Volkskrant introduceert blogvideospeler

13 december 2006, 14:00

Een video over de onderzeedienst op Marketingfacts is niet logisch, maar de uitleg volgt aan het eind. De Volkskrant timmert lekker aan de weg met video; Ze zaten al in MSN Messenger en Narrowcasting in taxi’s en hebben nu vandaag ook een blogvideospeler geintroduceerd. Het videomateriaal van de Volkskrant kan nu op elke site worden opgenomen, zoals we dit al kennen van Youtube en Google Video. Naast de reportages zijn ook de wekelijkse muziekrecencies door Gijsbert Kamer en filmrecensies door Ronald Ockhuysen op deze wijze beschikbaar.

Prima uitbreiding! Nu alleen nog even de embed-optie opnemen bij alle video’s, want hoewel er voor Marketingfacts interessanter videomateriaal beschikbaar is, zoals de video over studeren voor gamemaker, kon ik de code voor embedding daar (nog) niet vinden. Vandaar dus een voorbeeld video over de onderzeedienst 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Steeph

  Fraai gedaan Erik. Vooral met die knopjes rechtsboven.

  Je draagt de Volkskrant hier echt een potentiele hit mee aan.


  13 december 2006 om 18:07
  evroekel

  @Steeph: Ik heb het niet ontwikkeld hoor;-) Techniek moet je niet aan mij over laten. Ik ben in dit geval slechts brenger van het nieuws dat de Volkskrant dit zelf heeft ontwikkeld.


  13 december 2006 om 18:11
  Steeph

  @Erik: Ah!! Was ik even door mezelf helemaal op het verkeerde been gezet. Ik had namelijk op de hoofdpagina van de volkskrant gekeken en zag nog de oude speler. Dus ik dacht dat het een soort slimme vooruitblik van jullie zijde was.

  Ga er eens rustig naar kijken.


  14 december 2006 om 11:20

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!