• Mobile
    wordt gesponsord door

Al Gore’s Current TV maakt sprong over de oceaan

Al Gore’s Current TV maakt sprong over de oceaan

Al Gore's Current TV maakt sprong over de oceaanNu ook hier op Marketingfacts het onderwerp User Generated Content veel aandacht krijgt (Skoeps, TripleIT/Endemol), is het aardig om te melden dat Current TV vandaag bekend maakte dat ze via SKY in het Verenigd Koninkrijk (en Ierland) op TV te zien zal zijn.

Current TV is het bedrijf (of de beweging) van de ex-vicepresident van de VS, Al Gore. Het is het standaardvoorbeeld van crossmediaal en user generated denken. De website vraagt om filmpjes, maar ook om advertenties, die door de consument gemaakt worden. Deze worden vervolgens op Current TV (vaak via de kabel of sateliet) uitgezonden. Tot dusver dus alleen in de VS, maar nu ook in het VK, zo meldt NMA. Plannen voor verdere uitbreiding liggen klaar volgens Gore zelf. Ben benieuwd wanneer Nederland op de komst van Gore en zijn bedrijf kan rekenen en of Nederlandse tegenhangers dan al voldoende ontwikkeld zijn om tegengas te geven.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • En ik maar denken dat die man alleen met het milieu bezig is!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.