• Mobile
    wordt gesponsord door

Website maken met Froukje de Both (2)

Website maken met Froukje de Both (2)

Website maken met Froukje de BothSinds kort volgen we presentatrice en actrice Froukje de Both die in Webmee TV haar eigen website maakt. Dat doet ze niet alleen maar daarbij krijgt ze hulp van Joris Lutz die haar op pad stuurt naar diverse vakspecialisten.

In de tweede aflevering, die vanaf vandaag online staat, gaat Froukje beginnen met het ontwerpen van haar website en gata daarbij op bezoek bij Clockwork. In de komende afleveringen gaat Froukje nog langs bij BOL.com om te praten over ecommerce en zien we Jeroen van der Wiel die haar helpt om met haar website op nummer één te komen in Google. Voor de vijfde aflevering was de filmploeg van Webmee TV gisteren aanwezig in Baarn om een aantal businessbloggers voor de camera te halen. Ben benieuwd naar het resultaat!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.