Who ordered Room Service?

Who ordered Room Service?

Who ordered Room Service?Enkele dagen voor Valentijnsdag ontvingen velen een email met daarin een link naar de site Who ordered Room Service?. Op de site werden bezoekers ‘getrakteerd’ op een nogal on-smakelijke video. Op Valentijnsdag zou bekend worden gemaakt wie nu de room service had besteld. Ruim 25.000 mensen bezochten op de bewuste dag de site waar het uiteindelijk bleek te gaan om een viral marketingcampagne voor de nieuwe CD van Brian Adams: Room Service (via: dutchcowboys.nl).

Echter, zowel Brian Adams als Adam’s platenmaatschappij hebben niets te maken met de campagne. Net als enkele weken geleden bij VW Polo, gaat het ook hier om een ordinaire hoax. Ditmaal opgezet door Frank Lesser en Jason Woliner, twee jonge filmmakers uit New York (bron: adland).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.