World Usability Day 2006

World Usability Day 2006

World Usability Day 2006Voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met usability te maken heeft, is er op 14 november aanstaande de World Usability Day. Deze dag draait om de promotie van het belang van usability engineering, user-centered design en de verantwoordelijkheid van elke gebruiker om te eisen dat dingen beter functioneren.  De World Usability Day is een initiatief van de vereniging van usability professionals (UPA).  De evenementen beginnen in Nieuw-Zeeland en worden 36 uur later afgesloten San Francisco. Het thema van dit jaar is “Making life easy”, waarbij de focus ligt op accessibility.

In onze buurlanden België en Duitsland worden verschillende evenementen georganiseerd. In Nederland zijn (nog) geen activiteiten gepland. Op de website van de World Usability Day kan je alles over dit evenement lezen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.