VAC: COO / Country Manager Vergelijk.nl

6 juni 2006, 04:44

VAC: Chief Operational Officer / Country Manager Vergelijk.nlVergelijk.nl is voor zijn kantoor in Utrecht op zoek naar een ervaren Chief Operational Officer (COO) / Country Manager Nederland (full-time) die op internationaal niveau acteert binnen de Compare Holding en vooralsnog ook op nationaal niveau binnen Nederland. Onder de holding vallen de prijs- en productvergelijkingssites Vergelijk.nl, El Cheapo, Vertaa.fi en Vergelijk.be.

Dit jaar staat in het teken van professionalisering en het verbeteren van de schaalbaarheid, zodat Vergelijk.nl klaar is voor zijn internationale expansie. Om de executie van ideeën te verbeteren en te versnellen, zijn ze op zoek naar iemand die dit in goede banen kan leiden. Deze persoon zal op basis van degelijk en financieel verantwoorde afwegingen projecten uitvoeren en het beste uit de medewerkers halen. Je wordt verantwoordelijk voor het bereiken van de strategische doelstellingen van de holding door het managen van de afzonderlijke sites in de verschillende landen. Je geeft leiding aan de Country Managers naast je eigen functie als Country Manager voor Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de expertise centra die kennis beheren over webshops, bezoekers en content en je rapporteert rechtstreeks aan de CEO. Reizen is een onderdeel van deze functie.

Interesse in de functie? Kijk dan op www.vergelijk.nl voor meer informatie!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!