Handig: AdAge Digital Pack

Handig: AdAge Digital Pack
AdAge komt alweer voor de tweede keer met het Digital Marketing & Media Fact Pack (pdf), een naslagwerk met trends en overzichten in digitale marketing en media 2006-2007. Officiele datum van publicatie in de VS: 23 april. Nice to know, en leuk voor in de digitale boekenkast. De makers zeggen zelf over het bestaansrecht van Fact Pack:
"(...) LET’S FACE IT. It’s becoming critical to stay atop the digital media and marketing space, but the pace of technological change is making it increasingly difficult. That’s why we’ve again pulled together the important data and trends to serve as a guide to marketing in this space. (...)"
Een paar voorbeelden van trends:
  • Sociale netwerken groeien als kool. MySpace groeit met 72,5 procent, Facebook met 59,9 procent (februari 2006-februari 2007).
  • 48,3 procent van de Amerikanen zal in 2007 beschikken over een breedband internetverbinding.
  • Consumenten zijn nog niet echt warm te krijgen voor advertenties op hun mobiele telefoons. Meer dan de helft zegt dat niet te willen, ook niet in ruil voor gratis mobiele diensten.
  • De top vijf portal sites naar unieke bezoekers (2006-2007): 1 Yahoo, 2 Time Warner, 3 Google, 4 Microsoft, 5 eBay
En ga zo maar door. Alle data is wel heel erg gericht op de V.S. Maar wereldwijde trends starten nog steeds in Amerika. Of was het nou China?

Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Inderdaad prima basis naslagwerk met veel overzichten, altijd handig om bij de hand te hebben op je schijf.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.