• Mobile
    wordt gesponsord door

Digitaal themakanaal over EU

Digitaal themakanaal over EU
,

Raymond Franken, ooit de Europese correspondent voor CNBC in Europa met als standplaats Brussel, heeft een eigen themakanaal opgezet, EUX.TV. Het is het eerste digitale themakanaal van DVD kwaliteit over Europa, de Europese Unie, economisch nieuws uit de EU en monopolienieuws; het kanaal is gratis. Er is dagelijks een kort programma over de EU met een nieuwsbriefdienst en video-on-demand links. EUX.TV is een pan-Europese zender met advertenties.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Nu we het toch over thematische tv-kanalen hebben, las zojuist een persbericht van de VVD over VVD Web TV. Via deze site stelt de VVD haar ruim 40.000 leden in staat om gratis op een door henzelf gekozen tijdstip en locatie via internet informatie en kennis op te doen over uiteenlopende thema’s met betrekking tot politiek en liberalisme. De eerste digitale cursus die de VVD via VVD Web TV beschikbaar stelde, getiteld ‘Liberale Waarden’, is door zo’n 3.000 VVD-leden bekeken.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.