De wiki zou best kunnen gaan werken, ik ga hier over de komende weken rustig mee verder.

  @Annet Leuk dat je die nadruk op de rap hebt gelegd. We hebben als basis materiaal nog een zgn. ‘Moodclip’ op de plank liggen die nog ‘ns in YouTube moeten hangen. Hier zit ook een rapper in. Over de interesses van InterRailes en wat ze zoal doen is een hoop te vinden en ook al deels verzameld. Sheena heeft hier inmiddels een eerste inventarisatie van gemaakt, ik zal deze ook delen op de wiki.

  @Carl ik hoop dat je o.b.v. de reacties de lijn in de aanpak kan vinden. Het is zeker niet de bedoeling om dit tot een losse flodder te laten worden, wel moet e.e.a. te behappen blijven qua investering in met name tijd. Zoals eerder gezegd hoop ik het publiek inzicht te verschafffen in een concreet voorbeeld van pan-Europese viral marketing, uitgewerkt volgens een innovatieve werkvorm. Wat betreft co-experts: de marketeers behoren niet perse tot de doelgroep, maar weten als het goed is het beste hoe je pan-Europese exposure kan opbouwen ondanks een beperkt budget. Co-docenten en co-creators zijn we momenteel aan het identificeren, dit soort terminologie is zeker bruikbaar hierbij dus bedankt daarvoor. Ik hoop dat je in een later stadium nog eens mee wilt denken, want een _duur_ brandgagement project willen we er op dit moment iig nog niet van maken. 😉

  @Roel a) ja er is van alles, we zijn bezig dit te inventariseren en de meeste kansrijke ingangen gaan we maken. Wel willen we niet overal de lead in nemen (dit schaalt erg slecht), maar vooral samenwerken met co-creators. Wat betreft die lange adem begrijp ik precies wat je bedoelt, dit willen we niet tot een eendagsvlieg laten worden. Bedankt voor je voorbeeld, ik heb ‘m getagged. De weblog is zeker niet alleen voor de game, binnen een week zal hier ook andere content komen. Het is overduidelijk een stap voor stap proces.

  @Joost Geweldig! Dit is eigenlijk een prototype van het soort reactie waar ik op hoopte. Niet zozeer om perse gratis bijdrages te verzamelen, maar om mogelijkheden beter in overweging te kunnen nemen. De mogelijkheden van widgets worden steeds groter en heb ik voor ons nog niet geconcretiseerd. Zou je interesse hebben om ons mee te helpen? We kunnen hier even contact over hebben. Ik hoor het graag.

  @Danielle Facebook gaat voor ons een belangrijke worden. Op een travel congres in Londen werd het mij duidelijk dat Facebook in Engeland ook sterk in opkomst is. Voor ons merk Eurail is dit op de Amerikaanse markt nog veel sterker het geval. Op dit moment biedt InterRail Station nog weinig praktische reis-info, dit zal spoedig gaan veranderen. YouTube zit in de pijplijn op korte termijn en voor mashups/widgets zou ik graag met een enthousiaste crack in aanraking komen die mee wil helpen (bijvoorbeeld als zomerbaantje).

  @Marco (nogmaals) je links lijken het niet te doen? Is er misschien iets mis met de MF archieven??

  @Allen nogmaals bedankt. Veel werk om alles op te volgen, maar ik betrap mezelf op een nog meer toegenomen enthousiasme dus dat is een goede zaak denk ik 🙂 Wordt vervolgd….


  12 juli 2007 om 18:44
  media

  @Stephan: om de een of andere redenen waren er allemaal spaties ingekomen. Als het goed is werken de links nu wel!


  12 juli 2007 om 18:57
  Joost Schravendeel

  @ Stephan

  Ik zou het erg leuk vinden om mee te helpen. Heb sowieso nog wel wat leuke kleine ideeen, die zal ik ook komende week hier ook nog wel even posten. Je kunt altijd even een mailtje sturen naar joost@nanon.nl.


  13 juli 2007 om 12:26
  Gijs

  Hmmm

  Tis reizen: Googlemaps ligt voor de hand. De game is flash en volgens mij te embedden op googlemaps. Ik zou een googlemaps account aanmaken voor interrail en dan een soort microsites maken per grote stad met daarop in ieder geval de game embedded als aanjager plus andere interrail internetcontent die met die stad te maken heeft. Dat kan vanalles zijn: youtube filmpjes, flickr foto’s etc die je zelf kunt vinden maar ik denk bijvoorbeeld ook een een low res filmpje van Gare Du Nord waarop ik eenvoudig al kan zien waar de belangrijke loketten zitten en ik me niet helemaal godverloren zoek. Dat soort instructionals als video embedded op googlemaps lijkt me echt wat toevoegen: antwoord op de vraag: hoe werkt de kaartautomaat in Barcelona, hoe bestel ik koffie in Waschau, allemaal simpel te zien op een filmpje waar iemand het voordoet en uitelgt? Post bij elke locatie die je op googlemaps vlagt zelf één dergelijk filmpje (kun je zo laten maken door bijvoorbeeld interrail agenten op lokatie met hun telefoon, meer heb je eigenlijk niet nodig) en roep mensen op eigen filmpjes toe te voegen. Al schrijvende heb ik zelfs al een naam: interstructionals, kleine filmpjes die als een soort gebruiksaanwijzing voor de interrailer op pad werken.

  Daarna meer User Generated Content: interrailers kunnen binnen het account zelf informatie etc over die specifieke locatie toevoegen. Een soort User Generated reisgids en reisfotalbum tegelijk met googlemaps als platform. Of zelfs de hele boel op Plazers gooien. Vervolgens dat geheel nog eens doortrekken als widget naar Facebook (mét merknaam doorgetrokken natuurlijk) en kritische updates alle UGC communities inpompen met de technologie van deze gasten : http://www.xolo.tv. Da’s een abbonementje op een bestaande techniek dus kost weinig voor veel effect. Tot slot de goopglemaps weer intergreren op de eigen site en het circkeltje is rond.

  Kortom

  Googlemaps als platform.

  Game als aanjager.

  Unieke eigen content met waardetoevoeging voor interrailer op googlemaps stapelen: de interstructionals

  UGC op hetzelfde platform: ale denkbare info en entertainment op de googlemaps van interrail.

  Distributie door intergratie met UGC sites als flickr, youtube etc, widget voor facebook (evt netvibes en plazers, gebruik makend van de Xolo techniek. Evt nog strategisch samenwerken met een media partner die blij wordt van interrailers(treinreismagazines volop lijkt me, en ik neem aan dat de Rails wel een persberictje plaatst, niet?).

  klaar lijkt me


  16 juli 2007 om 07:57
  Gijs

  Hmm okay en die filmpjes zijn wel 1st person gefilmd en leuk, niet te belerend, gewoon lekker low tech uit de hand gefilmd, beetje grappig wel. Om even het gevoel aan te geven.


  16 juli 2007 om 10:03
  multimind

  Dag Stephan,

  Kan je iets zeggen over de reden van deze actie? Hebben jullie bijvoorbeeld de indruk dat een gedeelte van de doelgroep liever kiest voor low-cost-vlieg alternatieven of busreizen of eigen auto’s wellicht? Is er informatie beschikbaar waarom men wel of niet kiest voor interrail? Kan je deze informatie delen?

  Groeten,

  Multimind


  16 juli 2007 om 14:23
  multimind

  Als de wensen van de doelgroep veranderen, dan kan je daar ook op inspelen door combinaties te maken met aanbieders van andere producten/diensten. Zo krijgt je eigen dienst meer flexibiliteit.


  17 juli 2007 om 04:48
  StephanV

  @multimind je naam doet ook vermoeden dat je in combinaties denkt 😉

  Ik ben het met je eens dat ook hier kansen liggen. Gezien de recente transfer van het management van het InterRail product naar onze moeder organisatie, EurailGroup GIE, ligt onze prioriteit in de eerste plaats bij het doorgronden van het product en haar klanten in de huidige vorm. Voor de (nabije) toekomst liggen er legio mogelijkheden voor samenwerking om verder uit te werken om het productaanbod rijker en persoonlijker te maken.


  17 juli 2007 om 05:03
  multimind

  Het willen doorgronden van je doelgroep is een nobel streven. Bereik je met een spel wel je doelgroep? Waar je denk ik naar op zoek bent is niet zoveel mogelijk emailadressen, maar kwalitatief hoogwaardige input vanuit je doelgroep. Welke initiatieven ondernemen jullie richting klanten? Hoe betrekken jullie gewezen en huidige interrailers bij dit traject? Hoe stimuleer je de verstrekking van hoogwaardige input door deze klanten?


  17 juli 2007 om 05:39
  StephanV

  @multimind De speler die we tot nu toe hebben getrokken blijken zeker precies in de doelgroep te zitten. Voor het opschalen van het verkeer zal dit mogelijk veranderen. Verder zie ik dat we een hoop dezelfde vragen hebben 🙂 We gaan in eerste instantie aansluiting zoeken op bestaande fora en websites met InterRail-Station. Zodra dit wat loopt zullen we proberen discussies aan te zwengelen. Er zijn verder ook wat offline events waar we op aan gaan haken zodat het niet enkel bij virtuele contacten blijft.


  17 juli 2007 om 05:45
  multimind

  Het antwoord zit in de vraag….

  In plaats van het aantrekken van nieuwe klanten, kan je je ook richten op het verkrijgen van hulp van mensen die al interrail-siast zijn…


  17 juli 2007 om 06:04
  StephanV

  @multimind we zijn het eens!


  17 juli 2007 om 06:17
  Gijs

  hey stephan

  leuk dat je het leuk vind. Xolo is idd om met één druk op de knop je content weg te zetten op alle community sites die er toe doen.

  Wat misschien aardig is is om te kijken of we niet een interrailer of iets kunnen “werven” om zo’n easy interstructional dingetje te maken (kan je ook zelf doen op amsterdam CS), en dit dan daarna op googlemaps los te laten. Maps kan je dan bij de blog voegen én je kunt dat filmpje naar “seeding points” toe gooien. Dat zijn zeg maar (evt fora van) sites waar je filmpje als content te brengen is (dus waarde toevoegt voor de gebruikers). Reissites van allerlei soort liggen voor de hand. Ook treinsites en eventueel tech-en webhead sites want open source is een contentwaardig fenomeen op zich geworden.

  Misschien kan sheena zo’n filmpje seeden? als je het op genoeg seeding points (een stuk of 300) weg zet zal het vanzelf verspreiden in de communities omdat er altijd wél iemand wat aan heeft.

  Dat betekent dan concreet drie zaken: filmpje maken (schieten, editten, graphics erin) en een googlemaps account aanmaken en dar het filmpje plus wat shortcopy op planten. Googlemaps naar blog en eigen sites zetten. Tot slot filpmje seeden met reference naar de googlemaps-account en blog. En dan afwachten tot het moment krijgt en user gen filmpies binnenstromen: vanaf dan is het alleen een kwestie van post-redactie.

  Komt de vraag: wie maakt het eerste filmpje?


  26 juli 2007 om 22:03
  jackpmrdhfwsteyro

  While House Democrats were upset the budget did not include an extension of jobless benefits for the long-term unemployed, they voted overwhelming for the plan after Senate Democrats promised to force a vote on extending unemployment benefits when the chamber reconvenes next year. They hope that political pressure after 1.3 million people lose their benefits on December 28 will force Republican leaders to extend aid averaging less than US$300 a week to people who have been out of work longer than six months. エアマックス95 Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial. escarpins louboutin pas cher Chrysler, an affiliate of Italy’s Fiat SpA, also said it is recalling 532 2013 model-year Ram 1500 pickup trucks in the US and Canada, a third of which remain in dealer inventories, to inspect and possibly replace windshield defrosting and defogging components.

  mulberry bags The Standard Chartered Bank envisioned Li to be a firm reformer who is “willing to accept some short-term pain for long-term gains.” tn pas chere DP World, majority owned by state-owned holding company Dubai World, said it expects to make a net capital gain of US$151 million from the transactions, which will help maintain the company’s capital position. SWISS watchmakers are warily eyeing Apple’s reported progress towards creating a “smartwatch,” but say they are not too worried about the tech Goliath’s likely incursion into their traditional turf. boutique louboutin – Wholesale gasoline rose 6 cents to finish at US$2.90 per gallon.

  zanotti femme The market also fell as data from the National Statistics Bureau reflected that Chinas economy posted a flat growth of 7.7 percent last year from 2012. The data also showed easing in fixed-asset investment and industrial output. jordan femme Pork prices fell 7.2 percent year on year in April, pulling the CPI down by 0.21 points, while the cost of fresh vegetables dropped 7.9 percent, trimming 0.28 points off the index, the bureau said. fitflop sale “In the old days, we only took a few photographs. Now we take videos as well, at potentially higher resolutions,” said Damian Thong, director of research at Macquarie Capital Securities in Tokyo.

  It noted the current economy faces serious overcapacity, complex price fluctuations, difficulty in adjusting the structure of investment and consumption as well as potential financial risks. The fundamental mandate of the AIIB is to promote Asian economic development and regional economic cooperation by providing financing in infrastructure and other productive areas in Asian countries. giuseppe zanotti pas cher Also the supply of natural gas will exceed 7 billion cubic meters which is sufficient because no new gas-fired power plants are set to start operations this year.


  1 augustus 2014 om 10:53
  jackomnonfieteyro

  China ranked fifth for the flow of goods and 6th for finance flow, McKinsey said. ルイヴィトン バッグ “We’re very anxious” about worsening air pollution, Miao Wei, industry minister and a three-decade veteran of China’s auto industry, said during this month’s annual National People’s Congress in Beijing. “I’ve never believed that you can gain global leadership in one leap.” louboutin homme McAdam said the two men had initially discussed the possibility of combining Verizon and Vodafone before deciding that the stake sale made more sense for both companies.

  mulberry bags sale Deficit narrows tn requin pas cher femme Cyprus is preparing to reopen its banks on Thursday after a nearly two-week shutdown. An international bailout requires people with large bank balances to help pay for the rescue. chaussures louboutin Username Password

  giuseppe zanotti paris There are five package levels 50 yuan (US$8.2) for 600 megabytes (MB) of data traffic, 70 yuan for 1 gigabyte (GB), 100 yuan for 2GB, 130 yuan for 3GB and 180 yuan for 5GB. air jordan 11 Premier Li Keqiang promised in an annual policy speech in March to give market forces a “decisive role” in allocating credit and other resources in the state-dominated economy. mens fitflops It will certainly save a good deal of time not to have to type in a personal iPhone password or Apple ID for buying applications or music on iTunes. I stopped setting up passwords to avoid typing them in each time. Apple perfectly resolves that nuisance in the iPhone 5S.

  CHINA Development Bank, the country’s policy lender, yesterday said its bad loan rate stood at 0.31 percent at the end of the first quarter. The ratings will be in nine levels AAA, AA, A, BBB, BB, B, CCC, CC and C. The AAA rating indicates an extremely low default risk, with the C rating suggesting an inability to repay debts, according to a document released by the ministry yesterday. zanotti sneakers In the first four months, China’s exports grew 17.4 percent and imports rose 10.6 percent, leaving a trade surplus of US$60.9 billion.


  1 augustus 2014 om 11:02
  jackjjvkuvixteyro

  About 300 shareholders were at the meeting. Many had voted by proxy earlier. エアジョーダン 通販 Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial. chaussure louboutin pas chere While those comments suggested Apple might be smart to seek a settlement, Chief Executive Tim Cook said in an interview last Tuesday with All Things Digital that Apple was “not going to sign something that says we did something we didn’t do.”

  mulberry outlet uk HOUSE prices rallied for another month in April but at a slightly slower pace. chaussure tn SHANGHAI opened up the citys pilot free trade zone to more investment from overseas after it released a revised list of restrictions on foreign direct investment last week. louboutin soldes Licensing IGZO, or indium gallium zinc oxide displays, fits into a strategy by cash-strapped Sharp to leverage its technology to bolster its finances. Sharp, in December, signed a pact with Qualcomm Inc, selling the US company an equity stake for US$120 million and agreeing to develop new screens based on IGZO technology.

  giuseppe zanotti homme For the ECB to act on the data, “we need more info whether there has been a change in the medium-term outlook,” he said. air jordan 6 ONLINE game developer and news portal Netease Inc said profit in the first quarter rose 13 percent on the popularity of its games. fit flops JAPANESE automakers like Honda Motor Co and the Toyota-Daihatsu group have a problem: the smallest cars they make are very big in Japan – and only Japan.

  The NDRC said trial programs for progressive pricing in parts of Henan, Jiangsu and Hunan provinces have already reduced gas demand. The nation’s inclusion in the talks would bring together the world’s three biggest economies, accounting for about 40 percent of global gross domestic product. Countries currently involved in the TPP completed the 17th round of talks in Peru last week and aim to reach an agreement by year’s end. giuseppe zanotti sneakers femme The State Councils determination to step up supervision reflects the countrys firm stance on fighting corruption and malpractice in the pharmaceutical industry and in hospitals, Xinhua news agency wrote in a commentary last week.


  1 augustus 2014 om 13:15
  jackycqpcqqoteyro

  Username Password ルブタン スニーカー メンズ Chinese banks lent more than expected in November due to higher corporate demand while the growth of money supply slowed month on month as the central bank sought to control liquidity distribution. chaussure louboutin pas cher Russian President Vladimir Putin warned the West yesterday against taking one-sided action in Syria but also said Russia “doesn’t exclude” supporting a UN resolution on punitive military strikes if it is proved that Damascus used poison gas on its own people.

  mulberry bags British financial regulators struck a deal yesterday to give consumers as much as 1.3 billion pounds (US$2 billion) in compensation for being improperly sold credit card insurance. air max one THE Vatican bank, dogged by scandal and allegations of money laundering, has paid a colossal price for cleaning up its accounts, its 2013 financial statement showed yesterday. chaussure louboutin pas cher The flaws resulted in a chain of errors which triggered massive buy orders, according to the China Securities Regulatory Commission.

  giuseppe zanotti sneakers femme “But it will remain a major force for development because consumption, though it may expand steadily, wont catch up to be the main driver any time soon.” The report also said China should pay more attention to the quality of investment. air jordan hommes Shares in e-commerce platform JD.com have surged 40 percent since the companys debut on the Nasdaq on May 22, and Internet giant Alibaba is preparing for what could be the biggest initial public offering in the US. fitflop slippers The market will likely remain volatile though the second half of the year as investors assess when the Fed will end its stimulus, said Kate Warne, investment strategist at retail brokerage firm Edward Jones.

  A PMI reading above 50 percent indicates expansion, while a reading below 50 percent indicates contraction. “Well look at what might best fit our needs,” Alder said. giuseppe zanotti sneakers homme Only 1,000 of the 20,000 free license plates for private electric cars in Shanghai have been taken so far. Consumers seem to be taking a wait-and-see attitude amid concerns about the battery safety and mileage. Tesla, with its futuristic design and promise of cool experience, is one of the very few electric carmakers that are attracting consumer interest.


  1 augustus 2014 om 13:18
  jackkxwvwueqteyro

  Chinas imports fell 1.6 percent from a year earlier, reversing a gain of 0.8 percent in April and against market hopes of a 6 percent rise, data released by the General Administration of Customs over the weekend showed. The drop pointed to still weak domestic demand. Exports, however, grew 7 percent year on year in May, from a marginal gain of 0.9 percent in April. クリスチャンルブタン 店舗 オンラインショップ The price of gold slipped US$2 to US$1,275.10 an ounce, and the price of crude oil rose 14 cents to US$95.32 a barrel. chaussure louboutin pas cher “Tencent has lots of ambition on mobile commerce,” said Wang Xiaofeng, a Beijing-based tech analyst with Forrester.

  mulberry bags outlet In August, Fonterra said it had found a potentially fatal ingredient in a range of products sold by multinational companies. After recalls were issued across nine markets including China, the scare turned out to be a false alarm because the ingredient was found to contain a less harmful bacteria. tn france SHANGHAI stocks ended high today, led by small-cap firms and emerging industries after Premier Li Keqiang called for less government intervention in a market economy. louboutin pas cher femme The white paper, authored by the research arm of the ministry, also said China had the ability to create its own mobile operating system.

  giuseppe zanotti sneakers homme Guizhou Panjiang Refined Coal decreased 4 percent to 7.29 yuan. Shanxi Lu’an Environmental Energy Development lost 2.7 percent to 8.09 yuan. Anhui Conch Cement fell 2.4 percent to 16.16 yuan. jordan femme pas cher “A moderate inflation leaves leeway for policy stimulus but the government is unlikely to take measures as China shows greater tolerance for slower expansion,” Li said. Gansu Qilianshan Cement Group Co gained among cement producers, rising 6.1 percent to 8.29 yuan as cement prices rebounded slightly last week. China Petroleum & Chemical Corp jumped 4.6 percent to 4.33 yuan. Most property developers declined. Poly Real Estate, China’s second-largest developer, fell 2.8 percent to 10.12 yuan. Gemdale Corp slumped 4.4 percent to 6.79 yuan. fitflop clogs On one side, there are worries over what will happen when the Federal Reserve and other central banks pump less money into the financial system. On the other side, there’s rising optimism for the US economic recovery, even as Europe and Japan falter.

  On yesterday, Cliff’s Natural Resources, an iron ore mining company, rose US$1.66, or 8.8 percent, to US$20.45. The company’s stock is still down 47 percent this year. Freeport-McMoRan Copper & Gold, another mining company, was up US$1.34, or 4.1 percent, at US$33.76. In the highest-profile case, Danone and Chinas Wahaha food and drink group in 2009 settled a long-running dispute over a joint venture that had descended into litigation. giuseppe zanotti sneakers The deep chill blanketing much of the central and eastern US is also reducing stocks of heating oil as homeowners crank up the thermostat and electric utilities burn it to avoid paying for natural gas. Natural gas has skyrocketed to record prices of more than US$100 per 1,000 cubic feet on the spot market in some regions.


  1 augustus 2014 om 16:59
  jackgiatnuilteyro

  Amazon.com will start public cloud computing services in China next year, becoming the latest company to offer localized services in the worlds biggest market for Internet, computer and mobile phone users, it said yesterday. ルイヴィトン バッグ Besides traditional broadcasting, the overseas studios are also looking for cooperation in new media like Internet video streaming. chaussures louboutin pas cher SAIC Motor, the biggest state-owned carmaker in China, has appointed Chen Zhixin as its next president, according to an announcement of new cadre appointments made by the city yesterday.

  mulberry uk sale The market was lower in early trading after a payroll company reported that US businesses added the most jobs in a year last month as manufacturing and construction expanded. Investors worried that this latest sign of economic expansion could mean that the Fed will pull back on its stimulus sooner than previously expected. air max pas cher homme In comparison, emission permits closed on Wednesday in Shenzhen at 80 yuan and in Shanghai at 28 yuan. The different price levels show it is still early days for market participants and that there is great deal of uncertainty about whether permits are scarce, according to observers. louboutin chaussures Following this trend, China may establish its green dominance by 2020 though Japan is still seen as the current leader by the majority, according to a survey conducted by the firm among 200 participants from 34 countries representing the automotive, utilities, energy, technology, government, finance and education sectors.

  sneakers giuseppe zanotti Chinas gross domestic product expanded 7.7 percent from a year earlier in the first nine months of 2013, with the third-quarter rate accelerating to 7.8 percent from 7.5 percent in the second quarter. air jordan 6 Both are also accused of causing over 800 million yuan in losses to the companys clients in the case involving more than 1.3 billion yuan worth of wealth management contracts. itflop uk outlet Earlier this month, the International Monetary Fund said it saw the dynamics of global growth shifting, with the U.S. expected to drive expansion in the near term helped by European and Japanese economies recovering from their slump. The forecast was a departure from IMF assessments earlier this year that developing economies such as China, India and Brazil would be the drivers of the global economy this year.

  Honeywell International Incs planned new plant will be able to support the boom in Chinas refining industry in the long term, the US company said yesterday. SHANGHAIS Consumer Price Index rose 2.5 percent from a year earlier in March, down from the 2.7 percent gain in February, the Shanghai Statistics Bureau said yesterday. The pace was largely in line with the national average of 2.4 percent last month, indicating moderate inflationary pressure in the city. Food costs remained the biggest contributor as they rose 4.3 percent in March while prices of transport, healthcare and clothing all dropped, the bureau said. “Shanghais inflation has been well managed, which helps create an amiable environment for the citys economic growth,” said Li Maoyu, analyst at Changjiang Securities Co. In the first quarter, Shanghais consumer prices added 2.7 percent year on year, well below the local government target of 3.5 percent for 2014. In the first two months of this year, Shanghais growth in industrial production, fixed-asset investment and trade all eased. The citys economy grew 7.7 percent last year, equaling the national average and faster than 7.5 percent in 2012. chaussure giuseppe zanotti While the economic growth slowed, peoples proceeds grew at an even weaker pace. Disposable income of Chinas urban residents rose 6.5 percent year on year in the first six months, less than the 9.7 percent a year earlier and behind the economic growth of 7.6 percent in the first half.


  1 augustus 2014 om 17:48
  jackpjkpygxqteyro

  The benchmark Shanghai Composite Index rose 0.83 percent to 2,085.60 points, snapping a three-day losing streak. Turnover was 81.5 billion yuan (US$13.4 billion) at the trading close. ルイヴィトン バッグ Deere & Co. slumped 4 percent. The maker of farm and construction equipment reported earnings that beat analysts’ expectations, but it warned that cool spring temperatures and tepid demand for construction equipment will hinder sales growth this year. Deere’s stock lost US$4.12 to US$89.66. louboutin pas cher Xiang Ligang, a veteran telecommunications industry watcher, pointed out that Alibaba has been fast to react in terms of building an “infrastructure” for its online business.

  mulberry outlet online The policy, effective on December 1, marks Chinas latest step in easing its grip on air space since late 2010 when it opened up low-altitude space for commercial jets in select cities, analysts say. tn pas cher Kindly remind you that your 1-week free trial has expired. Thank you for your interest in our products. chaussure louboutin In the US, the Dow Jones industrial average was down 48 points, 0.2 percent, to 15,191 in afternoon trading after a day of broad swings up and down. Most markets in Europe fell more than 1 percent. Japan stocks lost 1.5 percent.

  giuseppe zanotti sneakers homme Stocks fell Friday after the government reported a slowdown in hiring that was far worse than economists had expected. The report capped a bad week: The S&P 500 logged its biggest weekly decline of the year as signs emerged that US growth is starting to cool. jordan pas cher homme In the annual survey of CFOs in Asia-Pacific by Bank of America Merrill Lynch, 77 percent of Chinas mainland-based respondents said they expect revenue to rise this year, down from 79 percent in 2013. fitflops sale uk The finance ministry said yesterday that South Korea’s economy will expand 2.3 percent this year. Three months ago it forecast 3 percent growth for 2013.

  “Chinas service sector has stabilized at a relatively low level of growth,” said Qu Hongbin, chief economist for China at HSBC, pointing out that the profit margin remained squeezed and “without a sustained improvement in demand, service sector growth is likely to stay lackluster, putting downside pressure on employment growth”. Sony Corp and Panasonic Corp, Japans two largest consumer electronics companies, said yesterday that they will end joint development of organic light emitting diode (OLED) television screens, a thinner and brighter type of next-generation display in which South Korean rivals have a head-start. The two companies, which have been scaling back their TV operations after chalking up heavy losses in recent years, will instead focus their efforts on conventional liquid crystal display screens for so-called 4K ultra high-definition televisions which have shown greater promise, company spokesmen said. Sony and Panasonic formed the OLED alliance in June last year with the goal of developing mass-production technology by the end of 2013. Doubts had mounted over the partnerships prospects, however, as it became clear it would miss its target. OLED panels, while used in smartphones and tablets by Samsung Electronics Co, are still considered prohibitively expensive for larger sizes used in televisions. They have not delivered the growth originally envisioned by the Japanese companies and are unlikely to be commercially viable in the near future, the spokesmen said. Both companies displayed 56-inch OLED televisions at this years CES electronics show in January. The spokesmen said they would continue independent efforts to develop OLED technology. LG Electronics Inc, seen the front runner in OLED televisions, has models on the market but they are sharply more costly than comparable LCD televisions and have yet to achieve significant sales. Samsung also markets OLED televisions. giuseppe zanotti sneakers The incident is the latest in a long line for Toyota, which has had to recall millions of vehicles over the last few years, sullying a reputation it once enjoyed for safety and reliability.


  2 augustus 2014 om 04:29
  jacklgjoljllteyro

  “This is catching a lot of bond investors off guard,” said Fehr. He’s been telling clients to trim their holdings on long-term bonds. ナイキ エアマックス But data in the past two months have beaten many optimistic projections and raised hopes of Chinas economic growth rebound in the third quarter. louboutin pas cher homme Germany Ñ whose booming trade surplus faces political pressure from Brussels and from Washington Ñ posted the biggest surplus, of 127.8 billion euros between January and August this year.

  mulberry bag sale Stocks fell as investors weighed conflicting economic reports and assessed the outlook for the Federal Reserve’s economic stimulus program. nike tn officiel The EU trade deficit in goods with China has dipped since a 2008 peak, but the EU has increased the number and scale of trade-related investigations into alleged anti-competitive behavior by China and Chinese competitors. boutique louboutin Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial.

  giuseppe zanotti The average retail price of gasoline in the US fell less than a penny to US$3.31 per gallon Tuesday, according to AAA, OPIS and Wright Express. That’s 8 cents higher than a month ago and less than a penny higher than a year ago. jordan femme “The drop came amid increased trade volume that represented a pessimistic mood in the market. It will require time to fix it,” Shenyin & Wanguo Securities said in a report yesterday. fitflop sale We warmly welcome extension of the Renminbi Qualified Foreign Institutional Investor program to encompass London, which allows qualified investors to raise offshore yuan funds and invest directly in Chinese mainland equities market. Its another signal showing that Chinese authorities recognize London as leading the way for global offshore yuan centers. The agreement of a currency-swap line between the Bank of England and the Peoples Bank of China also highlights the significance of the yuans internationalization to London and gives greater confidence to market participants.

  Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial. Analysts projected faster growth in industrial production, fixed-asset investment and retail, whose data will be combined for January and February to eliminate the effects of the Spring Festival holiday. giuseppe zanotti pas cher HENDERSON Group Plc and TIAA-CREF, the manager of investments for employees of nonprofit institutions, agreed to combine their European and Asian real estate businesses to form a venture with 13 billion pounds (US$20 billion) of assets under management.


  2 augustus 2014 om 06:24
  jackrdnxxrwwteyro

  “Now Christie’s will be able to engage with our clients in Shanghai in the same way that we have done over many years in London, Paris, New York and Hong Kong,” he added. エアマックス90 In the first two months, China’s manufacturing output expanded 9.9 percent from a year earlier, though down from December’s 10.3 percent gain. Fixed-asset investment quickened 21.2 percent during the January-February period, more than last year’s pace of 20.6 percent. louboutin soldes Chinas insurance regulator will allow eligible insurers to invest income from some long-term policies in blue-chip shares as it seeks to expand the investment scope for insurers.

  mulberry handbags sale Tencents net income rose to 3.91 billion yuan (US$631 million) in the three months ending in December, as revenues climbed 40 percent to 16.97 billion yuan. air max femme Forgot your password??. louboutin prix Industrial Bank Co surged 5.3 percent to 19.32 yuan. Shanghai Pudong Development Bank Co increased 3.9 percent to 10.79 yuan. China Merchants Bank Co leaped 4.2 percent to 12.78 yuan.

  giuseppe zanotti sneakers femme According to the survey, older teen girls, ages 14 to 17, were among the most likely to say their phones were the primary way they access the web. And while young people in low-income households were still somewhat less likely to use the Internet, those who had phones were just as likely – and in some cases, more likely – to use their cell phones as the main way they access the web. chaussure air jordan The cost of fixing security breaches rose 18 percent on the global level. In the Asia Pacific, the cost rose 28 percent. fit flops Subscribe to our products

  But a rising African country, Rwanda, took honors as the most improved since 2005, praised for its efforts to boost property registration and for simplifying trading and tax procedures. Print + Digital Subscription Digital Subscription Free Sign-up Visitors Newspaper PDF Website access 1-week trial limited Mobile apps Newsletter Price RMB 820/year RMB 500/year Free Free CHINAS major rare earth producer Inner Mongolia Baotou Steel Rare-Earth Group said its net profit slumped 71.71 percent year on year to 69.38 million yuan (US$11.15 million) in the first quarter. giuseppe zanotti sneakers Exports of China-developed aircraft have helped the country broaden connections with the world, but until recently the long-term challenge was getting China-made aircraft flying abroad.


  2 augustus 2014 om 08:33
  jackvrzngcvoteyro

  Line A was launched in December 2009, and Line B in October 2010. They can transport a combined capacity of 30 billion cubic meters per year. The transport capacity of Line C is 25 billion cubic meters per year. ルイヴィトン バッグ SHANGHAI Pudong Development Bank yesterday reported a 25 percent jump in net earnings last year against smaller net interest margin, due to rising intermediary business income and effective cost control. christian louboutin paris The Treasury Department yesterday said total foreign holdings rose 1 percent to US$5.95 trillion from US$5.89 trillion in February.

  mulberry uk Ford is fighting to change that picture and appears likely to sell more vehicles in China this year than two of its main Japanese rivals Ñ Toyota and Honda. Its China sales are also zooming close to that of Nissan Motor Co. chaussure tn requin To continue using full functionality of our site, please below. christian louboutin pas cher “A sharp decline in land supply attributed to the extremely slack sales in May though demand from developers for land in good locations still remained rather robust,” said Huang Hetao, vice director of research at Century 21.

  giuseppe zanotti france The measures caused the city’s inventory of pre-owned homes for sale to fall from around 140,000 at the start of March to about 127,000 as of Sunday morning, according to market data. jordan enfant Shanghai-listed JOIN·IN (Holding) Co Ltd said it received approval from the China Securities Regulatory Commission to offer A shares through private placement, the property company said in a statement today. fitflop uk Consumption in the first tier, for which prices will remain flat, should be enough to cover 80 percent of local household use, the statement said. Prices should at least go up by 50 percent for volume in the second tier and at least triple for that in the third.

  “The market was dragged down by heavyweights such as financial companies and steelmakers that have surged in previous sessions as investors locked in profits ahead of the release of first-quarter economic data,” said Shenyin & Wanguo Securities. To cope with the challenges of rising costs, Jeff Dobbs, a KPMG senior executive, said firms have to integrate their supply chain to minimize problems when some manufacturers moved their plants to inland cities. giuseppe zanotti sneakers “The Internet is certainly not a direct rival to banks and fund companies, and there is no guarantee of increased subscription volumes even if these wealth management products are sold through innovative channels,” said Fu Weiwei, an analyst with CN Benefit.


  4 augustus 2014 om 02:40
  pinyjbteyro

  LinkedIn surged US$23.58, or 10.6 percent, to US$235.50 after the professional networking company’s results topped analysts’ estimates. LinkedIn had its biggest quarterly membership gain since going public in May 2011. tn pas cher homme In 2010 California billionaire Sidney Harman bought Newsweek from The Washington Post Group for a symbolic US$1, and took over US$40 million in liabilities. Newsweek then merged with The Daily Beast. jordan pas cher femme Shanghai led other Chinese cities in economic restructuring as it came out top in a survey ranking their speed of transformation, innovation capability and social harmony. hollister femme He said the currency will likely rise to 6.15 yuan per US dollar by the end of this year, up from the current spot rate of 6.20.

  The net profit of Ctrip International Ltd, a Chinese online travel booking company, surged 92 percent in the third quarter as sales of travel packages and hotel bookings boomed. tn pas cher france The average price of new homes in 100 cities fell 0.5 percent from May to 10,923 yuan (US$1,762) per square meter last month, the academy said. The price fell by 0.32 percent in May the first month-on-month drop since June 2012. The new smartwatch has a touch screen of barely more than four centimeters (1.6 inches) in a brushed-steel mount and wrist strap in six different colors. Contrary to rumors, it does not have a flexible screen. abercrombie soldes Owing to pressure from food and international commodity prices, wage increases, and pass-through from producer prices, we continue to think the official CPI target of 4 percent will be missed, Citigroup said in a note. hollister uk sale Economists said that while the strong imports showed strengthening internal demand, they may also reflect import plans being brought forward ahead of the Lunar New Year holiday.

  Analysts attributed the strong growth of money supply partly to a low base in June 2013, but they hailed the “surprising pick-up” of bank lending as an indication of measures to support the economy. louboutin femme pas cher Any level of duties will severely hurt demand, causing job losses and dealing a massive blow to the European solar industry, the Alliance of Affordable Solar Energy said. mulberry outlet york Of the weeks top-10 best-selling projects, six of them cost an average of above 30,000 yuan a square meter. parfum abercrombie Lucozade and Ribena are iconic brands that have made a huge contribution to GSK over the years, but now is the right time to sell them, the GSK said in a statement. fitflop sale Zhou proposed to further increase investment quotas under the Qualified Domestic Institutional Investors and Qualified Foreign Institutional Investor programs and to cancel approval processes for the two programs when conditions are right.


  4 augustus 2014 om 04:00
  jackcqtsipkqteyro

  With the new Visa service, buyers can also get a discount on shipping fees when they pay with China-issued Visa cards. エアマックス95 “It’s a good backdrop for the market to trend higher,” Sandven said. chaussures louboutin femmes pas cher Anhui Conch Cement Co, the country’s biggest cement producer, rose 1.8 percent to 17.95 yuan. Gansu Qilianshan Cement Group Co gained 3.9 percent to 11.24 yuan. Shaanxi Qinling Cement Co surged 7.3 percent to 6.17 yuan.

  mulberry sale THE Chinese government is encouraging investment in many areas to grow the economy, as investment still plays a critical role for the country, an investment official said yesterday. tn soldes Distilleries also gained. Kweichow Moutai rose 3.7 percent to 147.11 yuan. Shanxi Xinghuacun Fen Wine Factory added 3.8 percent to 13.49 yuan. chaussure louboutin pas cher “We want to make it so that from July we can see an upturn in the mood,” he said.

  giuseppe zanotti sneakers Citibank China Co, the Chinese unit of the American lender, said it was the first bank to offer a multi-currency notional pooling service with yuan capability on the mainland. jordan enfant The reading is the highest in seven months and is beyond 50, a mark that separates contraction from expansion, for the first time in six months. fitflops uk Jobs earned a US$1 salary each year he was CEO, though stock grants swelled his total payout.

  As of Sunday, 262,000 square meters of new homes were sold in Shanghai in August, up 12.8 percent from the same period a month ago, said Century 21 China Real Estate in a report. In the yuan-denominated version, foreign trade volume last month was 2.34 trillion yuan, up 7.3 percent from January 2013. giuseppe zanotti homme “The increase is driven by much higher food prices during the Spring Festival holiday,” Lu said. “But even if the increase is mainly due to seasonal factors, such a sharp increase will induce worries on inflation.”


  4 augustus 2014 om 04:10
  jackrjrydyayteyro

  The phenomenon of “inflation dichotomy” will soon be manifested. We anticipate that disinflationary or even deflationary forces in the industrial sector would accelerate in 2014 as Chinas overcapacity problem remains unresolved. Meanwhile, property prices would continue marching north. It will be very challenging for the central bank to formulate a policy response against contradicting price signals. ルイヴィトン バッグ The social networking site bucked the trend for companies reporting in the first quarter. Most are exceeding analysts’ expectations on earnings, but falling short on revenue. chaussure louboutin pas cher “We think its more efficient and effective for both Aon and Manchester United,” Aon Vice President David Prosperi said.

  mulberry purse “August volume was the second-highest for that month of the year in history, and the average price of existing homes continued to rise for the fifth straight month, further evidence that the market is well on its way to recovery,” said Lu Qilin, a Deovolente researcher. “Notably, sales picked up significantly in the second half of August with more than 60 percent of deals being secured during that period.” Across the city, all districts except Jinshan and Zhabei registered month-on-month rise in transaction volume with Chongming County, Songjiang and the former Luwan seeing gains of more than 20 percent, Deovolente data showed. nike tn magasin “A recovery in the employment indicator was encouraging and with signs of a strengthening in economic growth, confidence could improve further,” he added. chaussure louboutin The bank’s net interest income jumped 16 percent to 353.2 billion yuan last year. The margin improved slightly to 2.58 percent last year from 2.57 percent the year before despite the more liberal interest rate regime in the country that allowed more flexibility in setting interest rates. CCB’s fee income increased 7.5 percent to 93.5 billion yuan from credit cards and trade finance. But the income contribution from fees and commissions actually narrowed to 20 percent from 22 percent in 2011 as China’s worst economic slowdown in 13 years of 7.8 percent in 2012 eroded demand for financial services. Furthermore government curbs on property prices also weighed on banks’ asset quality in general.

  chaussure giuseppe zanotti The General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine said Heilongjiang Wondersun Dairy Co discovered a “higher-than-expected” level of nitrate in the lactoferrin it imported from Westland, according to a statement on its website today. chaussure air jordan “A moderate inflation leaves leeway for policy stimulus but the government is unlikely to take measures as China shows greater tolerance for slower expansion,” Li said. Gansu Qilianshan Cement Group Co gained among cement producers, rising 6.1 percent to 8.29 yuan as cement prices rebounded slightly last week. China Petroleum & Chemical Corp jumped 4.6 percent to 4.33 yuan. Most property developers declined. Poly Real Estate, China’s second-largest developer, fell 2.8 percent to 10.12 yuan. Gemdale Corp slumped 4.4 percent to 6.79 yuan. fitflop outlet Forty-six banks in Taiwan have signed yuan-clearing agreements and opened clearing and settlement accounts with Bank of China (Taipei). On February 6, when the yuan business in Taiwan officially began, deposits totaled 1.3 billion yuan.

  “The market was dragged down by heavyweights such as financial companies and steelmakers that have surged in previous sessions as investors locked in profits ahead of the release of first-quarter economic data,” said Shenyin & Wanguo Securities. “Usually, it takes around one to three years at the least to conclude FTA talks with a large trading partner,” Choi said. giuseppe zanotti sneakers femme Some analysts, such as Mark Lipacis at Jefferies LLC, are more optimistic about AMD’s chances in the PC market, saying it could take market share from Intel with new processors aimed at notebook computers that will retail at US$300 to US$500. The company also has an opportunity to siphon sales from rival graphics-chip maker Nvidia Corp, Lipacis wrote in a report.


  4 augustus 2014 om 10:37
  jackmhavbgnsteyro

  The debt inspectors were due to meet Finance Minister Yannis Stournaras later yesterday to discuss the public sector reforms as well as the stalled merger between Greek lenders National Bank and Eurobank, the country’s largest and third-largest by assets once other planned acquisitions are completed. ナイキ エアマックス Property developers also declined. Poly Real Estate, China’s second-largest home builder, fell 3.1 percent to 12.27 yuan. Gemdale Corporation shrank 3.4 percent to 7.29 yuan. louboutin pas cher The Google-backed company now operates in Guangzhou and Shenzhen besides Shanghai.

  mulberry outlet online Since then, China Mobile and rivals China Telecom Ltd and China Unicom Ltd have suffered lower profit margins. chaussure tn Kim Forrest, a senior equity analyst at Fort Pitt Capital, said it appears that many investors are treating certain stocks as if they were bonds. escarpins louboutin pas cher SHANGHAI shares edged up yesterday but posted their worst weekly loss in almost two months because capital locked in new initial public offerings diverted funds from other counters.

  sneakers giuseppe zanotti China will re-examine the “original evidence” linked to the imposition of anti-dumping and countervailing duties on chicken imports from the United States, the Ministry of Commerce said yesterday. air jordan spizike They have expressed “a range of views about how it would be possible to structure transactions which bring them into” the Mbalam-Nabeba project on the border of Cameroon and the Republic of Congo, including the potential for some of them to provide port and rail solutions through to direct investment, he said. fitflop outlet They predict the yuan’s offshore use will be limited and the currency will not become a world-class reserve currency until remaining barriers are removed. That is not likely to happen overnight.

  By some measures, the strategy has proven to be successful. The fines’ financial impact on Google would be limited – French privacy watchdog CNIL has the right to fine the company up to 300,000 euros (US$385,000), around the amount it earns in three minutes, based on its projected revenue of US$61 billion this year. Britain can fine up to 500,000 pounds, but rarely does. giuseppe zanotti homme Industry watchers suggest the move may signal tougher management over content to be viewed on TV sets in a bid to curb rampant pirated videos and programs.


  4 augustus 2014 om 11:03
  jackdtcddlawteyro

  Jinan did not release a circular, but staff and real estate agencies confirm the change. クリスチャン ルブタン サンダル Encompassing 28 square kilometers, the pilot zone will include the three bonded zones in the Waigaoqiao port, Yangshan Deep-Water Port and Pudong International Airport, where preferential policies are already in place. louboutin paris On the supply side, some 203,000 square meters of new houses were released locally, a weekly rise of 2.7 percent, Deovolente said.

  mulberry purse In recent months, Smithfield’s second-largest shareholder, Continental Grain Co, has been pushing Smithfield to consider splitting itself up, saying it was time for the company to “get serious about creating shareholder value.” Following a March letter from Continental Grain, Smithfield said it would review the suggestions “in due course.” Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial. tn air max 2014 pas cher Subscribe to our products louboutin paris The 10 private firms were selected by the CBRC as they met the prerequisites set by the regulator, including private companies bearing residual risk on their own, the so-called “living wills,” and differentiated market positioning and specific strategies.

  giuseppe zanotti sneakers femme The much-discussed boom in US shale-gas production is only one result of this spending: Since 2001, China has increased output of industrial metals by striking multiples, from about 140 percent for iron-ore commodities to 775 percent for nickel. air jordan enfant Besides the exit of Mizuho Bank chairman Takashi Tsukamoto, Mizuhos top compliance officer and its risk management director will resign on Friday. Dozens of Mizuho staff face salary cuts. Tsukamoto is also chairman of Mizuho Financial Group and retained that position. fitflop walkstar Sales of Apples iPhone will greatly increase in China when Apple signs a deal with China Mobile to introduce iPhones.

  Bernsteins Neil Beveridge said he expects cash from the divestment to be used to build a bigger and better upstream business. The Continent is still a long way from safe-harbor territory, but its recovery may be on course. A reliable growth gauge known as the Markit’s Flash Euro Zone Composite Purchasing Managers’ Index rose this month to its highest level since March 2012, topping forecasts. In addition, the United States and the European Union on Monday began talks on a free-trade agreement that could boost American and EU gross domestic product by US$100 billion annually. sneakers giuseppe zanotti According to MNI, companies continued to report they were being hurt by the exchange rate in April, however, the negative impact softened for the second straight month. The recent depreciation of the yuan appears to have improved sentiment among exporters.


  4 augustus 2014 om 11:11
  jacksnxwjndateyro

  To that end, industry-watchers are expecting a raft of improvements in the new Xbox when Microsoft unveils it at its Redmond, Washington, headquarters tomorrow, from closer integration with the TV and link-ups with mobile devices to access to new and even exclusive content. エアジョーダン The new spending was set to be announced by Chief Executive Jeff Immelt yesterday. chaussures louboutin pas cher The pilot FTZ in Shanghai, a testing ground for major policy reforms, trade facilitation and financial innovations such as yuan convertibility and liberal interest rates, started on September 29. It aims to boost the countrys economic development and help Shanghai become a global financial and trading center.

  mulberry outlet Advertising revenue at radio stations added 3.7 percent after growing 8.9 percent in 2012, with shrinking advertising slots and less spending from financial service providers due to regulatory changes. chaussure tn requin SINCE April 1, China’s yuan has hit new record highs against the US dollar more than 10 times, and analysts are scrambling to understand why. louboutin soldes The new facility will serve as the research and development hub for three of Faurecia’s four key business units – automotive seating, interior systems and exterior systems.

  zanotti femme Guangdong, Henan and Sichuan provinces reported the most mobile phone user growth in the first ten months. jordan pas cher femme A private survey released yesterday showed US businesses added the most jobs in a year in December, powered by a big gain in construction work. Payroll processor ADP said companies added 238,000 jobs in December, better than the 200,000 economists predicted. fitflop trainers About 3 percent to 8 percent of cardholders in China roll over their debts, generating interest charges, compared with about 40 percent in the US, according to Richard Huang, a Beijing-based partner at Boston Consulting Group. Meanwhile, it costs 200 yuan to 300 yuan to issue one credit card in the country, Huang estimated.

  Kindly remind you that your 1-week free trial has expired. Thank you for your interest in our products. In December, Koh refused to order a sales ban on the products the jury found infringed Apple’s patents. She said Apple failed to prove the purloined technology is what drove consumers to buy a Samsung product instead of an Apple iPhone or iPad. Samsung says that it is still selling just three of the two dozen products found to have infringed Apple’s patents. sneakers giuseppe zanotti Brent crude, a benchmark for many international oil varieties, rose US$1.18 to end at US$103.24 a barrel on the ICE Futures exchange in London.


  4 augustus 2014 om 11:18
  pinwhlteyro

  China accounts for more than 90 percent of the Hong Kong-based company’s sales. tn chaussure pas cher Mochtar Riady, a Chinese Indonesian financial magnate in Southeast Asia, said the Chinese economy was still moving upward and there were opportunities to invest. Riady said Lis actions were not a signal for others to pull out money. air jordan femme Meanwhile, Chinas manufacturing activity is picking up this month with the HSBC Flash China Purchasing Managers Index, a gauge of manufacturing activity slanted more towards private and export-oriented firms, climbing to a seven-month high of 50.9, compared with the final figure of 50.2 in September, HSBC Holdings PLC announced today. pull hollister Just bolting an EV drive-train onto an old Saab 9-3 is not going to create a compelling product, said Diarmuid O’Connell, Vice President, Business Development at Tesla, which expects to deliver more than 20,000 of its Model S all-electric sports sedans this year. “I will believe it when I see it.” Few people doubt electric cars have potential given global warming, high oil prices and dwindling reserves of fossil fuels.

  The price of oil dropped to its lowest level in six months as the US government reported the 10th straight weekly increase in crude supplies. Oil dropped US$1.38, or 2 percent, to US$92.30 a barrel. tn pas cher homme The requests, submitted on Friday, came after the company set up an online form to allow Europeans to request the removal of results about them from Internet searches. BUYING momentum for land parcels remained robust for the sixth month in Shanghai with sales exceeding 40 billion yuan (US$6.54 billion) in September. hollister en france In other energy futures trading on the Nymex: holliste sale online We simply need the volume, said Daniel Meyer, head of the coatings, adhesives and specialties unit under Bayer MaterialScience, citing strong demand from Chinas automobile, textile, construction and consumer electronics industries.

  Twenty-eight Chinese cities and city clusters that will promote the use of new-energy vehicles were revealed yesterday. escarpin louboutin pas cher But the risks are large as well. Groceries are a notoriously low-margin business, and the aggressive expansion of discounters like Wal-Mart has made the business even more cutthroat than it was in Webvan’s day. mulberry outlet sale Other winners included Philips China, which received the Innovation Award for creating a simple program for community self-sustainability. The program helped reduce child malnutrition by nearly 50 percent in the areas where it was implemented. boutique abercrombie paris But the company posted a net loss of US$11.5 million after it recorded a one-off charge of US$27.1 million arising from a US$586 million investment by the Alibaba Group for 18 percent of Weibo in April, it said in a stock exchange filing yesterday. A year ago it made a profit of US$33.2 million. fitflop walkstar However, there have been growing calls in New Zealand for the government to send officials to China to assure consumers that dairy products exported there are safe.


  4 augustus 2014 om 11:24
  bletglcer

  Brent crude, the benchmark for an international variety of crude, slipped 3 cents to US$108.47 a barrel on the ICE Futures exchange in London. tn pas cher homme Energy and industrial markets were very important for us in the early years. In the future, we will strengthen our presence here in high-tech and high value-added markets such as aerospace and health care, Mark Robertshaw, the company’s chief executive officer, said in Shanghai yesterday. air jordan pas cher The European Union has estimated hundreds of billions of euros are lost each year to tax evasion. The stashing of undeclared earnings in accounts in offshore jurisdictions has long been a favored method for hiding cash from one’s home tax authority, aided by the veil of secrecy. robe hollister These are set to include one in Lijiang in Yunnan Province.

  At the annual session of the National Peoples Congress next week, China will announce its economic growth target for this year, which is expected to be kept unchanged at 7.5 percent. chaussure tn pas cher The Consumer Price Index, the main gauge of inflation, reached an eight-month high of 3.2 percent in October, but it was still within a safe level. Septembers figure was 3.1 percent. The surplus may continue to widen and will add appreciation pressure on the yuan in the future, said Lian Ping, chief economist with the Bank of Communications. “We think the yuan will be less likely to shed further.” Jonathan Cavenagh, an analyst at Westpac Banking Corp, said the bank is now more upbeat about the yuan due to better outlook for leading economic indicators, further improvement in the trade surplus, and stronger-than-expected onshore yuan fixing. boutique hollister The average cost of these homes, meanwhile, stood at 19,501 yuan (US$3,197) per square meter, down 0.4 percent month-over-month and up 13.4 percent from same period a year earlier. hollister clearance But the largest investors may also have more to lose if the situation worsens.

  The district government hopes to develop strategic emerging industries, a modern service industry and other major projects in Baoshan. escarpin louboutin pas cher The six Arabian states are known as Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia and the United Arab Emirates. mulberry outlet store The purchases of new homes in the seven-day period through Sunday, excluding government-subsidized affordable housing, dropped 22.4 percent to 111,300 square meters, extending losses for the third straight week, Shanghai Uwin Real Estate Information Services Co said in a report released yesterday. It was also the ninth consecutive week that the weekly transactions stayed below the 200,000-square-meter threshold, according to Uwin data. hollister france A note by the Australia & New Zealand Banking Group Ltd said yesterday it would be better to interpret the data in conjunction with next months release which will combine January and February, to account for seasonal factors such as the Spring Festival holiday. fitflop stockists The yuan ranked as the seventh most used currency for payments worldwide in January due to substantial growth in the US and Taiwan, a private report said.


  4 augustus 2014 om 12:45
  pinoviteyro

  Strategic buyers have remained cautious, and we have not seen a rebound in activity in the second quarter after the (national) leadership changes took effect, said Andrew Li, PwC Central China Advisory leader. requin tn pas cher Thanks to its central position and its rail, road and waterway networks it is better-positioned than other cities to become Chinas Detroit minus the bankruptcy, said Peng Zhimin, a regional economics researcher at the Hubei office of the Chinese Academy of Social Sciences who advises the provincial government. air jordan femme While Baidu has sufficient cash to fund the US$1.9 billion needed for acquiring 91 Wireless, it will be more tax efficient for Baidu to raise offshore funding through the issuance of notes, the report said. chemise hollister Compared with other Chinese cities, Shanghai has solid economic fundamentals and is more resilient in the face of difficult times, Xu said. “Shanghai has been faring well in controlling risks, keeping growth steady and inflation low.” Shanghai’s Consumer Price Index rose 2.5 percent from a year earlier in March, largely in line with the national average of 2.4 percent, according to the Shanghai Statistics Bureau.

  The non-manufacturing Purchasing Managers Index rose to 56.3 in October from 55.4 in September, the National Bureau of Statistics and the China Federation of Logistics and Purchasing said yesterday. It was the highest figure in 12 months. tn air max 2014 pas cher But yesterday a diplomatic solution seemed at hand after Syria said it had accepted a deal pushed by Russia and based on comments by US Secretary of State John Kerry to put its chemical weapons under international control for their later dismantling. The Anglo-Dutch firm is already the largest LNG supplier to China among international energy majors, as part of a consortium that began supplying the super-chilled fuel to Chinas first terminal in Shenzhen, Guangdong Province from Australia in 2006. hollister france Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial. hollister outlet sale China CITIC Bank, China Construction Bank, China Mingsheng Banking Corp, and the Industrial Bank have brought the case to court for claims from Jiangsu Salt, according to a statement by the state-owned salt company.

  The report said 11 Chinese companies, the most in Asia, are among the top 100 global brands. It added that Chinese brands will continue to invest in brand building and expand overseas to become truly global. louboutin chaussures The benchmark Shanghai Composite Index added 0.08 percent to 2,087.27 points. Turnover was 48.8 billion yuan (US$8 billion) by midday. mulberry bags sale In a conference call on Thursday, Tesla Chief Executive Elon Musk said there had been talks with BMW about how to promote the use of electric vehicles and how to make better use of Teslas network of charging stations. hollister france Outstanding wealth management products were 9.08 trillion yuan at the end of June. Almost 31 percent of that, or 2.78 trillion yuan, were invested in non-standard debts, 7 percent lower than that before the regulator introduced new rules to tame the fast growing sector. Non-standard debts refer to debt-based assets that are not traded in interbank markets or on stock exchanges, such as trust loans. fitflops sale The 6,885-square-meter plot in Wuliqiao, Huangpu District, fetched a final price of 59,859 yuan per square meter, a premium of 62.5 percent above its asking price of 36,828 yuan per square meter.


  4 augustus 2014 om 13:07
  bletfjyer

  For China, investing in Pakistans crumbling infrastructure is a chance to boost trade and also use its southwestern neighbors workforce as it seeks to keep prices down while satisfying growing domestic demand. tn pas cher Japan is eager to court Africa, which is rich in resources and is growing as a market, after having fallen behind China in trade with and infrastructure projects in Africa. air jordan spizike The leaders agreed to launch the negotiations toward a “deep and comprehensive” free trade deal, with the first meeting set for next month, both sides said in a statement. The place for that meeting is not yet decided, Deputy Chief Cabinet Secretary Katsunobu Kato told reporters. abercrombie paris Global growth fears now are hitting home, and we’re seeing selling across the board, said Matt Zeman, a market analyst for Kingsview Financial.

  Online shopping in China surged in the third quarter of the year with transactions totaling 454.76 billion yuan (US$74.62 billion), data showed. air max pas cher Baxter and Gambro compete against US-based DaVita Healthcare Partners Inc and Germanys Fresenius Medical Care AG & Co, the biggest player in the hemodialysis market. Analysts said the reintroduction of trading is part of the government’s effort to encourage the development of the treasury bond market, offer protection against market volatility and advance interest rate reform. abercrombie paris In 2012, Disney joined with the Ministry of Culture’s China Animation Group to be a founding partner of the National Chinese Animation Creative Research and Development Project. The initiative, now in its third year, aims to advance China’s animation industry and train local talent and promote the development of Chinese content and franchises. hollister clearance Mobile games revenue jumped some 30 percent in 2013, more than double the growth in the PC online games sector.

  When investing activities weaken, revenue and orders will drop across all construction-related sectors and lower the utilization rate of these industries. Lower utilization will depress margins and increase working capital requirements across industries, and marginal players may become unprofitable and even financially vulnerable. This will set the stage for consolidation. chaussures louboutin pas cher By comparison, the yield on the benchmark 10-year Treasury note was 1.79 percent yesterday, down slightly from 1.80 percent late Wednesday. mulberry bags outlet The president said he expects Bulgaria’s economy will grow 1.8 percent this year and 3.5 percent in 2015. veste abercrombie Toyota said yesterday that it would raise employees pay by an average of 2,700 yen (US$26) a month, while they would also get an average bonus worth about 6.8 months of their base wage a common pay structure in Japan. fitflop walkstar THE number of pilots in China rose 13 percent last year, but with commercial aviation booming there is still a major shortage, new figures reveal.


  4 augustus 2014 om 17:27
  jackqmobhdmyteyro

  China Shenhua Energy Co, the nations biggest coal producer, rose 1.96 percent to 17.13 yuan (US$2.81). Anyuan Coal Industry Group Co jumped 10 percent to 5.03 yuan while Yanzhou Coal Mining Co soared 4.25 percent to 10.55 yuan. ルイヴィトン バッグ Credit demand remained robust in November because higher economic growth in the third quarter and the key plenum of the Communist Party of China boosted confidence, Lu Ting, Zhi Xiaojia and Robbie Li, China economists with Bank of America Merrill Lynch, said in a research note. escarpin louboutin pas cher Middle-aged women

  mulberry uk The Shanghai Composite Index snapped a winning streak of three days and closed 0.16 percent off at 2,051.71. nike tn officiel “I think this will lead to a changing of the guard,” said Jerome Bloch, who heads the men’s fashion unit at Parisian style agency Nelly Rodi. louboutin soldes Gates, who led the list for 15 of the past 20 years, won the spot back from Mexican telecom mogul Carlos Slim Helu, who had topped the list for the past four years. Gates net worth is estimated at US$76 billion; Slim Helu follows at US$72 billion.

  zanotti homme Volvo eventually would export about 10,000 S60Ls and a few thousand XC90s each year from China, the executive said. The company sold about 62,200 vehicles in the US market last year, all made in Europe. jordan pas cher The benchmark Shanghai Composite Index fell 0.23 percent to 2,028.35 points by the noon break, led by financial and energy stocks. mens fitflops The price differences should be even greater in regions short of water, the statement said.

  The obvious way for China to accelerate service sector growth is through deregulation and de-monopolization. State-owned enterprises have a disproportionally large presence in the service sector, accounting for one-third of the firms and three-quarters of jobs. For the manufacturing sector, the respective shares are just 2 percent and 12.5 percent. Besides, various surveys on the service sector have consistently shown that the No. 1 obstacle faced by private players is too much government interference. These are the exact issues that Shanghais pilot zone intends to tackle. But for a university professor in Beijing the bite in its logo implies “Apple’s lack of gratitude toward its Chinese consumers.” Liu Junhai, a professor at Renmin University of China, made the remarks during CCTV’s investigative reports last week on Apple’s unfair after-sales policy in China. zanotti femme pas cher European Central Bank head Mario Draghi said that the partial US government shutdown was a risk to economic recoveries in the US and globally. Estimates suggest that a shutdown of two weeks could shave 0.3 percentage point from US fourth quarter growth, according to analysts at Credit Agricole CIB in Hong Kong.


  4 augustus 2014 om 17:27
  jackushtayzwteyro

  Also yesterday, Greece has raised 1.3 billion euros (US$1.7 billion) in an auction of six-month treasury bills at an interest rate of 4.25 percent, unchanged from an auction last month, the government’s Public Debt Management Agency said. エアジョーダン 専門店 Shipyards are struggling with overcapacity and declining demand amid a weak global economy, as well as inflation and rising labor costs. Orders for new ships tumbled 43.6 percent last year to 20.41 million deadweight tons in China, according to data from the Ministry of Industry and Information Technology. chaussures louboutin “But they mainly focus on tightening home purchase restrictions and mortgage lending,” Zhu wrote in a note. “These measures have been in place for several years and the marginal impact is limited. In addition, supply-side measures seem to lag.” He said regional divergence, with tier-1 cities facing an under-supply situation due to tighter policies, had been remarkable in this round of price increases, different from the 2009-2010 housing boom.

  mulberry wallet One out of four on the list works in the real estate industry, which overtook manufacturing as the biggest source of wealth this year. tn france Analysts at a conference in Shenzhen raised concerns about Huaweis business suffering from similar worries over the security of its products, following the New York Times and Der Spiegel reports. louboutin pas cher ALIBABA Group Holding Ltd, which is preparing to list on the US market, said yesterday that it will invest HK$5.37 billion (US$692 million) in a Chinese department store operator to expand into the O2O (online to offline) business.

  giuseppe zanotti sneakers The most popular smartphones, like Apple’s iPhone 5 and Samsung Galaxy 4, don’t support TD-LTE. But Samsung’s models will support China’s 4G technology later, Shanghai Mobile said. air jordan Russia consumes about 1,500 tons of rare earths per year and annual demand may reach 6,000 tons by 2020, Rostec said. fitflop sale Deregulated channels would open up greater onshore-offshore fund flows, such as through QFII, RQFII, QDII and yuan cross-border loans. Along with rising yuan trade settlement volumes, these developments would further benefit HSBC as we continue to leverage our global connectivity and yuan leadership to help foreign companies expanding in China and Chinese enterprises venturing out to overseas markets.

  “The market is looking for companies to fill in those blanks,” said Russell. Onshore wind costs are close to competing with new coal-fired plants in South Africa. zanotti homme One Shanghai pharmaceutical company agent, who used to sell imported cardiovascular drugs to local hospitals, said that paying for hospital department heads and directors to attend industry forums and take business trips is very common.


  5 augustus 2014 om 02:33
  bletrrler

  By early afternoon in Europe, benchmark US crude for January delivery was down 49 cents to US$97.01 a barrel in electronic trading on the New York Mercantile Exchange. The contract rose 6 cents on Thursday to settle at US$97.50. nike air max pas cher To continue using full functionality of our site, please below. basket air jordan Meanwhile, new home prices in first-tier cities such as Beijing, Shanghai, Guangzhou, and Shenzhen in particular, soared over 20 percent year on year. hollister en france The global selloff began in Asia and quickly spread to Europe and then the US, where the Dow Jones industrial average fell 353 points, wiping out six weeks of gains.

  Trying to ease concerns about oversupply, Hockridge also said Baosteel needs quality iron ore at competitive rates to underpin its growth. tn requin pas cher Zhang Zheng, general manager of Yixin Corp, expects the app to have 100 million users within six months. However, the reported new pricing mechanism is different from what analysts had expected. The British lender said most new loans will maintain the current pricing mechanism in the immediate future, while a gradual shift towards new base rates, such as the SHIBOR or China Government Bond yields, is likely. pull hollister To continue using full functionality of our site, please below. hollister uk sale Other countries and regions might follow suit by making similar moves and the global sales of Chinese solar firms could be badly hit.

  Media reported that a corporate stock trading and financing platform may be created in the free trade zone in the citys Pudong District, which will allow foreign-invested companies to issue seasoned equity offerings to domestic investors outside the free trade zone, while domestic companies can sell shares to foreign buyers, the 21st Century Business Herald reported today. escarpins louboutin The regulator said sale of wealth management products should be video recorded to protect consumers rights. mulberry handbags sale The State Council released a document last week that encouraged the central bank, the Ministry of Commerce and the customs to work together to stabilize trade. hollister france CITIC Bank yesterday rose 2.65 percent in Hong Kong to HK$4.26 (56 US cents) and 0.53 percent in Shanghai to 3.78 yuan (62 US cents). fitflop sale uk Under market rules, major shareholders of non-tradable stocks are subject to a lock-up period of one or two years before they are permitted to sell their shares.


  5 augustus 2014 om 03:15
  bletsgver

  Sri Lanka and China will finalize a free-trade agreement ahead of a Commonwealth summit in Colombo in November, a government minister said yesterday. requin tn pas cher A value-added-tax invoice system has been introduced for enterprises registered in the zone to prevent tax fraud. jordan pas cher femme MONTHLY land sales in Shanghai fell below 10 billion yuan (US$1.6 billion) for the first time in a year as supply volume declined by double digits. robe hollister But the sales of these goods in the fourth quarter contributed 32 percent of the total sales volume in the past year due to a shopping spree during the Singles Day shopping splurge in November and ahead of the New Year.

  The average price of new homes in 100 cities climbed 0.38 percent last month from February to 11,002 yuan (US$1,773) per square meter, the 22nd straight month-on-month gain. tn pas cher france Overseas investors seemed to regain their appetite for local properties, while financial institutions were the most active among domestic investors, said Jim Yip, managing director of investment and advisory service at DTZ China. “Office buildings remained the most sought-after property.” For the full year, overseas buyers comprised about 48 percent of the en-bloc investment market in Shanghai. Office properties accounted for 59 percent of transactions, according to Jones Lang LaSalle. The data provided the latest evidence of a gradual retreat in market sentiment as home seekers felt less panicky in April compared to a hectic March. abercrombie france Today, 20 percent of China’s 98,000 kilometers of expressways are funded by the central government and the rest by the private sector or local governments, according to Zhou. hollister sale clearance WEIRD as it may seem, new energy-related companies listed in China are now being categorized as “Tesla concept stocks” even though their businesses dont necessarily have anything to do with the US electric carmaker of that name.

  Analysts said the results were largely in line with the nations economic performance, which reported many multi-year lows of real activity data in the January-February period. escarpins louboutin pas cher A record number of suppliers are participating in the 2013 Shanghai Private Label Fair as they seek to tap demand from retailers. mulberry bag sale Small-company and technology stocks did worse than the overall market. abercrombie paris soldes Auto industry leaders must make their employees secure enough to think outside the box and get out of their comfort zone. I believe this will increase innovation and productivity, said Xiao. fitflop slippers The timing for the government to introduce stimulus measures to bolster economic growth has yet to come as Beijing showed more tolerance for economic slowdown, Xiangcai Securities said in a report.


  5 augustus 2014 om 05:27
  jackazjgktbateyro

  China has been trying to set up a deposit insurance system as part of its financial reforms, which could be realized by the end of this year. This will allow the PBOC to free up deposit rates that are now subject to administrative caps. クリスチャンルブタン 店舗 オンラインショップ Print + Digital Subscription Digital Subscription Free Sign-up Visitors Newspaper PDF Website access 1-week trial limited Mobile apps Newsletter Price RMB 820/year RMB 500/year Free Free. escarpins louboutin CATHAY Pacific Airways Ltd yesterday said its annual profit tumbled by more than 80 percent because of high jet fuel prices, global economic uncertainty and weak demand for air cargo.

  mulberry london CHINAS foreign direct investment rose 10.44 percent from a year earlier in the first two months of this year, the Ministry of Commerce said this morning. nike tn 2014 Before the start of trading, Wal-Mart cut its estimates for annual revenue and profit, warning that cautious shoppers are spending less. The news followed a disappointing revenue forecast from Cisco Systems late Wednesday. escarpins louboutin pas cher To continue using full functionality of our site, please below.

  zanotti femme pas cher “The economy is vulnerable to an epidemic when people shun public places and cut back on trade, travel and other services,” Subbaraman said. jordan femme pas cher To continue using full functionality of our site, please below. fitflop clogs Tianjin launched Chinas fifth regional emission trading market yesterday as the country deepens efforts to use market mechanisms to fight climate change.

  CHINA Development Bank, the country’s policy lender, yesterday said its bad loan rate stood at 0.31 percent at the end of the first quarter. Benchmark crude for May delivery climbed by US$1.39 to settle at US$83.76 on the New York Mercantile Exchange. giuseppe zanotti sneakers The joint venture will design, distribute and sell game and related home entertainment devices, BesTV said in the statement.


  5 augustus 2014 om 08:28
  pingukteyro

  China’s gross domestic product expanded 7.7 percent in the first three months, slowing from 7.9 percent in 2012’s final quarter and falling short of expectations of a mild economic recovery in China. tn pas cher AutoNavi Navigation, which was the No. 1 non-game paid application in Apples App Store in China and cost users 50 yuan (US$7.90), is the most popular mobile navigation app in the domestic market with about 70 million users. It offers mobile phone users offline navigation services with 3D road and voice recognition features. jordan pas cher femme Global spot price tumbled 5.8 percent to around US$1,295 per ounce yesterday, the first time gold had traded below US$1,300 since 2010. abercrombie soldes – Natural gas was flat at US$3.98 per 1,000 cubic feet.

  Investors may be getting more comfortable with the prospect of the Fed cutting back on its stimulus as long as the economy is also improving, said Jim Dunigan, a managing executive at PNC Wealth Management. The stock market’s biggest setbacks this year have come when investors worried that Fed policy makers were close to paring their US$85 billion per month in bond purchases, which are intended to keep interest rates low. air max pas cher homme Since this column touched on the challenges facing industry players last June, the baijiu sector has, like a drunkard staggering around in his vomit, lurched from one crisis to another. The cumulative effect of all the negative developments was that the stock prices of baijiu makers plunged. The stock of industry leader, Kweichow Moutai, closed at 200.25 yuan (US$32.3) per share on May 30, down from its 52-week high of 266.08 yuan per share, according to CapitalVue data. The company has backed Michael Dell’s proposal and said Icahn doesn’t have adequate financing for his plan. Shareholders will vote on the buyout offer at the annual meeting on July 18. abercrombie soldes In the last decade real estate investment opportunities outside of China (cross-border) have increasingly attracted Chinese capital. In 2003, only 2 percent of all Chinese capital invested in real estate went overseas. By 2012 this figure had already risen to 26 percent, Jones Lang LaSalle data showed. hollister clearance uk Rising lending costs that pointed to tighter liquidity also weighed on the market.

  He added that preferential policies in areas such as land allocation had distorted the market and created unfair competition. louboutin pas cher homme During a recent exclusive interview with Shanghai Daily, Mumbai-based Sakhuja talked about advertising in the digital age and world advertising trends. mulberry bags sale Sinopec Corp has won initial approval from Chinas top economic planner for a plan to build a US$10 billion refinery and petrochemical complex in Shanghai, two company officials said. abercrombie and fitch paris The Dow rose 19 points, or 0.1 percent, to 15,123 as of 2:20 p.m. (1820 GMT). The Standard & Poor’s 500 index was little changed at 1,633. mens fitflops In real life, this heroic version of how the world spins is far less noble. In the mythical version of the free market, companies fiercely compete with each other for market share by trying to outdo each other in pleasing customers. In reality, companies tend to forego the difficult and expensive art of wooing customers from a rival and resort to buying the competition. Buying business is far easier than earning it.


  5 augustus 2014 om 11:08
  pinelvteyro

  In Chinas commercial vehicle segment, Faurecia is squarely placed as the stricter National IV emissions standard for diesel vehicles replaces the National III standard nationwide next year. air max pas cher homme Last year, it invested US$206 million in ShopRunner, a US delivery logistics group. It also set up Cainiao Network Technology Co last year. jordan femme pas cher Benefitting from the Shanghai development, especially the Pudong New Area, Wujiang has made great progress in its economy and is speeding up the pace to merge into Shanghai’s economic circle, said Liang Yibo, head of the Wujiang District. abercrombie and fitch paris The continent’s social shock-absorbers are creaking under the strain of a prolonged economic crisis that began in 2008 and engulfed the eurozone in a sovereign debt crisis from 2010.

  Yuan payments were concentrated in Hong Kong, which has a 74 percent market share by value, according to the SWIFT report. requin tn pas cher AMERICAN service companies grew in February at the fastest pace in a year, buoyed by higher sales and more new orders. Data released yesterday by the central bank showed that Chinese banks issued fewer loans than expected in February. New loans totaled 644.5 billion yuan, less than half of a four-year high of 1.32 trillion yuan seen in January. hollister pas cher I went to a Party school for three days last year in Beijing. These issues were being discussed. Everyone always asks people from the West about the risks in China, and I also ask the Chinese about the risks. The Chinese, in my view, always identify more risks than Westerners. They identify potential solutions as well. hollister outlet online Economic growth is stable and performance remains in a reasonable range, Lou said. “The general situation has met expectations.” According to his report, the central treasury had an annual revenue of 6.02 trillion yuan in 2013, up 7.2 percent from 2012.

  Stocks making big moves included: Mattress Firm, which plunged US$6.10, or 15 percent, to US$35.59 after the company reported a second-quarter profit that fell far below financial analysts’ expectations. chaussures louboutin pas cher China’s stock market rose for the second straight day yesterday by 0.8 percent as sentiment stabilized. mulberry outlet store online It will digitize its procedures to make it convenient for traders to choose the venue to complete paperwork which they previously had to submit personally to the customs. abercrombie and fitch france The premier also highlighted the importance of a peaceful and stable regional environment for Asia to progress and develop. fitflops sale But they wont be sharp increases because weather effects are diminishing as floodwaters continued to recede in the past week, Zhou said, adding Chinas CPI inflation was unlikely to exceed 3 percent this year.


  5 augustus 2014 om 12:45
  pinpmoteyro

  The alignment with Wilson Associates will strengthen our international footprint, said Qin Yun, Xian Dai chairman. tn chaussure pas cher Shanghai Pudong Development Bank Co and Agricultural Bank of China Ltd both soared by the daily limit of 10 percent after the Economic Observer reported the two may participate in a pilot program to allow lenders to issue preferred shares to raise funds. air jordan femme Changshu in Jiangsu Province led February’s gainers with a 4.05 percent rise. abercrombie france Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial.

  But while Apple is ceding market share to rivals, its superior library of apps and content should safeguard its lead for years to come, analysts say. air max pas cher homme During his stay in Shanghai, Lee plans to meet the citys top leadership, witness the signing of a memorandum of understanding between Bay Area Rapid Transit and Shanghai Metro to share best practices, attend an investment seminar, and encourage cooperation between schools to promote more educational exchanges. Excluding those designated for public uses, plots covering a combined site area of 1.08 million square meters were sold across the city last month for 40.3 billion yuan, the highest monthly record for both volume and value so far this year, Century 21 China Real Estate said in a report released today. abercrombie paris The cornerstone of the transaction was growing Chinese demand, noted Pope. “We as an industry struggle to grow within the country (of the United States). Americans are eating less pork than 10 years ago. Without the opportunity to grow outside the United States, there is no opportunity,” Pope said. hollister sale uk The mainland’s average speed was 646 kbps by the end of last year, only one-fifth of Hong Kong’s 3,434 kbps.

  Investors became risk averse as the defaulting real estate firm fueled concerns about an outbreak of credit default in the second quarter, a peak time for debt repayment, Hongyuan Securities said in a note yesterday. escarpin louboutin pas cher The outer skin is made of glass fiber-reinforced polycarbonate that is more rigid than steel. And the core was made of shock-absorbing polyurethane foam. mulberry bags outlet The average price of new houses, meanwhile, edged up 0.34 percent from February to 25,790 yuan (US$4,159) per square meter, staying above the 25,000 yuan threshold for the fifth straight month, Uwin data showed. abercrombie paris He said the areas of northern and eastern China to be supplied by Gazprom are almost identical in population with Western Europe. Gazproms exports to Western Europe first reached 38 billion cubic meters in the mid-1980s and have since increased to over 150 billion cubic meters to the whole of Europe. fitflop slippers Spurred into action by falling revenue, mounting losses and the need to convince regulators they are no longer “too big to fail”, banks globally have shrunk since the 2008 collapse of US bank Lehman Brothers sparked the financial crisis.


  5 augustus 2014 om 12:45
  jackcgesdcptteyro

  China was on the edge of a credit crisis last month when commercial banks reported liquidity crunches. The potential risks were averted several days later after the central bank injected cash into major banks. ルイヴィトン バッグ “The committee appreciates the significant efforts contributed by both banks and national supervisors to this ongoing data collection exercise,” the Basel group said. chaussure louboutin femme MAJOR Chinese solar panel makers yesterday protested over punitive tariffs the European Union plans to levy on Chinese-made photovoltaic products.

  mulberry bayswater Investors are following Treasury rates closely because they are used as a benchmark for setting many kinds of borrowing rates, such as those on mortgages. nike tn magasin Manley expects the rally to remain intact as long as the Federal Reserve keeps up its support of the economy and companies can keep increasing their earnings. christian louboutin pas cher The parliament has started to flex its muscle under the leadership of the plain-spoken and assertive Schulz. And the EU’s 27 governments have already started to see a shift in the balance of power – as have the continent’s top banking executives. Earlier this month, in arduous negotiations, the parliament forced the member governments to accept a cap on bankers’ bonuses to the amount of their base salaries, or twice that if shareholders agree.

  giuseppe zanotti sneakers femme “We find ourselves in a delicate situation again after years of arduous efforts to become No. 1 in PC-making,” Yang said. air jordan 6 In 2015, growth will reach 1.5 percent, not the 1.6 percent initially forecast, after earlier revisions for all three years. fitflop walkstar Industrial production expanded 10 percent from a year earlier last month, but the expansion slowed from the increase of 10.3 percent in October. Fixed-asset investment rose 19.9 percent to 39.13 trillion yuan in the first 11 months, also moderating from the increase of 20.1 percent in the first 10 months.

  A: China is incredibly important to us. We see the number of Chinese clients doing business abroad growing by the year. We want to be part of that growth. We have commitment to China. It is overtaking the US as the number one investor in many countries, and I think that trend will continue. China is a big engine in the Asia-Pacific, not just for this decade but for this century. Q: How do you view the China market in terms of increasing demand for legal services? A: In the last 20 years, we have seen a great revolution in the way Chinese clients face international business. Chinese clients are more aware of issues like taxation and compliance overseas. They have also learned to choose their partners more carefully when they do joint ventures in other countries. It is a learning curve for Chinese clients. The legal departments in China, in my perception, have become more sophisticated and are better trained. Younger members of legal departments are very skilled in international business and they have studied in many jurisdictions. Chinese companies are very cost-conscious. But it is not just Chinese companies. All companies today need to control their costs, and service providers need to be wiser on everything from investing and pricing to management. Everyone has the same pressure, especially after the global financial crisis. China Eastern said the new carrier would buy 18 Airbus A320 jets over the first three years of operation. The Jetstar Hong Kong venture is expected to fly short-haul routes to China’s mainland, Japan, South Korea and Southeast Asia. giuseppe zanotti sneakers femme Overall revenue fell 1 percent to US$945.7 million well below the US$996.2 million expected.


  5 augustus 2014 om 16:43
  bletznner

  Profit margins are already razor thin as prices are being pushed down, said Tang Yong, chief financial officer of Dayang Shipbuilding Co Ltd in Yangzhou, adding that the price for a new ship is the lowest in a decade. nike tn requin Brent crude, used to set prices for international varieties of crude, gained 55 US cents to US$106.79 on the ICE Futures exchange in London. chaussure air jordan CEO Mary Barra returned before a House Energy and Commerce subcommittee to face questions about why the carmaker waited more than a decade to recall millions of vehicles with the defect linked to at least 13 deaths. robe hollister CNPC predicted the growth amid robust natural gas demand as some Chinese cities begin using natural gas instead of coal for winter heating to reduce damage to the environment.

  Nine banks, including China’s five largest state-owned commercial banks and four joint-stock banks, submit the lending rate they charge their best clients on a daily basis, and China’s inter-bank funding center will calculate and publish a weighted average rate based on the submissions, the People’s Bank of China said in a statement today. tn pas cher homme The key Shanghai Composite Index rose 0.44 percent to 2,221.42 points by midday. The turnover was 42.7 billion yuan (US$6.9 billion). Banks will quote the rates offered to their best quality clients, which will be calculated and published as an average by the China Foreign Exchange Trade System (CFETS). hollister pas cher With few exceptions, Asian companies are portrayed as having rude staff and inflexible procedures, and are unresponsive to service requests all of which are “frustrating clients.” “Its no longer the question of having access to goods and services, now they have choice and disposable income … so service becomes the new differentiator,” said Wilson Chin, Verints marketing vice president for Asia-Pacific. hollister uk stores The key Shanghai Composite Index lost 1.17 percent, or 25.79 points, to 2,184.87. Turnover was 81.6 billion yuan (US$13.4 billion) by the noon break.

  Markit cautioned against taking the rise as a clear sign the region’s recession has bottomed out, pointing to a surprise decline in German firms that form the backbone of the eurozone economy. chaussure louboutin pas cher The Dow Jones industrial average rose back near 16,000 points and the Standard & Poor’s 500 index was just below 1,800 points. Both indexes crossed those levels for the first time on Monday, but have yet to close above them. mulberry outlet store online Apple’s chief financial officer, Peter Oppenheimer, was the one who earned the most in fiscal 2012 – a US$68.6 million package that dwarfed the US$4.17 million awarded to Time Cook, the US company’s chief executive officer, according to data compiled by Bloomberg News. abercrombie and fitch france Deliveries of the Dreamliners resumed after being suspended in January when regulators grounded the worldwide fleet of 50 planes following two separate incidents in which lithium-ion batteries overheated on the aircraft. fitflop slippers Investment sentiment in Germany stalled unexpectedly in January after rising to a seven-year high in December, but recovery of Europes top economy remains intact, a survey found yesterday.


  5 augustus 2014 om 17:43
  pinuceteyro

  Over time, if it could convince a tenth of users to pay, it would equate to 100 million people. At US$1 a month well above todays US$1 a year charge it would yield net income of US$675 million in 2016. Thats equivalent to 28 times Facebooks purchase price, the same multiple the market puts on the social networks stock. Equally, if an improbable 800 million people pay US$1.50 a year, the valuation could stack up. air max tn pas cher SHANGHAI stocks rose to a two-week high yesterday on investor optimism about corporate earnings and hopes that more funds will be channeled into the market. jordan pas cher femme Meanwhile, market observers expect more policies to be eased on top of the CBRCs latest relaxation. abercrombie soldes Michael Dell raised his offer twice to try to win over major investors. A shareholder vote has been set for September after being delayed three times.

  The benchmark Shanghai Composite Index closed 0.43 percent lower at 2,196.4 points, finishing the week 2.84 percent higher from a week ago. Turnover was 102.4 billion yuan (US$16.5 billion). tn air max 2014 pas cher In a letter sent to the NHTSA on Friday, however, Graco said that further investigation had shown a “higher than typical level of difficulty” in unlatching the infant seat buckles. However, with the pace of Chinas growth and its opening up to international markets, new policies are constantly issued to encourage and attract international businesses as Shanghai is striving to grow into a recognized international shipping center by 2020, said Lee. abercrombie france Oil has traded between US$93 and US$96 a barrel this month and is down from nearly US$110 a barrel in early October due to ample supplies and tepid demand. hollister uk outlet Banks in China lent less than expected in October as the central bank prioritizes managing risks and controlling inflation over boosting the economy.

  The deal boosts COSCOs investments in the port to 500 million euros and Piraeus will be able to handle up to 6.2 million TEUs (twenty-foot equivalent units) per year, three times the 2.1 million TEUs handled by PCT in 2012, the Greek side noted. chaussures louboutin pas cher The average price of a Samsung smartphone this year will likely be US$275, down 9 percent from 2013, according to Chung Chang-won, an analyst at Nomura Financial Investment. mulberry bag sale Q: How do you plan to win in the fiercely competitive Chinese smartphone market? A: As a challenger, we will cooperate more with partners like Suning and China Unicom. abercrombie france Where better to go searching for the money to further those interests than the world’s second-largest economy and a country that has piles of cash to invest around the globe? fitflop slippers China’s gross domestic product expanded 7.7 percent in the first three months, slowing from 7.9 percent in 2012’s final quarter and falling short of expectations of a mild economic recovery.


  6 augustus 2014 om 01:36
  bletotqer

  The loss of fertility is a slow-burning threat to crop yields at a time when importers are counting on the worlds No. 3 corn and soybean supplier to increase output to help meet the boom in demand expected over the decades ahead. nike tn requin The key Shanghai Composite Index rose 0.25 percent to 2,102.38 points. Turnover stood at 69.8 billion (US$11.4 billion) by the noon break. jordan femme pas cher The sub-indices for production, new orders and employment are above the overall index, indicating continued momentum for the economy to rebound in a gentle way, said Lu Zhengwei, chief economist at the China Industrial Bank. hollister pas cher SHANGHAI General Motors Co will recall 194,107 Excelle GT vehicles over defects in the headlight system, Chinas top quality supervisor said yesterday.

  The first-quarter growth exceeded market estimate of 7.3 percent. However, it slowed compared to the 7.7-percent growth in the fourth quarter. tn pas cher Companies will operate more efficiently with fewer administrative approval procedures and enjoy more freedom in foreign exchange management, said Lian Ping, chief economist of Bank of Communications. “However, there could be more short-term fluctuations on the foreign exchange market when the exchange rate changes.” The duties would be effective for six months, but would be prolonged for five years if the EUs 28 member states make a final ruling by May 27 next year to do so, the commission said. doudoune abercrombie In the Pudong CBD, strong demand from domestic companies continued to pursue limited available space, pushing the vacancy rate down to 3.5 percent, or the lowest level since Q4 2007, said Anny Zhang, head of Pudong markets for Jones Lang LaSalle Shanghai. “Steady rental growth in Pudong CBD is expected to persist throughout 2014. Puxi may also benefit as tight supply conditions in Lujiazui could cause some Pudong demand to spill over to Puxi.” hollister sale uk He concentrated on using European grape varieties and imposed European style quality controls, said Pardoe. “The 2008 vintage we have bought, you really can’t tell it is Chinese.” Lenovo Group Ltd, which officially became the worlds No. 1 personal computer vendor in the quarter ended in June, posted a 23 percent jump in net profit in the period, the company said yesterday.

  Todays emerging buyer has more modest financial means, yet aspires to own a car thats “different.” People like Zhou Wenxi, a 32-year-old Shanghai cram-school owner, and Guo Yetao, 23, a software salesman from Hangzhou, are fuelling two trends: hot demand for smaller crossover sport utility vehicles like Ford Motor Cos EcoSport; and more interest in affordable, entry-level luxury cars like the Audi. chaussure louboutin pas cher The index was weighed down by a slump in Intel. The chipmaker fell after a Citigroup analyst wrote that weak PC sales and waning demand for smartphones would stunt the company’s growth. Intel, which makes up 2.2 percent of the Nasdaq, fell 88 cents, or 3.6 percent, to US$23.18. mulberry outlet store Alibaba Group, which is also the founder of Alipay, was an investor in the first round of financing for Kuaidi Taxi. boutique abercrombie paris The cross-department financial regulatory system will report to the Cabinet, and its creation will not affect the role of current supervisory bodies as it would not be a policymaker. fitflop slippers To continue using full functionality of our site, please below.


  6 augustus 2014 om 01:51
  jackrldswwuiteyro

  The settlement stems from the sale of securities made up of subprime mortgages, which fueled both the housing boom and bust that triggered the Great Recession at the end of 2007. Citigroup and other banks downplayed the risks of subprime mortgages when packaging and selling them to mutual funds, investment trusts, pensions, as well as other banks and investors. エアマックス95 The Shanghai Composite Index shed 0.11 percent, or 2.47 points, to 2,242.17 points. louboutin chaussures Representatives of three solar panel giants, Yingli Green Energy Holdings Co, Trina Solar Ltd and Canadian Solar Inc, held a press conference yesterday in Beijing, lashing out at the EU penalties and calling for free trade.

  mulberry bags outlet The project, Zarsion’s first investment outside China, will target buyers including Chinese nationals, the firm said adding it plans to invest more in the US. nike tn magasin The dispute came about due to a long-standing boardroom conflict between the management and Jahwas major shareholder, Ping An Insurance (Group) Co, over Jahwas plan to expand into fashion. escarpin louboutin pas cher Japan has been in deflation for most of the past two decades and figures last week showed that the economy edged out of its fourth recession since 2000 in the last quarter of 2012.

  zanotti sneakers “This is just the type of gig we’ve been preparing for throughout our history,” Xobni said. basket air jordan Dubai Group’s parent, Dubai Holding LLC, is one of the emirate’s three main state-owned holding companies selling assets as Dubai and government-related entities prepare to repay about US$20 billion of debt next year. The company plans to sell its 35 percent stake in Tunisie Telecom, Tunisia’s ministry for information and communication technologies said on Friday. fitflops sale uk German business morale climbed in January to its highest level since July 2011, suggesting Europes largest economy is on track for a strong start to 2014 after growing only modestly last year. The Munich-based Ifo think tanks business climate index, based on a monthly survey of some 7,000 firms, rose for a third straight month to 110.6, beating a Reuters consensus forecast for 110.0 and up more than a full point from a December reading of 109.5. Ifo economist Klaus Wohlrabe said the strong survey suggested the German economy could grow by 0.5 percent in the first three months of this year. That would be a major improvement on the fourth quarter, when the economy is estimated to have grown by around a quarter of a percentage point. Surveys last week showed the German private sector growing at its fastest pace in more than two and a half years and investor morale staying close to its highest level in nearly eight years, pointing to decent growth at the start of 2014. “German businesses remain diehard optimists,” said ING economist Carsten Brzeski. But Brzeski warned that the economys performance last year was not as strong as “soft” privately-produced survey evidence would have suggested. “The small growth conundrum of the German economy continues. While soft indicators remain buoyant and both consumer and business confidence are close to all-time highs, hard data has been lagging behind and still is,” he said. Still, the latest hard data has shown increases in industrial output, orders, exports and retail sales. While Germany was a growth locomotive in the early years of the eurozone crisis, its performance tailed off over the last two years and it only managed an expansion of 0.4 percent in 2013, its worst performance since the global financial crisis. But economists predict gross domestic product will increase by around 1.7 percent this year thanks to strong domestic demand while exports are also expected to pick up. Berlin is considering raising its forecast to 1.8 percent from 1.7 percent, a German magazine reported at the weekend.

  Brazil’s US$2.5 trillion economy will grow by 2.93 percent this year, down from the previous estimate of 2.98 percent, according to the survey. The 14th Western China International Fair, the largest trade fair in the region, will run from October 23-27 in Chengdu, capital of Sichuan Province. The fair will have 180,000 square meters of show space. giuseppe zanotti homme OPEC, which produces about 35 percent of the worlds oil, said in a report yesterday that it now expected demand to total 90.98 million barrels per day.


  6 augustus 2014 om 01:59
  jacknefexnrlteyro

  Shang also warned the commercial banks about possible rising bad loans in the short run and reiterated that resolving the matter is an important opportunity and challenge for them to restructure and develop. 激安エアマックス SEX please were British. louboutin paris Third-biggest deal The deal will become the third-largest announced deal in the world after Vodafones US$203 billion takeover of Germanys Mannesmann in 1999 and AOLs US$181 billion acquisition of Time Warner the following year. Verizon has also managed to raise one of the largest-ever financing packages at US$60 billion.

  mulberry bags SHANGHAI Volkswagen, the joint venture between the German carmaker and China’s SAIC Motor, has recently raised its sales goal for this year to 1.5 million units from 1.42 million units, expecting a 17 percent increase from last year. “We think the market will grow a little faster than last year, by 10 percent approximately,” said Jia Mingdi, general manager of Shanghai SAIC-Volkswagen Sales Co. tn requin pas cher femme Shanghai targets an economic growth of 7.5 percent this year. chaussure louboutin pas chere Elsewhere Brent crude, a benchmark for many international oil varieties, fell 94 cents to finish at US$102.97 a barrel on the ICE Futures exchange in London.

  giuseppe zanotti paris “The nations comprehensive reform-deepening efforts will inject new vitality to economic development,” he said, adding that domestic demand will rise amid industrialization, urbanization and agricultural modernization as well as improvements in information. chaussure air jordan The ministry said 70 percent of all users nationwide will enjoy broadband services with bandwidth of four megabytes per second (Mbps) or above, which provides users higher Internet speed and better web experience, this year. The increase comes under the “Broadband China” project which seeks to propel the country’s average broadband bandwidth capacity in urban regions to 20 Mbps by 2015, five to 10 times faster than the current level. China, the world’s No. 1 telecommunications market, will have over 332 million 3G users this year, up from 232.8 million 3G users by the end of last year, the ministry said. By 2015, the ministry sees 450 million 3G users in the country. fitflop stockists Direct trading between the yuan and Australia’s dollar reached A$250 million on Wednesday, its first day, Gillard said after returning from a visit to China. “For most of my life people have thought about our location in the world as a net disadvantage because we were remote from the moneyed people of Europe and even from the US,” Gillard said. “Now, our location in the world is a huge advantage as the world’s biggest middle class takes shape.”

  Kindly remind you that your 1-week free trial has expired. Thank you for your interest in our products. The positive net trade was, however, more than offset by a sharp fall in investment, which subtracted 0.3 percentage points from the overall final figure, leaving it at -0.2 percent. giuseppe zanotti paris The yield on the 10-year US Treasury bond, which moves inversely to its price, fell to 1.96 percent from 1.99 percent as investors moved money into low-risk investments. Yields on bonds issued by Spain and Italy, the two most vulnerable large European economies, rose but only slightly. Spain’s benchmark 10-year yield rose to 4.97 percent from 4.91 percent, and Italy’s rose to 4.57 percent from 4.55 percent.


  6 augustus 2014 om 02:49
  blethprer

  That also missed market hopes for 880 billion yuan, according to a Reuters poll. tn pas cher femme China will continue to expand the scope of value-added tax and move to regulate financing of local government. air jordan hommes The Shanghai Composite Index fell 1.94 percent to 2,155.81 points. veste hollister Under the deal, expected to be announced today, the French utility will lead a consortium, including a Chinese group, to construct two European Pressurised Water Reactors (EPRs) designed by Frances Areva.

  Ecuador has been in talks with China’s biggest oil producer for a year about funding the 300,000 barrel-per-day Pacifico project, which aims to start output in 2017 and is a joint venture between Ecuador and Venezuelan state oil company PDVSA. nike tn 2014 Bigger strides in the pace of hiring are needed to propel wage gains and drive the US economy at the same time Americans contend with higher taxes. Limited job openings indicate firms may be reluctant to add staff amid signs the expansion is slackening this quarter. By next year we expect them to be No. 6, ahead of Australia, Chile and a lot of countries. We are very happy about that, he said. “Why? Because the more a country produces, the more wine a country drinks, and the more it drinks, the more it imports. This is the story of America 50 years ago.” abercrombie soldes Shanghai Waigaoqiao Free Trade Zone Development Co, operator of two of the four bonded zones that have been included in Shanghais pilot free trade zone, surged 10 percent for eight days in a row to 28.95 yuan. hollister sale outlet With the economy recovering, there is now a favorable window to push forward with structural reform, in particular financial liberalization, encouraging labor mobility and tax reform, the OECD said.

  The production glut is in part a lingering cost of the multibillion-dollar stimulus that helped China rebound quickly from the 2008 global crisis. chaussure louboutin pas cher The relatively weak lending and money supply in February reveals a reality of low demand and capital outflow from China, said Xue Hexiang, an analyst at Guotai Junan Securities Co. mulberry outlet shops In 2011, private investment accounted 60.3 percent of total FAI, compared to 55.9 percent in 2010. abercrombie pas cher The State Post Bureau has estimated that shipments between November 11-16 will more than double from last year to over 323 million nationwide. fitflop slippers TECHNOLOGY stocks roared back yesterday, driving the Standard & Poor’s 500 and Dow Jones industrial average to record highs.


  6 augustus 2014 om 02:52
  jackogpozhnlteyro

  The European Union is leading a charge to crack down on secret accounts that hide money from governments, and the Group of 20 leading industrial and developing nations has pledged to rein in tax avoidance by multinational companies. ルイヴィトン 激安 TEMASEK Holdings Pte, Singapore’s state-owned investment company, has raised its stake in the Industrial and Commercial Bank of China, adding to its interests in state-controlled lenders of the world’s second-largest economy. louboutin chaussures MICROSOFT Corp will become the first multinational corporation to provide public cloud computing services in China when it unveils Windows Azure in China next month.

  mulberry outlet sale CHINA’S manufacturing activity may record a four-month high in August as the central governments stabilizing measures started to take effect, a survey showed today. chaussure nike tn pas cher Retail sales in the first eight months rose 12.8 percent from a year earlier to 14.82 trillion yuan, the same growth rate as the first seven months. louboutin femme pas cher Icahn and Southeastern said in the letter it was “insulting to shareholders’ intelligence for the board to tell them that this board only has the best interests of shareholders at heart.

  zanotti sneakers SMBC Nikko Securities said its review of company financial results showed combined net profits surged about 112 percent from the April-June quarter a year earlier, while operating profit jumped 33 percent among some of Japan Incs biggest names. air jordan hommes As with every other country, Chinas real GDP is reported as the added growth in economic value in the Chinese yuan, minus local inflation. This growth rate makes complete sense inasmuch as it captures the real economic progress that the country is making with respect to its previous years performance. fitflop The Dow Jones industrial average rose 98 points, or 0.7 percent, to 15,093. The Nasdaq composite rose 24 points, or 0.7 percent, to 3,424.

  Higher urbanization rate can help increase the income of rural residents and unleash the potential of domestic consumption, the plan says, adding that urbanization is a strong engine for sustainable economic growth as it stimulates investment in urban infrastructure, public services and housing development. “There’s no specific culprit here, but the market seems to be tired,” said Robbert Van Batenburg, director of market strategy at Newedge in New York. giuseppe zanotti paris NEW home purchases ended above the 200,000-square-meter threshold in Shanghai for the second consecutive week, with mid- to low-end properties selling strongly.


  6 augustus 2014 om 10:09
  blettefer

  In our constitution, privacy and data protection get very high priority. That really does not fit with an automatic exchange of depositor data, she told reporters. tn pas cher femme Following the launch of offshore yuan trust products and cross-border loans, the scope of yuan business between two regions will be further enhanced. For instance, the authorities are planning to allow Qianhai companies to directly issue Dim Sum bonds in Hong Kong. Individual investors in the city might be allowed to participate in the yuan-denominated version of Qualified Domestic Institutional Investor program. air jordan femme Microsoft Corp has a cooperation deal with Shanghai-based BesTV on Xbox production and sales in the FTZ. pull hollister Global growth fears now are hitting home, and we’re seeing selling across the board, said Matt Zeman, a market analyst for Kingsview Financial.

  The market investigation revealed that they do not exert a greater potential competitive threat on each other compared to other exchanges. Any anticompetitive effects can therefore be excluded, the commission said in a statement. nike tn 2014 In commodities trading, the price of oil climbed US$1.43, or 1.5 percent, to US$97.99 a barrel. The price of oil rose on concerns that unrest in Egypt, the largest Arab nation, could spread and affect the transport of oil supplies in the Middle East and Africa. With more people now in a position to buy a home than at any point over the past few years, there are simply not enough properties to satisfy demand, said Peter Bolton King, RICS Global Residential Director. hollister femme Shipping has also long been a nightmare for retailers in new markets. Merchandise can take weeks or months to arrive because of delays when crossing country borders. Certain wildlife products – an ostrich-skin purse with feather detailing, for example – have to be accompanied by extra documentation. Delivery network hollister uk sale online Currently there are 84 anti-dumping and 10 countervailing measures in force in the EU, according to the report. At the end of July, 36 investigations were on-going.

  The higher CPI came as China’s economy shows tentative signs of stabilizing. Official data showed earlier this month that growth in China’s manufacturing sector continued to accelerate in May, hitting a five-month high. chaussure louboutin The RBNZs hawkishness by contrast could put a floor under the kiwi even while the spotlight is on tainted dairy exports. mulberry handbags sale SHANGHAI stocks edged up in the morning session with energy shares leading the gain after China called for efforts to revolutionize energy production and consumption habits. boutique abercrombie paris Among stocks making big moves: Jamba plunged US$2.44, or 18.1 percent, to US$11.03 after the fruit smoothie company cut its fiscal 2013 guidance, saying reduced spending by consumers hurt its sales in the third quarter. fitflop shoes The free trade zone has a focus on financial services and thats where we are experts. We can work together to make it a success, Kit Malthouse, deputy mayor of London, told Shanghai Daily. “I hope it will spread to the rest of Shanghai and then the rest of China.” The zone needs to maintain a high business ethics and implement a stable dispute resolution system to ensure success, he said.


  6 augustus 2014 om 10:21
  bletuhier

  Depending on how quickly the Fed decides to taper, this could be a very bearish year for bonds, said Anna Rathbun, director of research at CBIZ, an investment and retirement consultant. tn chaussure pas cher China’s “Go West” policies have brought increased prosperity and relevance to underdeveloped regions in recent years, and the transition to a consumer-based economy is extremely visible in western China and is of increasingly importance for the global economy, he added. jordan pas cher femme Container volume through Yangshan reached 14.15 million TEUs (twenty-foot equivalent units) in 2012, a jump of 52 percent over the ports designed capacity. pull hollister Between January and May, investment in all types of real estate rose 4.1 percent to 105.7 billion yuan (US$17 billion), the smallest increase the city has seen since the second half of 2012, according to the bureau.

  A question is whether the yuan will continue its climb, or at least maintain its status as a top 10 currency for payments, Franck de Praetere, head of payments and trade markets at SWIFT for Asia Pacific, said in the report. nike air max pas cher UK parents take risks to help kids buy propertyFirst-time buyers in the UK are increasingly dependent on support from their parents, who in turn risk their own financial future to help their children get on the property ladder, CNBC television reported. Minea said the Chinese will do it their way: set up offices in Romania, inspect the farms, make sure the livestock is disease-free and if they are satisfied give credits to the breeders. abercrombie pas cher An excessive focus on investing in residential property construction in Singapore and Hong Kong may help to explain why these economies have higher capital stocks per worker than the US, yet lag on productivity and were the regions weakest performers on this metric between 2011 and 2013. hollister sale uk Via energized routes covered by the network of Tesla Superchargers, which can replenish half a charge in about 20 minutes, Models S owners will be able to drive coast-to-cost in the US for free.

  China’s trade value of technology totaled US$53.56 billion in 2011, more than doubling from the level of 2006, according to official data. It signed 12,202 contracts to buy overseas technology with a total contract value of US$32.16 billion in 2011. chaussures louboutin pas cher Opening wider to the world can accelerate the reforms and economic restructuring in the domestic market, and it helps to nurture international competitiveness, Li said in his first government report at the opening ceremony of the National People’s Congress. mulberry handbags sale The South Korean firm later said it found no evidence of child labor, though acknowledged other problems including overtime hours in excess of regulations. abercrombie france soldes Its very green, its better than driving trucks around, said Bezos. mens fitflops CAA officially launched its operations in July 2009. It is a joint venture between the Cambodian government — which owns 51 percent of the business — and Vietnam Airlines, which holds the remaining stake.


  6 augustus 2014 om 10:21
  bletywver

  SHANGHAI stocks declined yesterday amid concern about China’s economic outlook and market liquidity. The Shanghai Composite Index shed 5.83 points, or 0.27 percent, to end at 2,156.22. requin tn pas cher The company sees Chinas slowing economic growth, fierce market competition and peoples uncertainty over the Internet as a recruitment channel as challenges confronting the business outlook. air jordan spizike It is high time for China to roll out certain accommodative policies to prevent a structural economic slowdown, Li said. veste hollister Investors took profit in small-cap shares, analysts at Guangzhou Wanlong Securities Consulting Co said.

  Weak economic data signaled downward pressure on economy in the short term and heightened concerns that economic slowdown may continue in the second quarter, Ping An Securities said in a note today. requin tn pas cher SHANGHAI stocks edged up in morning trading as upbeat trade data eased concern over economic slowdown. For investors who expect the Fed to stay the course, “these types of slow economic growth reports speak to that,” said Kevin Mahn, chief investment officer at Hennion & Walsh Asset Management. “It keeps interest rates at record lows and it keeps the equity markets humming.” hollister soldes The Chinese company’s US-based subsidiary Ralls Corp. last year filed a complaint against Obama and the Committee on Foreign Investment in the United States (CFIUS) for blocking its owning of four wind farms in Oregon. hollister uk outlet But inflationary pressure continued to build up as Chinas October Consumer Price Index rose 3.2 percent the fastest pace since February.

  Also, fixed-asset investment gained 17.9 percent on year during the two months the slowest since 2002 down from the 19.6 percent full-year growth in 2013. louboutin femme pas cher US automakers have accused the Japanese government of manipulating its currency to gain a competitive advantage. mulberry bag sale But they have also followed their multinational clients into new, developing markets where legal, accounting and regulatory systems are often weak, if not corrupt. Auditing problems and perils have followed. boutique abercrombie paris The component indices showed both production and new orders grew more weakly, while new export orders fell for the first time this year. fitflops sale uk It’s all a bit of a new concept in China but one that excites the industry.


  7 augustus 2014 om 02:11
  pinbyqteyro

  A reading above 50 means expansion. The latest reading signaled a moderate increase in business activity, the survey report said. nike tn 2014 Kindly remind you that you have reached your weekly limit of 20 free stories. to sign up for our 1-week trial. air jordan hommes WEAK reports on hiring and service industries sent the stock market sharply lower Wednesday, giving the Dow Jones industrial average its worst day in more than a month. abercrombie paris Last month, food prices dropped 0.4 percent month on month, while prices of non-food products rose 0.3 percent, according to the NBS.

  The plane returned to Singapore and landed with limited controls, stopping just 150 meters before the end of the runway with four blown tires, brakes heated to 900 degrees Celsius and fuel leaking. nike air max pas cher It’s hard to say if July’s figures are a blip or the start of an upward trend for Yahoo. The company is in the midst of a turnaround orchestrated by CEO Marissa Mayer. Mayer, who recently clocked in a year at the helm of the Internet company, has described her plan for Yahoo as a “series of sprints” that will take several years to finish. While the number of cities registering price gains remained little changed from a month earlier, the pace has decelerated, said Liu Jianwei, a senior statistician at the bureau. boutique hollister I’ve wanted to upgrade my house for a long time, but I am still not sure whether I should hurry and try to stitch up a deal before new measures come in, said Christine Yang, a 28-year-old secretary with a state-owned company, who finds her current two-bedroom apartment too small as her son grows up. hollister outlet uk 3. Fiscal reform Fiscal reform is aimed at striking a better balance between revenue and spending at both central and local levels. It encompasses reforms in the tax system and measures to deal with local government debt loads.

  The meeting also stressed employment for college graduates. China will see 7.27 million graduates this year, the most yet, and faces employment pressure. New measures will be taken to boost employment of college graduates and encourage them to start businesses. chaussure louboutin pas cher Foreign investment in research and development and manufacturing of automobile electronic devices can only be made through joint ventures. The proportion of foreign investment in production of batteries for new energy vehicles is up to 50 percent. mulberry outlet sale Nokia and Microsoft are working hard to improve user experiences on Lumias Windows Mobile system. We are focused on providing at least five to 10 high-quality applications, such as Camera 360 (a photography editing and share application). abercrombie femme CNPC has time to work out options to improve its return on the project because there are four to five years to go before delivery starts, Guan said. fitflop shoes HANG Seng Bank, the Hong Kong lender controlled by HSBC Holdings Plc, posted a 15 percent jump in 2012 profit, beating analysts’ estimates as lending and fee income rose.


  7 augustus 2014 om 07:14
  pinascteyro

  During the show, AVIC said it will highlight its key exports and development in cutting-edge technologies, and feature achievements by China’s aviation sector in technological innovations as well as globalization. tn pas cher france Five years ago stevia, a low-calorie sweetener made from the leaves of a Paraguayan plant, was heralded as an ideal natural sweetener. But it has had only limited success. basket jordan femme In addition, affiliates of China Resources purchased more vehicles than permitted and their prices went far beyond stipulated limits, the office said. abercrombie pas cher By the end of 2013, the number of small and micro enterprises totaled 370,000 in Shanghai, accounting for 97.1 percent of the total incorporated enterprises and contributing to 54 percent of the employment.

  June’s reading was also the average for the second quarter, behind the 54.9 average in the first quarter of this year and the worst showing since the third quarter of 2012. tn pas cher france The authorities have stated that reforming resource product pricing is a major part of a comprehensive deepening reform in 2014, including electricity, natural gas, water and railway cargo prices, Zhu said. “As food inflation is relatively calm, the government could take the opportunity to move faster in the reform area.” Zhang said the low inflation may allow for more policy easing in the second quarter. Slym said Tata has overhauled its manufacturing process to ensure fewer problems after cars roll off the assembly line. To convince customers that the changes are real, it is offering to buy back its Manza sedan at 60 percent of the purchase price after three years. And it has added features such as peppier engines, touch screens and satellite navigation in its more expensive models. hollister pas cher Mandarin is expected to be a subject for the second level school system, he said. hollister sale uk The Consumer Price Index, the main gauge of inflation, expanded 2.5 percent from a year earlier last month, the National Bureau of Statistics said yesterday.

  The Conference Board, a New York-based private research group, said yesterday that its consumer confidence index dipped to 80.3 in July. Thats down from a reading of 82.1 in June, which was revised slightly higher and the best reading since January 2008. louboutin chaussures The group reported a margin of 22.6 percent in 2012. mulberry bag sale The NCD, or large denomination certificates of deposit tradeable on the interbank market, would be offered with maturities from three to six months and be priced with a premium over the Shanghai Interbank Offered Rate (Shibor), the sources said. veste abercrombie Parent company Suntory Holdings which also distributes other foreign names including Jim Beam bourbon in the domestic market spun off the lucrative non-alcoholic unit as it eyes more foreign acquisitions. fitflops sale uk The recent economic fluctuations around the globe have led to falling prices of commodities. But with the stabilization of United States and European economies, which in turn support the Chinese performance, inflation in China will strengthen, Lian said.


  7 augustus 2014 om 07:14
  blettyzer

  Qu Hongbin, chief economist at HSBC, said: “The decline in input prices suggests a modest pace of demand recovery and moderating inflationary pressures. This, plus the lingering external headwinds, implies that Chinese policy makers should maintain a relatively accommodative policy stance.” London Mayor Boris Johnson led a delegation on a three-day visit to Shanghai last week to drum up investment interest in the British capital. tn pas cher femme THE yuan yesterday hit the strongest against the US dollar in 19 years after the greenback weakened on concerns the US may extend an easier monetary stance over its worsening economic outlook. air jordan hommes The senior unsecured notes were sold at a yield of 3.29 percent in New York, marking Baidus second bond sale in eight months. The company sold notes at a yield of 2.27 percent in November last year. boutique hollister SHANGHAI Pudong Development Bank suspended trading in Shanghai yesterday, as it made an announcement about its plan to acquire Shanghai International Trust Co.

  The plant is the German company’s fourth liquid-crystal mixing plant in Asia, joining plants in South Korea, Japan and Taiwan. Total investment in the Jinqiao-based project is “double-digit million euros,” the company said, adding customer proximity is essential for the liquid-crystal business. air max tn pas cher The service was extended after the central bank announced in late February that cross-border cash pooling in yuan would no longer be limited by quotas or administrative approvals. It was a bid to help businesses in the Shanghai pilot free trade zone to improve their capital management. It attributed the drop to food prices, especially for vegetables. Prices for fresh vegetables dropped 13.8 percent in May from April, helping to drag down the month-on-month CPI by 0.5 percentage points, it said. chemise hollister Among the 10 best sellers, a Greentown project in Waigaoqiao, the Pudong New Area, sold 114 units last week for an average price of 43,900 yuan a square meter. Poly Real Estate, meanwhile, unloaded 18 units at one of its projects in Longhua, Xuhui District, for an average price of 75,994 yuan per square meter, Uwin data showed. hollister uk sale China Vanke, the nation’s largest listed property developer, fell 6.56 percent. Poly Real Estate Group Co., Ltd., another real estate giant, fell by 8.51 percent.

  The benchmark Shanghai Composite Index lost 0.4 percent, or 7.66 points, to 2,020.38. Turnover was 28.8 billion yuan (US$4.6 billion) by midday. louboutin pas cher femme In other energy futures trading on the New York Mercantile Exchange: mulberry uk sale Starting this year, GSK China restructured its compensation program for its sales force, hoping to eliminate the impetus for wrongdoing. Under the new program, bonuses for sales professionals are no longer based on achieving individual sales targets. Instead, all sales employees will be evaluated according to their technical knowledge, quality of service and adherence to the company values of transparency and integrity, the firm said in a statement. hollister pas cher The biofuel underwent several rounds of tests before it was given the green light, Xu said. fitflop shoes By the end of the first quarter, Lenovo’s PC market share expanded 2.1 percent from a year ago to 17.7 percent. PC sales jumped 5 percent annually to hit 55 million units even though industrywide sales dropped 8 percent due to competition from tablet computers and smartphones.


  7 augustus 2014 om 07:20
  bletyeyer

  I think the biggest opportunity provided by the SOE reform is the re-allocation of state-owned assets, during which state-owned capital will exit from some competitive industries while enhancing its presence in other sectors, such as resources and social security. tn pas cher The central parity rate of the yuan against the U.S. dollar is based on a weighted average of prices before the opening of the market each business day. jordan pas cher femme But there are few signs the restrictions have improved the Chinese stock investor culture. Instead, value-oriented investors have largely exited mainland stocks, putting their money into real estate and high-yielding wealth management products, both widely considered one-way bets. hollister soldes For NEVS President Matthias Bergman, only bold action will resurrect a more than 60-year-old brand, which pioneered such auto innovations as side-impact protection, heated seats and headlight washers, but which was hurt by high labor costs and lost its quirky image under General Motors ownership.

  China Unicom also plans to launch the FDD-LTE (frequency-division duplexing) after the government issues licenses for that standard. This will then allow the telco to compete more effectively with China Mobile. nike air max pas cher The seven-day Shanghai Interbank Offered Rate, a gauge of funding costs, declined for a third straight day, falling 15.70 basis points to 5.02 percent this morning, data from the National Interbank Funding Center showed. The deal is also seen as a prelude to Imax Chinas planned initial public offering in Hong Kong, analysts said. hollister femme Consumer prices rose 2.8 percent from a year earlier, compared with 2.7 percent in January, the Office for National Statistics said in London yesterday. That matched the median of 35 estimates in a Bloomberg News survey. Producer prices gained 0.8 percent from January, the most since April 2011. hollister outlet sale Chinas annual economic growth is likely to accelerate to 8.2 percent in 2014 from an expected 7.7 percent this year, driven by stronger domestic demand, the OECD said yesterday.

  GLOBAL automakers are scrambling to meet the demands of Chinas young urban professionals, who want a car that makes them stand out, yet dont always have the money to splurge on a top-end model. chaussures louboutin pas cher Economists had expected consumer inflation to increase 0.3 percent last month. mulberry outlet store The ceiling price for 92-octane gasoline rises to 7.82 yuan (US$1.28) per liter from 7.77 yuan while 95-octane climbs to 8.32 yuan from 8.26 yuan. The price for zero-grade diesel is now 7.72 yuan per liter from 7.66 yuan. abercrombie soldes The purchases of new residential properties, excluding government-subsidized affordable housing, jumped 45.9 percent to 199,800 square meters during the seven-day period ended Sunday, the highest in 10 weeks, Shanghai Uwin Real Estate Information Services Co said in a report released today. fitflop walkstar The latest food safety issues come a week after Frances Danone said it was suing Fonterra for compensation after the French food producer recalled its infant formula brands in Asia.


  7 augustus 2014 om 12:20
  jacklvzpeyglteyro

  Microsoft also signed a deal with Lenovo on cloud services yesterday. In June, Microsoft launched its cloud services for Office 365 and Windows Azure through partner 21Vianet. 激安エアマックス S&P Dow Jones Indices said the change won’t disrupt the level of the industrial average. It said it made the change to diversify the sector and industry group representation of the index. escarpin louboutin pas cher It noted that the Indian rupee has lost nearly one-third of its value against the US dollar, in which oil is priced, in recent months due to speculation that the US Federal Reserve will soon begin tapering its asset-purchasing program.

  mulberry outlet shops Chang Jian, an economist at Barclays, said the index fell more than expected. tn france The key Shanghai Composite Index added 7.79 points, or 0.35 percent, to 2,224.80. Turnover was 66.7 billion yuan (US$10.9 billion) at the trading close. chaussure louboutin pas cher Shanghai shares declined for three trading days since Friday, closing at a seven-day low today as the free-trade zone concept stocks failed to play their magic. The benchmark Shanghai Composite Index fell 2.05 percent to 2,185.56 points. Turnover was 132.4 billion yuan (US$ 21.63 billion) today. “The recent rally had nothing to do with the profits of cyclical industries. It was mainly driven by the speculation of heavily-weighted but undervalued stocks,” said Deng Eryong, an analyst with Changjing Securities. Deng predicted that the September economic data would not be as good as that of August. The Shanghai Composite Index has climbed more than 10 percent from its lowest on June 27 as statistics showed faster growth in exports and industrial output and investors capitalized on the Shanghai free trade zone newly approved by the State Council. However, most FTZ-related stocks plunged today, except Shanghai Waigaoqiao Free Trade Zone Development Co, which continued to rise 4.84 percent to 44.44 yuan today from 14.85 yuan on August 30. Shanghai International Port Co dived almost by the daily limit of 10 percent to 5.87 yuan after media reports said UBS AG had downgraded the stock to sell. Shanghai Jinqiao Export Processing Zone Development Co fell 7.46 percent to 13.28 yuan. According to China’s leading financial data provider Wind Information, investors have spent more than 300 million yuan on four FTZ-concept stocks so far this month. The stocks have high price/earnings ratios but are not profitable. Shares of Suning Commerce Co, China’s largest home appliances retailer, rose 3.8 percent to 10.65 yuan on the Shenzhen market after the registered name of Suning Bank was approved by industry supervisor. The retailer will be the largest shareholder of China’s first privately owned bank. China’s purchasing managers’ index (PMI) for the manufacturing sector dropped to 51 percent in December, down from 51.4 percent for November, according to official data released today. A reading below 50 indicates contraction, while that above 50 signals expansion. The monthly indicator is released by the National Bureau of Statistics and the China Federation of Logistics and Purchasing.

  giuseppe zanotti Non-ferrous metals producers also advanced. Inner Mongolia Baotou Steel Rare-earth Group, China’s biggest producer of rare earth materials, jumped 4.2 percent to 22.29 yuan. Rising Nonferrous Metals Share Co surged the daily limit of 10 percent to 43.90 yuan. basket jordan Gold fell, and took gold mining stocks down with it. Gold for December delivery fell US$28.70, or 2.2 percent, to US$1,268.20 per ounce, its lowest price since mid-July. Mining company Barrick Gold fell 73 cents, or 3.9 percent, to US$17.81. Newmont Mining fell 68 cents, or 2.6 percent, to US$25.62. fitflop shoes Tata Steel expects its own global output to gain 3 to 4 percent this year, owing mainly to demand from China, where he anticipated an overall production increase of 7 to 8 percent.

  The S&P 500 index has fallen 4 percent this month, putting it on track for its biggest monthly decline since May 2012. That’s a big contrast from last year, when the index rose 5 percent in January. The index ended the year up nearly 30 percent, its best performance since 1997. Last month also saw five investments withdrawn, including three via mergers and acquisitions, one via buyback and one through a stock transfer, as the China Securities Regulatory Commission halted approval for IPOs. sneakers giuseppe zanotti Chinas economy grew 7.5 percent from a year earlier in the second quarter, the weakest in over a year. Analysts see a 7.8-percent growth in the economy in the third quarter.


  7 augustus 2014 om 18:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!