Weblogs in een nieuw jasje

Weblogs in een nieuw jasje

Weblogs in een nieuw jasjeOf het iets te maken heeft met de Nationale Omkatdag die vandaag voor de zesde keer wordt georganiseerd weet ik niet, maar een aantal collega-blogs hebben in ieder geval een nieuw jasje gekregen.

Te beginnen met Eduard de Wilde’s Brickmeetsbyte. Ontwikkeld in ExpressionEngine (waarmee ook Marketingfacts werkt) is er gekozen voor een nieuw logo, nieuwe kleuren en een strakke vormgeving. Navigatie is eenvoudig en duidelijk. Absolute klasse en complimenten voor de mensen die er aan gewerkt hebben.

Rhinofly’s Frank-ly heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen, maar heeft eindelijk ook zijn eigen URL (of was die altijd al beschikbaar?). Naast de nieuwe vormgeving wordt er nu gebruik gemaakt van nieuwe blogsoftware (in-huis ontwikkeld) en is er gekozen voor een thematische insteek. Het eerste thema is Reboot, het congres dat vandaag en morgen plaats vindt in Denemarken. De nieuwe Frank-ly is strak, fris en eenvoudig. Ziet er prima uit!

Welke weblogs hebben vandaag volgens jou een nieuw jasje dat de moeite waard is om te bekijken?


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.