Opleidingen

NIMA Academy

Sinds februari 2018 bundelen NIMA en Marketingfacts de krachten om (online) marketeers beter te laten worden in hun vak. Marketingfacts is hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws, de focus ligt volledig op het delen en verspreiden van kennis gericht op de ontwikkeling van de marketingprofessional.

NIMA biedt als beroepsorganisatie voor marketeers verschillende mogelijkheden om je marketingkennis en vaardigheden te vergroten. Via de NIMA Academy kun je als marketing-, communicatie- of salesprofessional jaarlijks meer dan 120 masterclasses, vaardigheidstrainingen, workshops, leergangen en community-events volgen. Denk hierbij aan kennissessies in verschillende formats, waarin theorie en praktijk door bevlogen experts met elkaar worden verbonden. Klik hier voor een overzicht van de data en tarieven.

Liever een opleiding met een diploma?

Met de classes en events binnen de NIMA Academy kun je je kennis in relatief korte tijd up-to-date houden. Ben je op zoek naar nóg meer diepgang en ben je bereid daarin meer tijd – minimaal enkele maanden - te investeren, dan kun je kiezen voor een opleidingstraject met officieel NIMA Diploma. De bekende NIMA-diploma’s Basis, A, B en C zijn met recht een instituut. De opleiding zelf volg je via regulier onderwijs of via een NIMA Education Partner en het examen doe je bij NIMA. Welk NIMA Diploma ga jij halen? Klik hier voor onze studieadvies tool.

Wij zijn er, voor jou

NIMA stimuleert marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren we onder meer in samenwerking met actieve leden binnen de NIMA Communities diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrière groepen. Ontdek hier de 23 communities en sluit je aan! Om invulling te geven aan onze ambitie om (online) marketeers beter hun werk te laten doen, delen Marketingfacts en NIMA hun kennis graag. Dankzij het Marketingfacts-netwerk van 300 experts op het gebied van (online) marketing en de publicatie van zo’n 2.000 blogposts per jaar weten wij als geen ander welke kennis relevant is voor marketeers. Marketingfacts en NIMA bieden daarom ook incompany-trajecten aan waarbij de we inhoud volledig afstemmen op de wens van één organisatie. Bovendien komen wij op locatie, wat scheelt in de tijd die mensen kwijt zijn met hun scholing.

Eerder verzorgden we incompany-trajecten voor: