Week 16/2013 Viral Friday: Psy, Kmart en Dove Real Beauty

Week 16/2013 Viral Friday: Psy, Kmart en Dove Real Beauty
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Psy, Kmart en Dove Real Beauty. Heb je een tip? Stuur 'm op!

1. PSY - GENTLEMAN M/V

PSY de gekke Koreaanse rapper is terug. En Hoe! Het nummer is vergelijkbaar, maar de video is misschien nog wel dwazer dan de vorige. Enfin de bijna 160 miljoen views binnen een week bewijzen dat het grote publiek hierop zit te wachten.

2. Ship My Pants

Sommige woorden klinken hetzelfde en je moet echt concentreren op de uitspraak, maar de 'woordspelingen' in deze Kmart-video zijn gewoon hilarisch. Online sinds 10 april en al reeds  13 miljoen keer bekeken.

3. Dove Real Beauty Sketches

De focus van Dove op echte schoonheid is authentiek en erg sterk. In de laatste campagne: Dove Real Beauty zien we dat vrouwen zichzelf vaak minder positief zien dan ze werkelijk zijn. Niet raar dus dat de video al meer dan 8,6 miljoen keer bekeken is binnen 5 dagen.

Overigens is er inmiddels ook al een erg leuke spoof uit: Dove Real Beauty Sketches - Men.

4. Unbelievable Wingsuit Cave Flight!

EpicTV is een on-line extreme sport TV-channel waar je een scheepslading van verbazingwekkende video's kan vinden. De laatste video is zeker Epic. In de video zien we BASE-jump atleet Alexander Polli een stunt doen als geen ander. De verbazingwekkende grot vlucht video is dan ook terecht sinds 16 april al 4,2 miljoen keer bekeken.

5. Evolution of Music

Viral Friday bracht jullie al de Evolution of Dance en 100 Years Style. Nu is het tijd voor een geweldige video van Pentatonix die je zal begeleiden door de muzikale historie van de laatste 11 eeuwen. Het ziet er geweldig uit, klinkt geweldig en er keken al ruim 3,3 miljoen mensen naar binnen 5 dagen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.