10 voorbeelden van welkomstmails (Whitepaper) #adv

21 januari 2016, 15:55

In dit document geven we 10 voorbeelden van welkomstmails uit verschillende e-mail marketingcampagnes van organisaties zoals Vodafone, HEMA en DELL. Inspirerend voor uw eigen e-mail nieuwsbrief! Download het gratis whitepaper

10 voorbeelden van welkomstmails

31% van de organisaties die e-mail marketing inzet, verstuurt geen welkomstmail. Dat blijkt uit onderzoek van MarketingSherpa. Zonde, want er valt veel te bereiken met die allereerste e-mail. Met de welkomstmail kunt u namelijk een hele belangrijke eerste indruk achterlaten bij de ontvanger.

De welkomstmail: een eerste kennismaking

Het is de eerste kennismaking met uw organisatie en geeft houvast voor de ontvanger. Wie zijn jullie? Wat bieden jullie? Hoe kan ik ermee aan de slag? Waar zijn jullie te vinden?

Download de 10 voorbeelden

In dit document gaan we dieper in op 10 voorbeelden van welkomstmails uit verschillende e-mail marketingcampagnes van verschillende (retail)organisaties. Per voorbeeld bespreken we belangrijke elementen zoals design, copy en call-to-action om zo handvatten te geven voor het optimaliseren van uw eigen welkomstmail.

Download het gratis whitepaper

Wij zijn gedreven en werken vol passie aan de prettigste e-mail marketingsoftware, en staan altijd voor u klaar. MailPlus is een hecht team, we hebben veel plezier en houden van een ontspannen potje Foosball. Dat plezier ziet u terug in onze producten en service.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!