Wish me Luck

Wish me Luck
,

De eindexamens staan voor de deur en dat brengt een hoop spanning met zich mee. Om de examenkandidaten een hart onder de riem te steken is NDC|VBK de uitgevers een initiatief gestart; Wish me Luck Eindexamen.

Wish me Luck is een concept waarbij speciale gelukstelegrammen worden opgesteld met binnengekomen sms-berichten. Het principe van Wish me Luck Eindexamen is dat familie, vrienden of buren eindexamenkandidaten in de drie Noordelijke provincies op een leuke en originele manier een gelukwens kunnen sturen. Door een bericht te sms’en naar een centraal nummer, krijgt het sms-bericht een plaats op het gelukstelegram.
Tot en met 15 mei kunnen er nog sms-berichten verzonden worden.

Vanaf 18 mei, bij aanvang van de eindexamens, zullen alle eindexamenkandidaten hun persoonlijke gelukstelegrammen uitgereikt krijgen, met daarop alle voor hun bedoelde boodschappen. Rond 16 juni krijgen alle sms-ers de uitslag van ’hun’ kandidaat via de mobiele telefoon. Het Wish me Luck concept sluit zich aan bij de trend dat kranten zich ontdoen van hun stoffige imago.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.