Week 20/2013 Viral Friday: Space Oddity, #FitchTheHomeless & Old Spice

Week 20/2013 Viral Friday: Space Oddity, #FitchTheHomeless & Old Spice
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Space Oddity, #FitchTheHomeless & Daft Punk. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Space Oddity

De nummer 1 van deze week gaat over ISS commandant Chris Hayfield. Hij nam voor zijn terugkeer naar aarde een herziene versie van David Bowie's Space Oddity op. Het resultaat is een geweldige video die terecht al meer dan 12,8 miljoen views heeft binnen een week!

Abercrombie & Fitch Gets a Brand Readjustment #FitchTheHomeless

Zo'n video zien wij niet vaak. Eén man, Greg Karber, is niet blij met de merkidealen van Abercrombie & Fitch. De CEO weigert om XL of XXL kleren te verkopen omdat hij niet wil dat grotere mensen zijn kleren dragen en als de kleding is beschadigt is, spoort hij mensen aan om het te verbranden in plaats van te doneren. Deze video start de rel tegen A&F en heeft al 4.5 miljoen views in vier dagen!

Old Spice - Baby

Het gezicht van Old Spice, Terry Crews, heeft een zoon die er zo uit ziet?! Maar een paar weken na de lancering van hun vorige reclame levert Old Spice ons opnieuw een hilarische video. Deze is ondertussen al 3.4 miljoen keer bekeken in maar vier dagen.

A Facebook Update In Real Life

De meeste mensen houden niet zo van veranderingen. Dit betekent dat mensen die veel op Facebook zitten het soms zwaar te verduren hebben. De jongens van Extremely Decent films hebben dan ook wel wat kritiek op de privacy veranderingen van Facebook. Waarschijnlijk is het heel herkenbaar, want de video is al meer dan 3,5 miljoen keer bekeken binnen een week.

Daft Punk - Random Access Memories Unboxed

Voor veel mensen was het lang wachten op het nieuwe album van Daft Punk. 12 jaar om precies te zijn sinds laatste release van Daft Punk's album Discovery. De coole teaser heeft al meer dan 1,4 miljoen views gehaald in slechts vier dagen en je kunt ook gratis naar Random Access Memories luisteren op iTunes.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Daft Punk - Random Access Memories is te beluisteren via spotify. Het gratis streamen van het album is niet meer (of kun je het album maar 1 dag streamen p.p.?)

    geplaatst op
  • Hi Tim, misschien is er iets anders aan de hand, want hier kan ik nog steeds het hele album streamen via iTunes.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.