VAC: Internet Marketeer Biohorma B.V.

13 juli 2006, 05:22

Internet Marketeer Biohorma B.V.Biohorma B.V. is één van Nederlands grootste producenten van natuurlijke geneesmiddelen, bekend onder de merknaam A.Vogel. Met ruim 100 medewerkers houdt Biohorma zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van de A.Vogel geneesmiddelen.

Ook voor Biohorma is internet een steeds belangrijker kanaal en daarvoor heeft men nu een vacature voor Internet Marketeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een internetstrategie voor de merken van Biohorma.

In samenspraak met collega’s commercie ontwikkel je online marketing activiteiten, met als doel ondersteuning en optimalisering van offline campagnes. Ook stel je het online marketing- en een online verkoopplan op en zorg je ervoor dat onze ambitieuze doelstellingen behaald worden. Je zorgt ervoor dat (potentiële) klanten en collega’s meer gebruik maken van de websites van Biohorma, waaronder www.avogel.nl.

In de praktijk houdt dit in dat je continue bezig bent met het (inhoudelijk) verbeteren en actualiseren van de websites, waarbij je tevens een aparte sectie voor professionals en pers ontwikkelt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat onze producten/informatie op sites van derden maximaal aanwezig is. Door gebruik te maken van internettechnologie zorg je ervoor dat de vindbaarheid van onze sites verbetert. Verder ontwikkel je interactieve mogelijkheden en bewaak je de follow-up van klantreacties. Het betreft een nieuwe functie hetgeen betekent dat je de functie deels zelf vorm geeft.

De kandidaat

De ideale kandidaat heeft een opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur richting marketing, commercie of communicatie. Daarnaast heb je veel kennis van internet en online marketing. Verder heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving.

De competenties creativiteit, marktgerichtheid en ondernemerschap zijn echt van toepassing op jou. Verder ben je organisatorisch sterk, beschik je over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve eigenschappen en ben je een echte pionier. Bovendien heb je affiniteit met natuurlijke geneesmiddelen.

Het perspectief

Biohorma biedt een dynamische functie binnen een enthousiast en professioneel team met een open, informele werksfeer. Er is veel ruimte is om je verder te ontwikkelen, te leren en te inspireren. Wij werken samen aan de ambitieuze doelstellingen in een markt met veel kansen. Uiteraard heeft Biohorma uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan het functieprofiel, stuur dan voor 10 augustus a.s. jouw beknopte sollicitatiebrief met curriculum vitae naar Biohorma B.V., ter attentie van Jorina Weenink, Postbus 33, 8080 AA Elburg. Mailen kan natuurlijk ook naar: j.weenink@biohorma.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact op nemen met Sandra Stroeve, 0525-687200 of kijk op www.avogel.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!