Week 8/2013 Viral Friday: Google, MINI & Sony Playstation

Week 8/2013 Viral Friday: Google, MINI & Sony Playstation
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van, Google, MINI & Sony Playstation. Heb je een tip? Stuur 'm op!

How It Feels [through Glass]

Deze week kondigde Google de nieuwe Google Glass aan, een verassend simpele gadget waarmee je kunt opnemen en sharen wat je ziet, navigeren en misschien nog belangrijker, handsfree leven. Wil je er ook één? Meld je hier dan aan! De promo ging online op de 20e van februari en explodeerde voor meer dan 7,1 miljoen views!

"We've Landed: Daredevil Chicherit's Full MINI Backflip"

Probeer dit niet thuis! Na de promo van MINI die laat zien dat MINI begint aan de sprong, hebben ze eindelijk besloten om de auto te landen. Guerlain Chicherit neemt een sprong in het duister en landt de Mini succesvol. Het resultaat is een geweldige video met 2,5 miljoen views in vijf dagen.

PlayStation 4

Playstation heet eindelijk de Playstation 4 aangekondigd. Een ontwikkeling die gamers gegarandeerd op het puntje van hun stoel zal krijgen. De nieuwe controller, de Dualshock 4, is één van de verassingen. De controller heeft namelijk een 'touchpad' en de mogelijkheid om video's te sharen. Xbox, nu zijn jullie weer aan de beurt! Hoe dan ook, de video laat de prachtige mogelijkheden zien en heeft al dik 2,5 miljoen views in twee dagen.

Ellen Interrupts Sofia's Diet Pepsi Commercial

Niks kan Sofia Vergara weerhouden om de wereld te vertellen hoeveel ze van Diet Pepsi houdt. Zelfs Ellen lukt het niet om met verschillende pogingen Sofia af te leiden. Nu al 1,3 miljoen views in acht dagen.

Heineken - The Candidate

Heineken gaf een nieuwe dimensie aan solliciteren toen er 1.734 mensen reageerden op een vacature. Wat zouden jullie doen als je sollicitant flauw zou vallen? Een hilarische reeks aan creatieve gesprekken waren het gevolg en de winnaar kreeg ook nog eens de baan! Vanaf 19 februari staat deze video online en is al door ongeveer 750.000 personen bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.