SP borduurt verder op succesvolle viral

SP borduurt verder op succesvolle viral
,

Hij is al even online, maar er is nog weinig aandacht aan besteed. Afgelopen voorjaar had de SP naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen een succesvolle viral gelanceerd. Nu de verkiezing van de Tweede Kamer nadert heeft de SP een tweede viral gelanceerd: “Help Jan ff verder”. Ik zie veel overeenkomsten met de vorige viral, maar aangezien de vorige een succes was, is dat zo gek nog niet. Een mooie toevoeging is dat mobiele telefonie nu ook een rol speelt in de viral, dus wel je juiste 06-nummer invullen.


DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Ziet er opnieuw leuk uit; weet alleen niet hoe het afloopt want ik heb natuurlijk niet mijn echte 06-nummer achter gelaten ;-)

  Deze viral is volgens eigen zeggen in anderhalve week door meer dan 100.000 mensen gedownload. Daarmee blijft het nog wel achter bij de eerste viral movie van de SP die rond de gemeenteraadsverkiezingen werd gelanceerd. Die zou volgens de SP bijna een half miljoen keer zijn bekeken!

  geplaatst op
 • Ik heb even wél mijn 06 ingevuld en zodra je hem in het filmpje een smsje ziet sturen ontvang je deze ook DIRECT op je mobiel.

  Viraal technisch heel erg sterk alleen is het mij een raadsel waarom ik mijn emailadres moet achterlaten. Ik heb namelijk nog geen mail gezien en zónder emailveld denk ik dat hij nog een stukje sterker was geweest?

  geplaatst op
 • @Martin: bedankt voor de tip... ik had een fictief nummer ingevuld bij het bekijken ;-) Ik heb het aan de post toegevoegd.

  geplaatst op
 • het nummer dat je in de sms van Jan terugkrijgt werkt ook, bel maar eens 06-14193295

  geplaatst op
 • Inderdaad ook even het nummer gebeld en ik kan niet anders zeggen dat Viraal ze het snappen bij de SP.... ;)

  geplaatst op
 • Het is wel bijzonder knap om een Flash te maken die in Safari niet werkt.

  geplaatst op
 • @Martin: Als je gebruik maakt van de mogelijkheid om de actie door te sturen naar een aantal mensen krijg je een e-mailbericht op het moment dat deze mensen het bericht (de uitnodiging om Jan ff te helpen) hebben geopend. Vandaar het e-mailveld.

  geplaatst op
 • Is er toevallig iemand die mij kan vertellen welk bureau de SP in de arm heeft genomen?
  grt, Mark

  geplaatst op
 • @Funky: het bureau dat de huisstijl in elkaar heeft gezet is Thonik, weet even niet wie de viral heeft gedaan.

  geplaatst op
 • @GWX, bedankt. Ik heb contact met ze opgenomen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.