Website meest gebruikte marketingkanaal?

10 oktober 2006, 17:18

Vorige week waren een dertigtal deelnemers, afkomstig van uiteenlopende bedrijven, te gast bij TPG Post in Den Haag voor een bijeenkomst over channel management. Doel van de bijeenkomst was het delen van kennis en ervaring als het gaat om de implementatie van multichannel projecten en multichannel strategie aldus Jos Smulders van Interview-NSS. Tijdens de bijeenkomst werden een drietal presentaties gegeven door resp. Nuray Turksever van TPG Post (pdf), Reinier Heutink van Interview-NSS (pdf) en Martin Stam van Tote-m Business Architects (pdf).

De presentatie van Reinier Heutink was gebaseerd op het onderzoek dat Interview-NSS heeft uitgevoerd in het kader van het 40-jarig bestaan van Tijdschrift voor Marketing. Uit dit onderzoek blijkt o.a. dat de website op dit moment het meest gebruikte marketingkanaal is binnen organisaties. Meest belangrijke kanaal is nog steeds persoonlijk accountmanagement maar de verwachting is dat over 5 jaar web- en e-mailmarketing in belangrijkheid zullen toenemen.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Nog een aardige via Interview-NSS is het webseminar ‘Klanten, Contacten & Kanalen’ die eerder dit jaar is georganiseerd:

    mms://193.67.50.215/webseminar_2006.wmv


    10 oktober 2006 om 18:46

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!