Je bekijkt een artikel van Spotler
partner

10 voorbeelden van welkomstmails #ADV

26 januari 2015, 09:30

In dit document geven we 10 voorbeelden van welkomstmails uit verschillende e-mail marketingcampagnes van organisaties zoals Vodafone, HEMA en DELL. Inspirerend voor uw eigen e-mail nieuwsbrief! Download het gratis white paper

10 voorbeelden van welkomstmails

31 procent van de organisaties die e-mailmarketing inzet, verstuurt geen welkomstmail. Dat blijkt uit onderzoek van MarketingSherpa. Zonde, want er valt veel te bereiken met die allereerste e-mail. Met de welkomstmail kun je namelijk een hele belangrijke eerste indruk achterlaten bij de ontvanger.

De welkomstmail: een eerste kennismaking

Het is de eerste kennismaking met uw organisatie en geeft houvast voor de ontvanger. Wie zijn jullie? Wat bieden jullie? Hoe kan ik ermee aan de slag? Waar zijn jullie te vinden?

Download de 10 voorbeelden

In dit document gaan we dieper in op 10 voorbeelden van welkomstmails uit verschillende e-mail marketingcampagnes van verschillende (retail)organisaties. Per voorbeeld bespreken we belangrijke elementen zoals design, copy en call-to-action om zo handvatten te geven voor het optimaliseren van uw eigen welkomstmail.

Download het gratis white paper

Ons doel is software maken waarmee onze gebruikers in minder tijd succesvol zijn in hun marketingcommunicatie. We kiezen ervoor om innovaties en geavanceerde functionaliteit toe te voegen waarmee onze gebruikers direct aan de slag kunnen. Met andere woorden: ­functionaliteit die op een toegankelijke manier toe te passen is. Daarom voegen wij ook niet zomaar allerlei functies toe, maar kiezen wij er bewust voor om alleen veel gevraagde en veel gebruikte functies te ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat gebruikers van de Spotler software snel resultaat behalen en meer tijd overhouden voor andere marketingactiviteiten.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!