Tridion voor 69 miljoen euro naar SDL International

Tridion voor 69 miljoen euro naar SDL International

Tridion, één van de belangrijkste Nederlandse leveranciers van content management systemen, is voor een bedrag van 69 miljoen euro overgenomen door SDL International, een Britse beursgenoteerde onderneming in webmanagementsoftware aldus een persbericht dat vandaag is verstuurd.

Morgen zal voorafgaand aan het tweedaagse internationale evenement Tridion World in Noordwijk een persconferentie worden gehouden met betrekking tot de overname.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Opmerkelijk dat geen van de blogs hierover bericht. Planet maakt er wel melding van en weet verder te melden dat in Tridion tot nu toe 28 miljoen euro is geïnvesteerd. De winst op die investering bedraagt derhalve bijna 150 procent.

  geplaatst op
 • Staat er ook iets in de berichtgeving over eventuele gevolgen voor het CMS systeem?

  geplaatst op
 • Joost, in het persbericht daarover geen concrete uitspraken.

  geplaatst op
 • Live from the Tridion World. Acquisition by SDL: does not influence previous expansion plan incl. japan. Goal: first true global web contact management system. Centralized virtual language repository and translation management system.

  geplaatst op
 • Motivatie van Tridion was, om ivm vertaling van site content een stap te maken richting global coverage. Door met DSL in zee te gaan hebben ze dit in 1 stap gedaan. Het huidige tridion heeft nu vertalings opties met een hele software laag eronder, waar zelfs handmatige acties op toegevoegd worden indien nodig.

  Op deze manier zijn ze een uniek CMS.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.