VAC: Werk jij al bij Hyves?

2 april 2007, 18:45

Werk jij al bij Hyves?De online media branche groeit en bloeit als nooit tevoren. Maar zit jij nog op je plek? Haal je er werkelijk uit wat je in je hebt, heb je het gevoel dat je groeit en kun je meebouwen aan een team en een concept waarbij de sky the limit is? Met andere woorden; krijg jij elke dag de mogelijkheid om het verschil te maken?

Bij Hyves bieden we je graag die mogelijkheid. Met bijna 1 miljard pageviews per maand is Hyves een van Nederland’s grootste sites, en in ieder geval de snelst groeiende. Hyves zoekt nu de beste mensen uit het vak om samen ook op commercieel vlak naam te maken. CV’s of aanvragen voor meer informatie graag naar {encode=”werken@hyves.nl” title=”werken@hyves.nl”}, deze worden zeer discreet behandeld. Daarnaast geldt een finders fee van EUR 1.500 per vacature (ook voor programmeurs, systeembeheerders of designers).

Sales Manager

De Sales Manager is verantwoordelijk voor het behalen van de sales doelstellingen door het effectief managen van het team en het ondersteunen bij de verkoop aan zowel mediabureaus als adverteerders. De Sales Manager bepaalt hierbij de richting voor zijn team en bepaalt samen met de directie de doelstellingen. Zowel bestaande relaties als new business zijn hierbij van belang. De ontwikkelingen in de online markt volg je op de voet. Je zorgt ervoor dat het team hier steeds optimaal op kan inspringen. Ook ben je vanuit je voorbeeldfunctie goed op de hoogte van het brede scala aan mogelijkheden dat Hyves biedt.

Door de enorme groei van Hyves heeft de uitbouw van de salesafdeling een hoge prioriteit. Je hebt dus de mogelijkheid mee te bouwen aan een succesvol team.

Verantwoordelijkheden

– De afgesproken jaarlijkse omzettargets halen

– Opbouwen van het salesteam, stimuleren en motiveren van medewerkers om de vastgestelde persoonlijke targets te behalen.

– De relatie met mediabureaus en grote adverteerders optimaliseren en problemen oplossen daar waar nodig

– Managen van de afdeling door gemaakte keuzes duidelijk te kunnen overbrengen en het team actief te helpen doelstellingen te realiseren

– Een bijdrage leveren aan het (door) ontwikkelen van (nieuwe) concepten

We vragen

– HBO/Academisch werk- en denkniveau aangevuld met gedegen kennis van de (online) media wereld.

– Minimaal 5 jaar marketing en/of sales ervaring

– Minimaal 2 jaar managementervaring, bij voorkeur bij een (online) media exploitant of een mediabureau

– Een ondernemende geest

– Ervaring in het bouwen van een team

– Een krachtige en warme persoonlijkheid, enthousiast en vol ideeën

– Uitstekende communicatieve en presentatie vaardigheden

– Feeling hebben met tendensen in de markt en met de wensen van klanten

Naast de Sales Manager zoeken we ook verdere uitbreiding van het sales team:

Key-Account Manager Buitendienst

Als Key-Account Manager Buitendienst ben je verantwoordelijk voor de advertentieverkoop aan zowel grote adverteerders als mediabureaus. Je bouwt op een betrokken manier aan een goede relatie met je klanten en bent continu op zoek naar nieuwe commerciële kansen en mogelijkheden om de omzetdoelstellingen te realiseren.

Account managers buitendienst

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de advertentieverkoop aan zowel grote adverteerders als mediabureaus. Je bouwt op een betrokken manier aan een goede relatie met je klanten en bent continu op zoek naar nieuwe commerciële kansen en mogelijkheden om de omzetdoelstellingen te realiseren. De ontwikkelingen in de online markt volg je op de voet. Adverteerders op internet kun je een breed scala aan mogelijkheden aanbieden die op Hyves mogelijk zijn. Daarnaast breng je nieuwe online concepten onder de aandacht. Je denkt klantgericht en kan nieuwe initiatieven vorm geven.

Account Managers Binnendienst

Als Account Manager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de advertentieverkoop aan de middelgrote en kleine bedrijven en aan online mediaplanners. Je werkt actief mee om de omzetdoelstellingen te realiseren. Hiervoor bouw je bestaande relaties uit en benader je potentiële klanten. De bedrijven en mediabureaus die willen adverteren op Hyves kun je snel en adequaat helpen. Als adviseur voor je klanten weet je wat er allemaal speelt op het gebied van internet en de verschillende advertentievormen. Daarbij ben je zowel in staat zelf een voorstel te doen als de (key)accountmanager buitendienst te ondersteunen.

Voor alle sales functies vragen wij:

– Goed netwerk bij zowel de mediabureaus als adverteerders

– HBO/academisch denk- en werkniveau

– Een ondernemende geest

– Een relevant netwerk

– Goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden

– Minimaal 1-3 jaar aantoonbare verkoopervaring, afhankelijk van de vacature

– Gewend om op management niveau te onderhandelen

– Ervaring met media en het verkopen van online advertising producten

– Stressbestendig en initiatiefrijk

– Resultaatgericht en creatief

Wij bieden:

– Een unieke uitdaging bij de snelst groeiende site in Nederland met veel ruimte voor eigen initiatieven

– Een zeer gemotiveerd en enthousiast team

– Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een zeer aantrekkelijke bonus regeling

CV’s of aanvragen voor meer informatie graag naar werken@hyves.nl, deze worden zeer discreet behandeld. Kijk voor meer informatie over de vacatures op www.hyves.nl.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!