DELL en Sony wisten vorig jaar al van gevaarlijke batterijen

DELL en Sony wisten vorig jaar al van gevaarlijke batterijen
, Carl Mangold

De kans om door een ontploffende DELL laptop getroffen te worden is groter dan die op een terroristische aanslag. Maar in tegenstelling tot de Amerikaanse regering, die inmiddels zelfs al het dragen van WonderBra’s verbiedt, houden DELL en Sony hun problemen het liefst zo lang mogelijk stil: in oktober 2005 besloten zij blijkbaar geen terugroepactie te organiseren, “until those flaws were clearly linked to catastrophic failures causing those batteries to catch fire”.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Je kon er op wachten, vandaag in HeraldTribune (via Jaggle):

    (...) Een man in Florida claimt dat zijn bank in brand is gevlogen door een Dell laptop. Heel toevallig was de man in staat om tijdens de brand veel van zijn waardevolle spullen te redden van de vlammen. 843 DVD's zijn verloren gegaan in de vlammen. WTF 843!, dat weet je toch nooit als je er meer dan 500 hebt. (...)
    Yes, sure ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.