Telegraaf betrekt lezers bij het dagelijkse nieuws

Telegraaf betrekt lezers bij het dagelijkse nieuws

Alhoewel reageren op de site van de Telegraaf al een tijdje mogelijk was, is het nu ook gestart met de nieuwe concurrent voor Nederlandse sociale nieuwssites Wat u zegt. Op de site kunnen lezers van de Telegraaf hun zegje doen in een commentaar op het dagelijkse nieuws.

Dit maakte Charles de Vroede, hoofdredacteur van De Telegraaf eerder deze week bekend in het radioprogramma Radio Online (via Internetjournalist). In het programma spraken de Vroede en Laurens Verhagen, hoofdredacteur van Nu.nl en Nujij.nl, over het succes van social nieuwssites en hoe om te gaan met reacties en stemmen van lezers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Wat is hier "sociaal" aan? Reageren op berichten? De Telegraaf moet nog maar eens extra goed kijken naar sites als Newsvine en Digg...

  geplaatst op
 • Het is inderdaad wat magertjes: je kunt een artikel insturen en lezers kunnen er op reageren. Typische digg-elementen zie je hier nog niet terug.

  geplaatst op
 • Marco, het is Wat U Zegt en niet Wat Zegt U.
  En laat je niet van de wijs brengen door de huidige site.

  geplaatst op
 • Je hebt helemaal gelijk Olger; inmiddels aangepast. Thx!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.