Sony Ericsson’s M-Buzz, nieuwe stap in mobiele muziek

Sony Ericsson’s M-Buzz, nieuwe stap in mobiele muziek
, Saristos
@saristos

Na de lancering van PlayNow, een mobiele service die gebruikers van Sony Ericsson toestellen met 4 klikken in staat stelt muziek en games aan te schaffen, is M-Buzz de volgende stap in de mobiele muziek strategie van Sony Ericsson. Het onderscheidende van M-Buzz is dat het zich vooral richt op nieuw talent dat op het punt staat om door te breken.

Opvallend detail is de samenwerking met Sony/ATV Music Publishing. Bij de lancering van M-Buzz zal nog een beperkte selectie van muziek vanuit de stal van Sony aanbieden, maar het is de bedoeling om maandelijks nieuwe selecties toe te voegen. Daarnaast kan de mobiele gebruiker video’s, biografieen en allerhande informatie over de artiesten bekijken. Interessant om te zien hoe de mobiele muziek industrie zich opmaakt voor een nieuwe fase.

De M-Buzz website gaat wereldwijd live op 2 oktober en is, wederom van
Nederlandse makelij.

 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.