Niet vooruit te branden…

Niet vooruit te branden…
,

Ik dacht dat het aan mijn verbinding lag, een Versatel All-in-One 1024/512. Maar sinds Adformatie aan het bloggen is geslagen is de homepage nauwelijks in te laden. Maar na correspondentie met iemand van het Adfo webteam, is het mij duidelijk dat het niet aan mijn verbinding ligt. Van Jeroen kreeg ik de boodschap dat de trage connectie ook bij Adformatie was opgevallen. Er ze werken eraan! Overigens is Adformatie niet de enige site die geteisterd wordt door traagheid. Na Adformatie zijn ook E-merce en Planet Internet Multimedia niet de snelste inladers. 


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Gister ging de http://www.livemsn.tv/ site ook erg hard nderuit nadat ze zelf een mialing hadden gestuurd.

  geplaatst op
 • Jak je hebt gelijk, hier moeten we snel iets aan gaan doen.
  Maar je bedoelt natuurlijk de homepage van Adfoblog, niet die van Adformatie.

  geplaatst op
 • Marc, http://www.adformatie.nl is een absolute ramp. http://www.adfoblog.nl heeft een vertraagde ontbranding.

  geplaatst op
 • De nieuwssite een ramp? Dat ligt dan aan jouw pc, Jak.

  geplaatst op
 • Wat is er verkeerd aan mijn PC dan. Welke instelling moet ik dan veranderen, Jeroen? Het duurt echt een lange tijd voordat ikhem geladen krijg.

  geplaatst op
 • Ik heb nog een probleem met dat adfoblog...ik word gek van die geluidjes. Ik heb een afkeer voor blogs met geluidjes...waarom weet ik ook niet, maar het is echt irritant. Misschien wel omdat er dan altijd wel iemand in de kamer vraagt: 'Wat is dat?' en gelijk de kids komen aangerend ook, zodat er gelijk drie man meekijkt op mijn scherm waar ik nòg onrustiger van word of...als die er niet zijn verwoest het mijn stream die ik net aan het luisteren ben. Blogs wil ik lezen en luisteren wil ik alleen na
  *Pleidooi voor de stille blog*
  'Logs wil ik lezen, en geluid wil ik pas na een actie van mij inschakelen.'

  geplaatst op
 • Hm...raar geformuleerde reactie van me...enfin, strekking is duidelijk.

  geplaatst op
 • Grappig ik kwam er pas gisteren achter dat er een audiobanner zit hier op mf achter grote delen van de linker kolom. Dezelfde als de skyscraper een stukje daaronder. Of is dat een foutje?

  geplaatst op
 • @Jeroen. Ik heb niets aan mijn computer gedaan, maar de Adfomedia site werkt nu veel sneller evenals De Telegraaf, Planet Internet en E-merce.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.