Deze dagen geen smart bankieren bij de Postbank

Deze dagen geen smart bankieren bij de Postbank

Nog steeds problemen PostbanksiteIk weet dat ook de website van Marketingfacts de laatste tijd nogal eens kampt met technische problemen (waarvoor excuses), maar de Postbank maakt er de laatste dagen helemaal een potje van. De website van de Postbank kampt namelijk al sinds donderdag met technische problemen. Zaterdag gaf men aan dat alle storingen waren verholpen maar tot op heden lukt een deel van de klanten het nog steeds niet om de bankzaken online te regelen (zie ook reacties op Marketingfacts).

Een woordvoerder van de bank kon vanochtend nog niet zeggen wat de oorzaak is van de storing en hoeveel van de circa 2,5 miljoen klanten gedupeerd zijn. “Een deel van de klanten kan gewoon online bankieren, een ander deel lukt het niet de postbankpagina op het scherm te krijgen”, aldus de woordvoerder die eraan toevoegt dat ook andere pagina’s binnen de ING Groep slecht bereikbaar zijn. “We zoeken zowel intern als extern naar mogelijke oorzaken en hopen de problemen zo snel mogelijk opgelost te hebben” (via: de Telegraaf).


DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • haha geen nieuws. Mensen die ook via de Postbank beleggen (wat nog meer tijdkritisch is dan bankzaken) kennen het probleem al maanden/jaren

  geplaatst op
 • Die is iets te makkelijk beleggert. Ben zelf geen belegger bij Postbank dus leg even uit wat dan precies het probleem is.

  geplaatst op
 • En de Rabobank dan?

  geplaatst op
 • Goed punt Hans. Wist eerlijk gezegd niet van het probleem van de Rabobank af; vreemd dat de media alleen aandacht heeft voor de technische problemen bij de Postbank.

  geplaatst op
 • Postbank Zakelijk is in ieder geval al tijden een zootje maar inderdaad de laatste dagen nog extremer.

  Het is vaak een kwestie van 'opent ie of opent ie niet?" en ook kloklezen lijkt een probleem te zijn. Vaak verschijnt tot ongeveer 6.15 uur de boodschap dat de site gesloten is en de openingstijden 06.00 - 23.00 uur zijn.

  geplaatst op
 • Ook internetbankieren van de ING het moederbedrijf heeft problemen. Vreselijk langzaam.

  geplaatst op
 • hier nergens last van kan bijna altijd wel bij de postbank en de internetbanking site...

  geplaatst op
 • @beleggert. Ik zie op het gebied van beleggen niet zo'n probleem. Tijdkritisch is het voor weinigen. Voor de meeste beleggers komt het niet op 10 minuten aan. Ik neem aan dat je de postbank ook telefonisch kunt benaderen voor het opgeven van een effectenorder. Natuurlijk het is heel vervelend.


  Groet,

  Arnoud

  geplaatst op
 • Het probleem is opgelost volgens NU.nl:

  (...) Het probleem dat de storingen veroorzaakte had te maken met de netwerkverbindingen. "Het heeft tijd gekost om het probleem te achterhalen. We waren in de veronderstelling dat het opgelost was, dus toen dat niet zo bleek te zijn moesten we andere scenario's bekijken. We gaan er vanuit dat het nu echt opgelost is." aldus woordvoerder Harold Reusken.

  Vijf tot tien procent van de 2,5 miljoen klanten die gebruikmaken van internetbankieren had volgens Reusken last van het probleem. "Maar deze maken natuurlijk niet allemaal tegelijk gebruik van de dienst en hebben er dus niet allemaal last van gehad." Volgens Reusken maken 600.000 tot 700.000 klanten per dag gebruik van internetbankieren. (...)

  geplaatst op
 • En.... de Postbank is weer onbereikbaar.

  geplaatst op
 • Las net dat deze week voor de derde keer in korte tijd de website van de Postbank is getroffen door een storing. Klanten van de bank konden gisterochtend niet terecht op mijnpostbank.nl om hun bankzaken te regelen. De storingen zijn volgens de bank te wijten aan problemen van technische aard. Hoewel de storingen grondig worden geanalyseerd, kan de Postbank niet garanderen dat deze nu voorgoed achter de rug zijn.

  Nu heeft Marketingfacts de laatste tijd aardig wat problemen gehad maar volgens mij moet de Postbank ook eens kijken naar een andere provider ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.