VAC: Media Contacts zoekt online media professional

5 maart 2007, 05:36

Media Contacts zoekt online media professionalMedia Contacts is onderdeel van HAVAS en maakt deel uit van wereldwijd één van de grootste marketingcommunicatie netwerken. Ze schrijven voor klanten de interactieve mediastrategie, verzorgen de inkoop en evalueren de mediaplannen. Vaak maken de plannen deel uit van de overall mediastrategie van de opdrachtgever waarvoor ze nauw samenwerken met het full service media-adviesbureau Media Planning Nederland, eveneens onderdeel van HAVAS. De opdrachtgevers zijn nationale en internationale adverteerders zoals Peugeot, Expedia, Citroën, Binck Bank, Consumentenbond, GoodYear/Dunlop en Lexa.

Ter versterking van het Media Contacts team is men op zoek naar een ervaren online professional met affiniteit voor interactieve media en aantoonbare ervaring op het gebied van advertising. De online professional wordt verantwoordelijk voor een eigen klantenpakket maar vindt het daarnaast leuk in een team te opereren.

Wat biedt Media Contacts?

Een prettige werkomgeving waarin iedereen zijn talenten verder kan ontwikkelen. Een plek binnen een team jonge mensen (Media Contacts bestaat in NL uit 12 medewerkers) die hard werken om hun ambities te realiseren. Een verantwoordelijke baan met veel afwisselende werkzaamheden en opdrachtgevers. Een kans om je stempel te drukken op de ontwikkeling van een jong bedrijf binnen een jonge branche.

Taken en verantwoordelijkheden zijn o.a:

– het ontwikkelen en presenteren van media strategieën en adviezen m.b.t. interactieve media;

– het actief deelnemen aan new business projecten;

– het opstellen en presenteren van mediaplannen;

– het onderhandelen met exploitanten en inkopen van mediaruimte;

– het achteraf evalueren van de resultaten van de campagnes met cliënt;

– het overleg met klant en intern met Media Director over de rol van interactieve media

Functie-eisen:

– HBO denk- en werkniveau;

– Minimaal 3 jaar ervaring in media / marketing / reclame functie

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt en denk je aan de verwachtingen te voldoen, dan zien ze bij Media Contacts je CV met motivatie tegemoet. Je kunt je reactie mailen aan Hedie Medenblik, P&O Manager, via Hedie.Medenblik@mpg.com. Media Contacts is gehuisvest aan de Burgemeester A.Colijnweg 2, 1182 AL, Amstelveen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!