Yahoo My Web 2.0 BETA

29 juni 2005, 11:19

Yahoo heeft de Beta van My Web 2.0 gelanceerd. Social Search is de belofte, dat wil zeggen de sites vinden die je vrienden aanbevelen. Heb je genoeg vrienden en taggen die de juiste sites op de juiste manier dan levert het een interessante insteek op in een wereld waar zoekmachinespam een steeds groter probleem is.

Echt testen is lastig zolang ik niet meer vrienden heb… Want nu vind ik alleen de sites die ik zelf aanbevolen heb.

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Remi van Beekum

  @Richard,

  Ik heb het zelfde probleem bij het testen. Vrienden worden? 😉


  29 juni 2005 om 11:52
  RichardOsinga

  Tuurlijk Remi!


  29 juni 2005 om 12:10
  Jurjen Koopmans

  Ik vind social search & virtual communities een interessante markt. Ik ben wel benieuwd hoe ze een groot marktaandeel denken te gaan krijgen, want er is concurrentie voldoende.

  Ik krijg regelmatig aanbiedingen van My Web’s conculega’s om mijzelf aan te sluiten… en stel mij voor hoeveel aanbiedingen ik wel niet binnen ga krijgen als ik nog meer vrienden krijg.


  29 juni 2005 om 16:47
  Erwin van Lun

  Uiteindelijk zal search integreren in virtuele communities zoals Hyves (www.hyves.nl), via Outlook of in MSN Messenger. Hier zijn je vrienden al bekend. Die staan nl. in je contact lijst. Dan werkt het ineens wel.


  30 juni 2005 om 06:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!