Week 6/2013 Viral Friday: Old Spice, OREO & H&M

Viral Friday Week 6 / 2013

Week 6/2013 Viral Friday: Old Spice, OREO & H&M
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week campagnes van Old Spice, OREO & H&M. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Old Spice - Irresistible

Old Spice is terug met twee nieuwe video's die de mannen van de jongens onderscheiden. Of de jongens van de mannen? Of de wolven van de mannen? Of de ... hoe dan ook, deze reclame van Old Spice heeft al meer dan 1,7 miljoen views binnen een week. Een andere reclame van Old Spice die onlangs uitkwam heeft dezelfde cijfers, laat het ons weten of jij ooit een royal flush zou folden!

OREO - Whisper Fight

Fluister als je wilt dat men luistert! Dit gebeurt er als de eindeloze discussie cream of cookie ter sprake komt in een bibliotheek. Deze stille, maar toch ook chaotische video staat online vanaf 3 februari en heeft al meer dan 1,5 miljoen views.

David Beckham - H&M Spring 2013

Een must see voor alle dames! David Beckham gaat uit de kleren voor de nieuwe reclame van H&M, maar dan ook echt helemaal uit de kleren. David doet alle stunts zelf, AHUM, en heeft de harten van de vrouwen en de trots van mannen geraakt. Pas twee dagen online en nu al bijna 3 miljoen views.

RB9 Rhytm of the Factory

Ooit eens nagedacht over hoe een Formule 1-auto wordt gemaakt? Deze video van Red Bull Racing laat ons zien hoe het moet, zodat je het de volgende keer zelf kan doen! Knap staaltje kunst en dat is te merken in de views, meer dan één miljoen in vijf dagen.

Sesame Street: Upside Downton Abbey

Sesamstraat! Tijd voor wat nostalgie, deze korte aflevering van Sesamstraat is net iets anders, hij is namelijk... ondersteboven. Een leuke video van Sesamstraat die het kind in ons allen heeft veroverd! Bijna één miljoen views in een week.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.