Are You Blogging This?

Are You Blogging This?

David Lee King, een prominente Amerikaanse biblioblogger van het gelijknamige weblog DavidLeeKing.com, vierde op 1 augustus 2006 zijn tweede blog verjaardag met entertainment. In plaats van saaie cijfers over het aantal posts, aantal abonnees etc. maakte hij een lied over Web 2.0: "Are You Blogging This?".

Na een half jaar zou je toch verwachten dat de Nederlandse blogosfeer het ideale lijflied voor bloggers ontdekt zou hebben, maar niets is minder waar. Een Google zoekopdracht "Are You Blogging This?" levert slechts 6 resultaten op, van o.a. Gerard Drummer, Cultuur 2.0 en eKudos, die de video hebben opgenomen. Zelfs weblog guru Marco Derksen kende het nummer niet. Na het horen van het liedje reageerde hij met "Hé leuk, ga je erover bloggen?". Ook in het Web 2.0 video lijstje van Frank Janssen bleef de video onopgemerkt.

Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.