Edgeio.com zoekt Nederlandse partner voor internationalisering

Edgeio.com zoekt Nederlandse partner voor internationalisering
De Koopman:
(...) Edgeio.com, een spider en zoekmachine voor rubrieksadvertenties op het web, is op zoek naar Nederlandse partners. Dat zei oprichter en bestuurder Michael Arrington (bekend van Techcrunch.com) afgelopen vrijdag in een vraaggesprek (mp3) met De Koopman.

Het bedrijf staat op het punt een tweede financieringsronde af te sluiten, een kapitaalinjectie van enkele miljoenen euro's. Daarmee komt voldoende geld in het laatje om nog meerdere jaren achter elkaar door te kunnen gaan en, indien nodig, uit te breiden van 7 tot 20 medewerkers. (...)

Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Michael Arrington zei vrijdag toch dat hij uit dit project was gestapt? Of heb ik dat wellicht verkeerd begrepen?

  geplaatst op
 • Ah, hij is alleen nog bestuurder. Dat verklaart.

  geplaatst op
 • Als je de MP3 beluistert is dat een van de eerste onderwerpen die aan de orde komt. Arrington is niet meer betrokken bij de dagelijkse leiding, maar zit wel in het bestuur. Dagelijks meewerken aan Edgeio bracht conflicten met zich mee rondom tijd/Techcrunch. In ieder geval, is hij wel bij het bedrijf betrokken (met dank aan Erwin Boogert).

  geplaatst op
 • Hoe kan je nou aangeven dat je interesse hebt?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.