VAC: TradeDoubler zoekt Ambitieuze Starters

7 mei 2007, 09:33

TradeDoubler is Europa’s grootste aanbieder van online marketing en advertising diensten en producten. TradeDoubler beheert haar eigen IT platform met een superieur meet- en administratiesysteem, waarbij performance based advertising (pay per result) het sleutelwoord is. TradeDoubler is beursgenoteerd en is momenteel actief in 18 Europese landen (HQ in Zweden) met +/- 350 medewerkers (+/- 25 in NL) en heeft meer dan 1.200 advertisers (+/- 150 in NL) en ruim 118.000 actieve publishers (+/- 11.500 in NL) in haar netwerk. TradeDoubler richt zich voornamelijk op (inter)nationale A-merken. Tot haar klantenkring behoren o.a. Apple, Dell, KLM, ING, Centerparcs, Wehkamp, Nokia, TUI, Thomas Cook en eBay Om de vraag in de markt te kunnen blijven beantwoorden is TradeDoubler per direct op zoek naar abitieuze starters.

Functieomschrijving

Je voornaamste taak is het binnenhalen van nieuwe adverteerders (bij voorkeur A-merken) die gebruik gaan maken van één of meerdere TradeDoubler producten. Je belt en/of bezoekt klanten en mediabureaus, bouwt een online netwerk op en bent verantwoordelijk voor het volledige salestraject. Nadat je de deal hebt rondgemaakt, draag je deze klant over aan het Client Services Team en blijf je op de achtergrond omzetverantwoordelijk voor deze klant. Daarnaast speel je een zeer belangrijke rol bij de upselling-activiteiten bij onze huidige adverteerders. Je rapporteert aan de Sales Director.

Profiel

• Je wilt het vak verkopen gaan leren in een jonge, dynamische internet-omgeving

• Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

• Ervaring in verkoop (telefonisch of face tot face) is natuurlijk een pre

• Je vindt het leuk om klanten te bellen en te bezoeken

• Je bent gewend (of vindt het leuk) om te werken met targets

• Je hebt (of volgt) bij voorkeur een HBO (bv HEAO-CE) opleiding afgerond

• Je hebt kennis van internet en bent enthousiast en gedreven

TradeDoubler bied je

• Een zeer uitdagende en gevarieerde functie in een uitermate prettige werkomgeving met een extreem laag personeelsverloop

• Je zult als expert gaan opereren op het gebied van online advertising, mede door regelmatig interne en externe cursussen op o.a. onze vestigingen in Stockholm, Londen en Parijs.

• Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling

• Diverse interne groeimogelijkheden

• Een gedegen inwerkperiode

Contactgegevens

TradeDoubler BV

T.a.v. Remko Nugteren, Sales Director

Marten Meesweg 143

3068 AV Rotterdam

remko.nugteren@tradedoubler.com

tel: 010-286 3971

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

5 Reacties

  chi666

  Het intro verhaaltje is wat wazig (met de + tekens en zo), maar eindelijk een keer een realistisch functieprofiel (niet iemand zoeken die al veel ervaring heeft met en geen uitdaging bieden).


  7 mei 2007 om 09:56
  media

  Hadden natuurlijk +/- tekens moeten zijn; volgende keer toch wat beter opletten. Het is duidelijk dat ik nog even moet inkomen!


  7 mei 2007 om 16:17
  Jorg

  Tip: als lezer zou ik graag als eerste horen wat je nu wilt van/biedt aan mij als lezer: ..TradeDoubler per direct op zoek naar abitieuze starters.

  Nu moet ik eerst flink gedeelte van facts&figures doorkauwen zonder te weten of dit stukje wel de ‘moeite waard’ is om te lezen. Daarbij sneeuwt het verzoek volledig onder door het hele facts&figures.

  Verder leuk stuk, ben benieuwd.


  9 mei 2007 om 12:20
  Jeroen Kramer – TradeDoubler

  We zijn nu enkele weken verder en ik kan melden dat we twee nieuwe ambitieuze starters hebben gevonden! Een sales executive en een account executive.

  Hoewel beide nieuwelingen de advertentie niet op marketingfacts hebben gezien, waren er best wel veel die wèl n.a.v. deze website hebben gereageerd.

  Wat ook blijkt is dat je met deze teksten ook sollicitaties van ervaren personen krijgt, maar die op online gebied nog een ‘groentje’ waren. En één van deze personen gaat over enkele maanden als account manager bij ons aan de slag.

  Kortom 3 nieuwe medewerkers n.a.v. deze advertentie; dat is zeker voor herhaling vatbaar!

  mvg jeroen kramer


  23 mei 2007 om 06:51
  media

  Goed om te horen Jeroen en dank voor het delen van deze informatie!


  23 mei 2007 om 07:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!