Rotterdam Spirit of Media

Rotterdam Spirit of Media

Amsterdam en Hilversum kennen we wel als ‘mediasteden’. Dat ook Rotterdam een bloeiende mediaindustrie heeft is voor velen minder bekend. De website Spirit of Media probeert dat te veranderen. Naast een overzicht van de mediabedrijven, moet de website voorbeelden gaan bevatten van gemaakt werk, links naar relevante weblogs en fora, informatie over opleidingen en actuele openstaande vacatures. De vertegenwoordigde disciplines zijn Animatie, Film & TV, Muziek & Geluid, Gaming, Internet en Communicatie. Meer dan 500 mensen waren op 31 mei aanwezig, tijdens de lancering van de website in de Schiecentrale, het epicentrum van de media in Rotterdam. Hopelijk kan deze website de beeldvorming rondom Rotterdam als mediastad enigzins verbeteren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • He Robert,
  Zit jij toevallig ook niet in Rotterdam met je bedrijf ;)

  geplaatst op
 • In navolging van “Rotterdam, spirit of media” nodigt het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam u van harte uit voor de Spirit of Media Netwerkborrel op dinsdag 24 oktober aanstaande. Een nieuwe gelegenheid waarbij opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar kunnen ontmoeten. U bent vanaf 17.30 uur welkom in de Sluis van de Schiecentrale, Lloydstraat 5 te Rotterdam. Om 18.00 uur zal Marco van den Berg, projectmanager Media OBR, de bijeenkomst openen. Martin van den Berg, directeur MCW Studio’s, zal vervolgens ingaan op de mogelijkheden en voordelen van narrowcasting. Daarna is het tijd om elkaar te ontmoeten, te inspireren en zaken met elkaar te doen onder het genot van culinaire hapjes en drankjes.

  Zin om de nieuwe netwerkborrel bij te wonen? Klik dan snel op deze link en meld u aan!


  Bron: Spirit of Media

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.