http://twitter.com/groeiexpert/">

Reclame Revu komt er toch

Reclame Revu komt er toch

“De fake advertenties in de Reclame Revu maken elk jaar veel los” volgens de jongens van reclamerevu.nl, de basis voor het jaarlijkse Reclame Revu magazine vol fake advertenties, gemaakt door gerespecteerde creatieven. Toch maakt het kennelijk niet genoeg los om ook dit jaar weer een editie te maken - om onbekende redenen gaat het niet door.

Voor leerlingen van de Willem de Koning Academie in Rotterdam, die zich ook op de fake advertentie-opdracht hadden gestort, was dit een grote teleurstelling. Zo groot, dat ze besloten hebben het heft zelf in handen te nemen en met een eigen versie van de Reclame Revu te komen.


Geplaatst in

Delen

0
" data-via="marketingfacts" data-url="https://www.marketingfacts.nl/berichten/20070407_reclame_revu_komt_er_toch?utm_source=twitter.com&utm_medium=tweetbutton" data-count="vertical">Tweet
0


Er zijn 4 reacties op dit artikel

 • Hulde aan deze dames en heren van de WDKA. Zij hebben het tenminste begrepen en en deze gelegenheid aangepakt om zicht goed te profileren.

  geplaatst op
 • We gaan collecteren donderdag!

  geplaatst op
 • Waar? dan kom ik even een duit in het zakje doen ;-)

  geplaatst op
 • Ha ha. Donderdag tijdens de ADCN Lampen avond.

  hier zijn we ook al nieuws

  Zeg het voort! De reclame revu gaat toch door!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.