VAC: KPN zoekt E-Business marketeer zakelijke markt

12 december 2006, 06:17

KPN zoekt E-Business marketeer zakelijke marktKPN is de afgelopen jaren uitgegroeid van een telecombedrijf tot een veelzijdige multimediaonderneming voor consumenten en ICT dienstverlener voor de zakelijke markt. Denkend vanuit de klanten brengt KPN continu nieuwe concepten, diensten en producten op de markt. Voor vaste en mobiele telefonie, maar ook voor breedbandverbindingen, televisie en een brede reeks andere diensten

E-business marketeer zakelijke markt

Je realiseert de business doelstellingen voor producten en diensten binnen het segment zakelijke markt. Je draagt de verantwoordelijkheid voor sales, je analyseert business resultaten en initieert doelstelling verhogende acties.

Kijk voor meer informatie over de functies op de website onder werken bij KPN.com of neem contact op met KPN Recruitment, Annelies te Selle, telefoon (070) 343 64 38. Direct reageren via het online sollicitatieformulier kan natuurlijk ook.

Voor meer informatie www.kpn.com/carriere.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!