News 2.0 nog grotere hype dan Web 2.0?

News 2.0 nog grotere hype dan Web 2.0?
Heb vandaag weinig tijd om te bloggen maar wil toch een aantal zaken die in mijn RSS-reader voorbij komen onder jullie aandacht brengen. Zo ook een bericht van Geert Jan Bogaerts, chef internet van de Volkskrant, over News 2.0:
(...) Sommige internetspecialisten hebben wel een erg groot vertrouwen in de techniek. Zij denken dat slimme zoekmachines en zogeheten 'sociale software' volledig de rol kunnen overnemen van professionele informatieleveranciers zoals journalisten. Ik geloof daar helemaal niets van. (...)
Hij haalt daarmee uit naar de screencast over news 2.0 van Jaap Stronks (beter bekend als Dit is Berry) op de nieuwe reporter. Zie ook de eerdere discussie op Marketingfacts over Web 2.0 of Zeepbel 2.0?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.