Wouter Bos winnaar RTL4 debat

Wouter Bos winnaar RTL4 debat

Het eerste grote tv-debat tussen de lijsttrekkers van de grote partijen, dat vrijdagavond uitgezonden werd via RTL4, is gewonnen door PvdA-leider Wouter Bos. Dat vinden althans de deelnemers aan een peiling op de nieuwssite van RTL. Ook ex-minister Herman Heinsbroek en Volkskrantjournalist Jan Tromp zeiden in een nabeschouwing op RTL4 dat Bos het boven verwachting goed deed. Naast Bos kwam ook Jan Marijnissen (SP) redelijk goed voor de dag.

Bron:
http://www.rtl.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Bijna twee miljoen Nederlanders van 13 jaar en ouder hebben vrijdagavond naar het lijsttrekkersdebat gekeken. Dat heeft televisiezender RTL 4 zaterdag bekendgemaakt. Met een kijkdichtheid van 14,6 procent kwam het aantal kijkers precies overeen met dat van het lijsttrekkersdebat van zaterdag 27 april 2002.

  Bron:
  http://www.trouw.nl/

  geplaatst op
 • RTL, de Volkskrant en het Algemeen Dagblad vragen allen hun bezoekers wie het lijstrekkersdebat gisterenavond gewonnen heeft. Alle drie krijgen een geheel andere uitkomst. Misschien hebben ze te maken met een sterk verschillend publiek. Ook fraude is niet uitgesloten. Misschien zweven de kiezers sneller dan ze surfen. Ik weet het niet. In ieder geval is de waarde van die polls dus nul.

  Naam RTL AD Volkskrant
  Bos 33% 17% 47%
  Balkenende 33% 25% 8%
  Marijnissen 24% 29% 21%
  Zalm 10% 14% 7%
  niet gekeken N/A 15% 17%
  Aantal stemmen 8001 2795 1876

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.