Week 32/2013 Viral Friday: DIRECTV, Jordan en Adidas

Week 32/2013 Viral Friday: DIRECTV, Jordan en Adidas
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van DIRECTV, Jordan & Adidas. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Football on your Phone - Manning Brothers Music Video

De absolute nummer 1 van deze week is de hilarische R&B- achtige video ter promotie van de NFL zondag van DIRECTV. In de video zien we Peyton en Eli Manning, twee oud American Football spelers rappen. De video ging terecht binnen 3 dagen naar 5,7 miljoen views.

Blake and Drain

Jordan komt met een van de beste zogenaamde Back 2 school campagnes. In de video zien we niet alleen Blake Griffin, de beroemde NBA speler shinen. Binnen een week zagen al 3,4 miljoen mensen wie met hem samen de show steelt.

Leo Messi - The New Speed of Light - adidas Football

De nieuwe Adidas football commercial met Leo Messi sluit de sportieve top 3 af van Viral Friday deze week. Zo net aan het begin van het nieuwe voetbal seizoen is het niet raar dat deze video binnen 7 dagen naar de 2,3 miljoen views is gegaan.

Tata Nano TVC: Celebrate Awesomeness with Tata Nano

India's grootste autofabrikant, Tata Motors, is uitgekomen met de kleinste en goedkoopste auto: de Nano. Naast deze TV Commercial is er social media ingezet met een toffe Facebook App en een Twitter Hashtag: #NanoAwesomeness. Deze commercial is binnen een week meer dan 1,8 miljoen keer bekeken!

The Notebook Rain Kiss in Real Life

Zoenen met onbekende mooie dames; wie wil dat nou niet? Echter weet niet iedereen hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Jerik uit deze video wel! Hij speelt slim in op een bekend filmfragment wat iedere vrouw kent. Check de video snel en leer! Met 1,1 miljoen views in 1 week een mooie afsluiter!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.