Opleidingen

(Online) marketeers helpen hun werk beter te doen!

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws, de focus ligt volledig op het delen en verspreiden van kennis gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional.

Dit gebeurt via Marketingfacts.nl, maar ook via trainingen.

Meer weten Marketingfacts samen met partner NIMA kan bieden? Neem contact op met Luuk Ros, (06) 19 99 59 36 of stuur een mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Marketingfacts Academy

Dankzij ons netwerk van 300 experts op het gebied van (online) marketing en de publicatie van zo’n 2.000 blogposts per jaar weten wij als geen ander welke kennis relevant is voor marketeers.

Om invulling te geven aan onze ambitie om (online) marketeers beter hun werk te laten doen delen we onze kennis graag. We bieden daarom incompany trajecten aan waarbij de we inhoud volledig afstemmen op de wens van één organisatie. Bovendien komen wij op locatie, wat scheelt in de tijd die mensen kwijt zijn met hun opleiding.

Eerder verzorgden wij onder andere al incompany trajecten voor: Team Digital van Samsung Electronics Benelux, de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), HAS Hogeschool, Rabobank, OV9292, UMC St Radboud, Capgemini, Univé/VGZ/Iza/Trias.