Niet vooruit te branden…

23 juni 2006, 12:04

Ik dacht dat het aan mijn verbinding lag, een Versatel All-in-One 1024/512. Maar sinds Adformatie aan het bloggen is geslagen is de homepage nauwelijks in te laden. Maar na correspondentie met iemand van het Adfo webteam, is het mij duidelijk dat het niet aan mijn verbinding ligt. Van Jeroen kreeg ik de boodschap dat de trage connectie ook bij Adformatie was opgevallen. Er ze werken eraan! Overigens is Adformatie niet de enige site die geteisterd wordt door traagheid. Na Adformatie zijn ook E-merce en Planet Internet Multimedia niet de snelste inladers.

Jak Boumans is adviseur content strategie bij Electronic Media Reporting, een bureau actief sinds 1990 en gespecialiseerd op het gebied van content. Electronic Media Reporting kent vier werkgebieden: strategisch advies: studies: evaluatie en audits van projecten (o.a. voor de EU); publicitaire producties (nieuwsbrieven, boeken, congressen, reizen). Jak Boumans houdt een dagelijks, Engelstalig blog Buziaulane bij over de contentindustrie. Jak Boumans is ook een van de organisatoren van de multimedia contentwedstrijd Europrix.nl en de Nederlandse voorselectie van de World Summit Awards. ook is hij promotor van de Europrix Top Talent Award, een multimedia wedstrijd voor jonge producenten. Hij is tevens secretaris van de European Academy of Digital Media. Jak Boumans publiceert nationaal en internationaal. Hij publiceerde in 1986 het Online Handboek (Spectrum). Hij levert ook bijdragen aan vakstudies zoals E-Content, Technologies and Perspectives for the European Market (2004).

Categorie
Tags

8 Reacties

  jakbou

  Marc, http://www.adformatie.nl is een absolute ramp. http://www.adfoblog.nl heeft een vertraagde ontbranding.


  23 juni 2006 om 14:17
  jeroenmirck

  De nieuwssite een ramp? Dat ligt dan aan jouw pc, Jak.


  23 juni 2006 om 14:28
  jakbou

  Wat is er verkeerd aan mijn PC dan. Welke instelling moet ik dan veranderen, Jeroen? Het duurt echt een lange tijd voordat ikhem geladen krijg.


  23 juni 2006 om 18:46
  Petra de Boevere

  Ik heb nog een probleem met dat adfoblog…ik word gek van die geluidjes. Ik heb een afkeer voor blogs met geluidjes…waarom weet ik ook niet, maar het is echt irritant. Misschien wel omdat er dan altijd wel iemand in de kamer vraagt: ‘Wat is dat?’ en gelijk de kids komen aangerend ook, zodat er gelijk drie man meekijkt op mijn scherm waar ik nòg onrustiger van word of…als die er niet zijn verwoest het mijn stream die ik net aan het luisteren ben. Blogs wil ik lezen en luisteren wil ik alleen na

  *Pleidooi voor de stille blog*

  ‘Logs wil ik lezen, en geluid wil ik pas na een actie van mij inschakelen.’


  23 juni 2006 om 21:09
  Petra de Boevere

  Hm…raar geformuleerde reactie van me…enfin, strekking is duidelijk.


  24 juni 2006 om 06:48
  Marc

  Grappig ik kwam er pas gisteren achter dat er een audiobanner zit hier op mf achter grote delen van de linker kolom. Dezelfde als de skyscraper een stukje daaronder. Of is dat een foutje?


  24 juni 2006 om 07:40
  jakbou

  @Jeroen. Ik heb niets aan mijn computer gedaan, maar de Adfomedia site werkt nu veel sneller evenals De Telegraaf, Planet Internet en E-merce.


  29 juni 2006 om 16:33

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!