Week 28/2013 Viral Friday: Console Wars The Musical, FinalCutKing & Windows 8

Week 28/2013 Viral Friday: Console Wars The Musical, FinalCutKing & Windows 8
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van O2, Windows 8 & Google Maps. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Ps4 vs Xbox One - Console Wars The Musical

The AVbyte zijn twee broers die YouTube-musicals maken. Wat? Je hebt het goed gelezen, YouTube-musicals! Een carrière op YouTube is niet de meest conventionele manier van je cv vullen, maar voor de broers Antonius en Nazareth is het echte business. In deze video vechten PlayStation en Xbox hun eeuwige gevecht uit op een ongebruikelijke manier, de westside story manier! De video werd maandag gepost en heeft inmiddels al meer dan 1.237.495 views.

The Great RC Battle

FinalCutKing heeft een erg coole video in elkaar geknutseld waar tanks en vliegtuigen een mini oorlog met elkaar uitvechten. Het vele werk dat de makers in deze video hebben gestopt is het grote publiek opgevallen met 799.327 views deze week.

Widows 8: Baseball

Windows verklaart de oorlog aan Apple. Windows claimt in deze humoristische video dat je twee dingen tegelijkertijd kan doen als je Windows8 gebruikt, iets wat onmogelijk is op een iPad. Deze video is op dinsdag 9 juli gepost en is inmiddels als meer dan 713.132 keer bekeken op YouTube.

O2: Be more dog

De Engelse mobiele telefoon provider 02 heeft deze week een hilarische video gereleaset. Deze video moet hun 'be more dog' campagne gaan promoten. De video over een kat die van het leven geniet als een hond scoorde deze week al 562.713 views op YouTube.

Say hello to the new Google Maps app

Say hello to the new Google Maps. Deze video showed hoe je leven eruit kan zien als je de Google Maps app gebruikt. Vindt en ontdek van alles. Op woensdag gepost en nu al 543.471 keer bekeken.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.