Durex zoekt 10.000 testpersonen (m/v) met daadkracht

Durex zoekt 10.000 testpersonen (m/v) met daadkracht

Durex zoekt 10.000 testpersonen (m/v) met daadkrachtIk heb al eens eerder aangegeven dat ik met enige regelmaat pakketjes thuis bezorgd krijg. Boeken, CD’s, uitnodigingen voor evenementen, etc. Ik heb er helaas niet altijd de tijd voor om me er in te verdiepen maar zo nu en dan valt er iets op de mat dat direct mijn aandacht heeft.

Vandaag riep m’n vriendin al uit de gang dat er een pakketje van Durex voor me was bezorgd. Van Durex? En jawel, Durex of beter gezegd Porter Novelli, het PR-bureau van Durex, had mij geselecteerd met de vraag of ik me via www.durexzoekttestpersonen.nl wilde aanmelden als condoomtester. Naast de uitnodiging zat er in het pakket een CD met beeld- en tekstmateriaal voor de pers en één gratis condoom. Vanavond eens kijken of het wat is. Ik maak namelijk kans op een hotelovernachting in de zinderende Durex Play Room in Brighton, compleet met kingsize bad, bed en danspaal voor optimaal genot tot in de vroege uurtjes!

Durex zoekt 10.000 testpersonen met daadkracht

 

 


DelenEr zijn 18 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.