Zakelijke weblogs: Unilever

4 oktober 2004, 07:07

Zakelijke weblogs buiten de technologie branche zijn vooralsnog zeldzaam. Een aardig voorbeeld is Intellectual Capital Punishment, een weblog over kennismanagement van Sam Marshall, intern consultant kennismanagement bij Unilever.

Via: Future Now

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  Frank

  Ik zie dat er in mijn reactie bij nader inzien toch nog wel wat technologie “zit”, maar het blijven desondanks goede marketing weblogs 😉


  4 oktober 2004 om 18:15
  media

  Wellicht aardig om al deze zakelijke of bedrijfsweblogs eens op een rijtje te zetten. Zal morgen eens beginnen met de grote jongens zoals Microsoft en Sun Microsystems.


  4 oktober 2004 om 18:27
  Frank

  Daar zat ik ook aan te denken, zouden we trouwens ook met de Nederlandse weblogs kunnen doen. Verder heb ik nog wat links van research-weblogs, die kan ik je later nog doorgeven. Heb ook nog een andere idee om het overzicht misschien nog wat spannender te maken. Misschien een gespreksonderwerp voor binnenkort… 😉


  4 oktober 2004 om 18:56

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!